FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
SAMPIONEEE, SAMPIONEEEEE OLE OLE OLEE
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
3:0 BEKRIJA
-
- Kontakt:
sc.sport . baNarin je napisao/la:Gdje to citas?AboveTheLaw je napisao/la:"Sve više policije pristiže na južnu tribinu
Novi problemi na južnoj tibini na Grbavici"
Koji qrac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bas kontao hocul na tekmu il ne,i odluci se da ostanem kuci,nesto mi pravo mrsko bilo..
Nadam se da ce onim babinim sinovima neko u kraj stati, a nek nas i dalje brukaju!
A sto se tice tekme, Da li je ipak bila tacna konstatcija od prije da Zeba i Bekric ne mogu igrati zajedno? Ili ipak je nesto drugo.
A sto se tice tekme, Da li je ipak bila tacna konstatcija od prije da Zeba i Bekric ne mogu igrati zajedno? Ili ipak je nesto drugo.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
SAMPIONEEE, SAMPIONEEEEE OLE OLE OLEE
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Nikakave frke na tribini nema..ova policijska akcija je bila planirana

Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
Velika podrška sa sjeverne tribine, a na južnoj muk - S C sportadoni je napisao/la:Nikakave frke na tribini nema..ova policijska akcija je bila planirana![]()
- vidovitadjemila
Cestitke Zeljezničaru na tituli prvaka Bosne i Hercegovine.Svaka čast ove sezone ste daleko najbolji... 

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
A kad se sjetim Slavije na kosevu kako su namucili malene a mi to onako bez puno muke natrpamo.....joj jedva cekam derbija 

i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
-
- Kontakt:
vidovitadjemila je napisao/la:Cestitke Zeljezničaru na tituli prvaka Bosne i Hercegovine.Svaka čast ove sezone ste daleko najbolji...
Hvala, hvala

znal neki insajder sta se to desava sa TM non stop neka frka po gradu po tekmama itd.... hajd objasnite jesul Šipci opet poceli srat
>>No body likes us but we dont care<<
-
- Kontakt:
sumnjam da ces dobit takav odgovor na ovom forumu, a mnoge forumase zanima al...D€LUX je napisao/la:znal neki insajder sta se to desava sa TM non stop neka frka po gradu po tekmama itd.... hajd objasnite jesul Šipci opet poceli srat
DUPLA MAJSTORE!!!
D€LUX je napisao/la:znal neki insajder sta se to desava sa TM non stop neka frka po gradu po tekmama itd.... hajd objasnite jesul Šipci opet poceli srat
ma odmah cu da ti objasnim i sve kazem ...... joj kakvi sve forumasa ovdje ima...ajde prosetaj ba da pratimo rapsodiju u plavom
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
sta god je u pitanju rjesit ce oni koji to trebaju rijesitD€LUX je napisao/la:znal neki insajder sta se to desava sa TM non stop neka frka po gradu po tekmama itd.... hajd objasnite jesul Šipci opet poceli srat

-
- Kontakt:
3:1 stisla nas slavija 

-
- Kontakt:
Vala ove neke sa juga izgleda treba dobro namarisati kad misle da su iznad Želje.
e da im hoce sjever otici tamo...fanatici,kurci ,palci...
cestitke na tituli..
cestitke na tituli..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Kakva crni neredi, policijska akcija bila planirana nego ovi kvazi novjnari pisu gluposti 

Izgleda da su bili pravi belaji na jugu dok su morali i specijalci da ulijecu
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
-
- Kontakt:
Zanimljiva situacija, kada se oglase navijači na južnoj tibini, sa sjeverne se čuju zvižduci. 

Trenutno korisnika/ca: b00t, Direktorcic, VolimBiH96, WeekendOffender, xinxee, ZmajOdBosne33 i 60 gostiju.