ovo nam je novi Home Kit za sezonu 2012/2013

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
haha , crvena tacka . Cudno , jakoo cudnoArnelinho je napisao/la:Simpatičan dres.![]()
Iako se ne mogu oteti dojmu da će igrači Spursa nositi jednu crvenu tačnu na prsima, al' eto...
Preseravanje iskreno.M. Scofield je napisao/la:Inače ove dresove proizvodi Američka tvrtka Under Armour i imat će male kompjutere koji će pomoću senzora tijekom susreta pratiti rad srca, tjelesnu temperaturu, disanje i brzinu igrača.
Stećku umal' ne rekoh na čemu sam ti.mandraX je napisao/la:![]()
![]()
Blago bilo, samo mi reci na čemu si, grah ili kašike? Jesmo vidoviti...možete se samo nadati, za Arsenal se slažem, tu trofej može samo da vidi na TV-u, kako ga drugi dižu...primjer Nasrija, smijali ste se onoj izjavi "Došao sam u City da osvajam trofeje"...a lik sa Cityem prvak engleske, who's laughing now?
Kakvo preseravanje bolan, pa to je super, sta treba da se desi kao Muambi, ovo ce upozoriti doktore na stanje igraca, da ne bude sahranaPreseravanje iskreno.Arsenal ima to, ali na dresovima za trening. A kod vaših dresova mi se ne svidja previše plave boje, nije to Tottenham. Ali shvatam ja to, samo mijenjaj dresove da budu različiti da se kupuju novi pa makar i klubovi gubili identitet. Zato Arsenal ima nekakve defektne crte, vi plavu boju, Manchesterov dres ko kafanski stolnjak iz doba Tome Zdravkovića i tako. Para vrti dje burgija neće.
Blago bilo nemoj mi se sekirat', nekad će i Arsenal bit' u centru pažnje, Wenger znaBosco je napisao/la: Stećku umal' ne rekoh na čemu sam ti.
Ko je se smijao Nasriju, mislim da smo mu psovali jer je ispo seronja, ali nema veze. Pa šta ako će osvojit titulu, hoćel to on možda bit najzaslužniji što je titula osvojena. Više su Cityjevoj tituli doprinijeli Ferguson, Martinez, oružar iz Citya i ona njihova plava sekretarica nego Nasri.
Izjava sezoneProfesor je napisao/la:
think again...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.