gledajte sad kad celikovce uhvati euforija poslije ove utakmice

aj ti bolesnik otpepaj , ovo si sto puta napisao do sada na ovoj temi .. mi smo kostolomci , a vi ste džentlmeni , jel ti duša na mjestu ?anonimus je napisao/la:E evo da se opet javim ovim sto su hvalili Velez i njihovo valjanje na terenu protiv Sarajeva odnijetim bodom i zbog nekakvih napada na njegove igrace a zaboravili su da se iz Vrapcica jedva ziva glava izvuce valjda se Celikovi igraci vrate zivi i valjda ih zbog remija nisu lomili na terenu!Eto tek je pocelo sacete opet za opstanak da se borite
pa nismo uzeli Ayax-u bod pa da nas hvata euforija,a ja doduse nastimana je bila ova tekmacalcio je napisao/la:eto izvuce Celik bod a sutra ce opet pricati kako je u Vrapcicima nemoguce igrati.
gledajte sad kad celikovce uhvati euforija poslije ove utakmice
ma pusti to , naštimana ..nenaštimana.. uzeli ste bod i gotova priča , čestitka ..Robijas007 je napisao/la:pa nismo uzeli Ayax-u bod pa da nas hvata euforija,a ja doduse nastimana je bila ova tekmacalcio je napisao/la:eto izvuce Celik bod a sutra ce opet pricati kako je u Vrapcicima nemoguce igrati.
gledajte sad kad celikovce uhvati euforija poslije ove utakmice![]()
![]()
![]()
![]()
znam da ce se to pricat a znate sta? BAS NAS BRIGA
ma ne znam zašto al ja nikako ne vjerujem u taj Borac , nisu me uopšte oduševili protiv Širokog ..ako Zrinjski odigra kao na Grbavici garantujem da neće izgubiti ... možda me razuvjere večeras ovi iz Borca i pokažu zašto su na vrhu ..nime_tm87 je napisao/la:Ma ne vjerujem Borčev je cijeli plijen.
nime_tm87 je napisao/la:Red je napisao/la:Vidi ti koliko je Velez dao golova u 5 utakmica
Za par sati ce biti jos vise![]()
Inace, KRETENCINO, fudbaleri Celika ispraceni su aplauzom sa stadiona... Penal jeli bio ne znam, pokazace snimak, ali ove gluposti da se jedva vracaju zivi, da se lome po terenu okaci macku o rep. Nije bio niti jedan grublji faul citavu utakmicu,...anonimus je napisao/la:E evo da se opet javim ovim sto su hvalili Velez i njihovo valjanje na terenu protiv Sarajeva odnijetim bodom i zbog nekakvih napada na njegove igrace a zaboravili su da se iz Vrapcica jedva ziva glava izvuce valjda se Celikovi igraci vrate zivi i valjda ih zbog remija nisu lomili na terenu!Eto tek je pocelo sacete opet za opstanak da se borite
Pa nije baš da se niste valjaliPhill Jackson je napisao/la:Meni je draze od boda sto smo korektno igrali i sto se nismo valjali ko neki![]()
![]()
a bgm ste se valjali i to zestoko izvini sto ti moram rec ali tako jePhill Jackson je napisao/la:Meni je draze od boda sto smo korektno igrali i sto se nismo valjali ko neki![]()
![]()
Pa normalno da je sastavni dio igre,ja sam i rekao da su bod uzeli korektno,samo sam morao odgovoriti na post Phill-a Jacksona,koji molim te lijepo zna da nije bilo valjanja a nije vidio ni "u" od utakmice.Inače,ko vjeruje da je utakmica namještena za mene treba pod hitno psihijatru,isključivo zbog penala koji je golman odlično odbranio,e vala ako je odbrana onog penala namještena bila onda im svaka čast za namještanje.bmw je napisao/la:ljudi šta vam je ? pa i valjanje je sastavni dio igre , pa valjaju se i igrači Barce , Manchestera itd ako ih neko stisne a imaju povoljan rezultat ...
Stone Island je napisao/la:Nisu mi jasni nikako ali eto...
Ne bih ti znao reći ništa.Tokom utakmice Džafić isto lud,bezvezne greške u šesnaestercu Čelika.Takođe pritisli mi u zadnjim minutama i Zaimović daje bezveze loptu za Šečića i ne stiže je dečko.mostar_mo je napisao/la:Stone Island je napisao/la:Nisu mi jasni nikako ali eto...
na šta aludiraš druže ? pretpostavljam ali ja lično ne vjerujem nakon onog Acinog penala ...