HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski Mostar
psovke i uvrede donijeće vam zabranu pristupa našem forumu. pokušajte održati neki nivo diskusija.
- antipolitikaa
- Kontakt:
Zrinjski - Rudar odlicna dva gola za one koji su propustili,malo los snimak al vidi se genijalnost

Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
- antipolitikaa
- Kontakt:
Tabi ceka vizu,sastav polako ulazi u onih idealnih 11 a to ce vjerovatno biti:
Hadzic,Ivankovic,Sunjic,Zurzinov,Markovic,Stojanovic,Selimovic,Tabi,Afedize,Zadro,Kordic,jos kad se vrate Zizovic i Dragicevic bit ce to sasvim ok sastav!
Momcad je trenutno na kupresu gdje odrađuje mini pripreme!
Hadzic,Ivankovic,Sunjic,Zurzinov,Markovic,Stojanovic,Selimovic,Tabi,Afedize,Zadro,Kordic,jos kad se vrate Zizovic i Dragicevic bit ce to sasvim ok sastav!
Momcad je trenutno na kupresu gdje odrađuje mini pripreme!
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
- antipolitikaa
- Kontakt:
Zrinjski-Bosna (v) 2:0
Igralo se sva puta po 20min.
niđe veze(to da se ne umore
)
Prince i Susic strijelci !
Igralo se sva puta po 20min.

oderali smo zagreb 3:1 vi ste sljedeciantipolitikaa je napisao/la:Zrinjski-Bosna (v) 2:0
Igralo se sva puta po 20min.niđe veze(to da se ne umore
)

Treci put castimo
- antipolitikaa
- Kontakt:
Ma vi ste nase musterije od kad je god ove ligetatamata je napisao/la:oderali smo zagreb 3:1 vi ste sljedeciantipolitikaa je napisao/la:Zrinjski-Bosna (v) 2:0
)

Pa i mi smo ih oderali 4-0 prije par mjeseci, to ti opet dođe otprilike 1-0 ili 2-1 za nastatamata je napisao/la:oderali smo zagreb 3:1 vi ste sljedeciantipolitikaa je napisao/la:Zrinjski-Bosna (v) 2:0
)

Hadzic,Ivankovic,Susic,Sunjic,Zurzinov,Zadro,Zizovic,Stojanovic,Selimovic,Dragicevic,Kordic
Klupa:Susic,Melher,Zizovic,Tabi,Dzidic... Dream Team
Klupa:Susic,Melher,Zizovic,Tabi,Dzidic... Dream Team
FsV Mainz '05
- antipolitikaa
- Kontakt:
Koliko je ovaj Tabi potpisao?
- Mali Maestro
- Kontakt:
al u rcuku hahahahahahaMali Maestro je napisao/la:Idemo po tri boda danas
-
- Kontakt:
jes ti na nekim drogama? il imas smisla za humor?Mali Maestro je napisao/la:Idemo po tri boda danas

TREĆI PUT ČASTIMO
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
jeste vi smijesni pa ima covjek pravo da navija za svoj klub sta bi vi da napise idemo u banjaluku da nam uvale 3 komada i vi bi onda bili sretniborac_sampion je napisao/la:jes ti na nekim drogama? il imas smisla za humor?Mali Maestro je napisao/la:Idemo po tri boda danas
-
- Kontakt:
naravnomrzim_ulizice je napisao/la:jeste vi smijesni pa ima covjek pravo da navija za svoj klub sta bi vi da napise idemo u banjaluku da nam uvale 3 komada i vi bi onda bili sretniborac_sampion je napisao/la:jes ti na nekim drogama? il imas smisla za humor?Mali Maestro je napisao/la:Idemo po tri boda danas

TREĆI PUT ČASTIMO
- antipolitikaa
- Kontakt:
ako nebude igrao veceras Stoja ima da ga zijanimo,upitan je za ovu utakmicu,samo da Sokre proradi veceras,sretno momcima ovo im je prilika da se prikljuce samom vrhu ,bojim se ako ovu utakmicu popusimo da ce biti kasnije tesko stizat jer i domacinski tereni ce doci do izrazaja i penali u 93 minutama!
Zrinjski će igrati na pobjedu jer ako odigra kako zna može do tri boda, mada ni bod ne bi bio loš. Sigurno smo kvalitetom među prvih 4-5 ekipa ali nas ozljede jebu cijelim tokom sezone.
Red je da pobjedimo, ako ništa radi dobrih odnosa sa susjedima/komšijama kad će već za nas navijati večeras.

Red je da pobjedimo, ako ništa radi dobrih odnosa sa susjedima/komšijama kad će već za nas navijati večeras.

Zrinjski igra,a Borac zabija!!! SRANJE.
-
- Kontakt:
e moj zrinjski pa 3 0 ja mislio bar ce bit u gusto pa nije to tako loša ekipa da se nabija 3 0
- antipolitikaa
- Kontakt:
Nema ovo sto smo vecers gledali nije ni 30% lanjskog Zrinjskog,iako je odbrana ostala ista i golman sva tri gola su splet lose reakcije obrane,sporo se izlazilo na napadace borca zbog ocigledne tromosti Sunjica i Ivankovica koji s malo brzim igracima imaj prevelikih problema,Zurzinov los,jedino je Markovic posteno odradio posao,vezni red katastrofa crnci se klizali kao da su na ledu a stojanovic koji je ozlijeđen nije niti mogao bolje,musa solidan,Selimovic također bezopasan kao i Stojanovic dok Kordic nije niti trebao igrat jer je bio udaljen od gola 40 m a igrac njegove tehnike ne umije zadrzat loptu u nogama stoga je u napadu trebao po mom misljenju igrati Zadro ili Anicic koji je i po prirodi napadac a ne lijevi bek.Sve u svemu ova sezona je pocela lose,nesto slusam mahalske price ko nisu primili 3 zadnje plaće pa nece ni da se trude ,koliko tu ima istine nisam upućen,no Jovic ima OGROMAN kredit stoga covjeka treba pustiti da rad kao i Vukovicu dati priliku jer nam ocajnicki treba jedan napadac!NEMA TKO GOLA ZABIT!
moj dojam je da Borac uopšte nije toliko dobar koliko ste vi katastrofa u odbrani ...sva 3 gola ste primili iz katastrofalnih grešaka odbrane !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.