a što se tiče kvalifikacija ako ikako može, molim te Bože, daj nam Maribor !!!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ja svakako idem i veceras i subotulikusa je napisao/la:twisttm87 je napisao/la:joj da izvinu svi **** vas vise taj rostilj,tv i slicno,pa halo ljudi tim nam pred osvajanjem duple titule,igraju najbolji posljeratni fudbal u drzavi,finih poteza smo se nagledali,golova,sta sad,radi pisljivih 15 ili 10 km da ne idemo bodrit nas klub,da idemo proslavit titulu na hadisonu,jeste li vi ok?je li vi volite Zelju?de ljudi pocnite razmisljat malo glavom molim vas,punili su oni nama dzep,punit cemo i mi njima,uvijek ce tako da bude,to je derbi,to je derbi Zeljo-sarajevo,sta kukate,ovaj sindrom sto je zavladao u zadnje vrijeme s obje strane vise nije normalan,de probudite se malo ljudi i sta vam je??!na kraju krajeva,radije nebih otisao veceras,nego u subotu,svakako se titula slavi poslije kozare ne vecerasde malo pokazite da volite klub i da vam je on bitniji od rostilja,tv-a i slicno
![]()
![]()
![]()
daj ba !
Nostalgija neka.pile87 je napisao/la:Kad si vec kod starije raje evo nesto da se neki podsjete a neki vide kako je to nekad izgledalo...DANDY je napisao/la:Ništa organizovano,samo pokušaj starije raje da animiraju svoje vršnjake.Znači opet ponavljam,nikakve veze nema sa grupom,niti je šta organizovano.Baja_Zvjerka je napisao/la:P.S. Moze li mi neko reci koji je ovo fazon, stalno se spominju veterani, ima i ona najava, itd.
[youtube][/youtube]
Mislim da će se opet formirati grupe po regijama, tako da Željo neće moći dobiti Ventspils, Ekranas, ali ni Basel. Teško da će i Maribor biti u južnoj grupi, prije dvije godine npr. Partizan bio u srednjoeuroskoj, a Dinamo u južnoj. Uglavnom, mogući protivnici su od Hrvatske do Izraela, otprilike..Jack777Pott je napisao/la:Nemojte Maribor, odlicna su ekipa, ovu sezonu igrali grupnu fazu EL. Vesntspils i Ekranas nisu atraktivne ekipe, gostovanje puno dalje od Maribora, al ono sto je najvaznije, njih se moze proc puno lakse nego Maribora. Al kakve je srece Zeljo, Basel ne gine.
Vjerovatno, samo sto ne znam koliko oni formiraju tih grupa kad imaju 34 tima, 17 nositelja i 17 nenositelja. Nek formiraju 3 grupe i to je onda omjer 4 nositelja, 4 nenositelja, plus jednda sa 5-5. Po meni bi onda oni mogli odmah da kazu da se igra sa susjedima, sve mi lici da je to kako bi malo stimali taj zdrijeb. Malo je retardirano, Zeljo bi mogao onda na Partizana il Dinamo, a tu ce budimo realni jako tesko proc. Nadam se nekoj sugavoj ekipi, nisu jos poznati svi prvaci, imaju 4 nepoznanice medju nositeljima, mozda medju njima bude neki sretnikspielführer_21 je napisao/la:Mislim da će se opet formirati grupe po regijama, tako da Željo neće moći dobiti Ventspils, Ekranas, ali ni Basel. Teško da će i Maribor biti u južnoj grupi, prije dvije godine npr. Partizan bio u srednjoeuroskoj, a Dinamo u južnoj. Uglavnom, mogući protivnici su od Hrvatske do Izraela, otprilike..Jack777Pott je napisao/la:Nemojte Maribor, odlicna su ekipa, ovu sezonu igrali grupnu fazu EL. Vesntspils i Ekranas nisu atraktivne ekipe, gostovanje puno dalje od Maribora, al ono sto je najvaznije, njih se moze proc puno lakse nego Maribora. Al kakve je srece Zeljo, Basel ne gine.
Bilo je prije 2 godine kad smo igrali CL, a poprilično sam siguran da je bilo i prošle, tako da...bagrcavi je napisao/la:Mislim da u kvalifikacijama za CL nema tih regionalnih grupa, već su klubovi podijeljeni na nosioce i nenosioce po koeficijentu
spielführer_21 je napisao/la:Bilo je prije 2 godine kad smo igrali CL, a poprilično sam siguran da je bilo i prošle, tako da...bagrcavi je napisao/la:Mislim da u kvalifikacijama za CL nema tih regionalnih grupa, već su klubovi podijeljeni na nosioce i nenosioce po koeficijentu
8000 minimum, zapamti što sam ti rekao. Dosta ih je "nadošlo" u međuvremenu, osjetili su se prozvanim.CARSON je napisao/la:IZGLEDA DA CE I DANAS BITI SLABA POSJETA 3000 LJUDI NISTA ME VISE NE BI OBRADOVALO NEGO DA VIDIM PUN JUG KAKO SE RADUJE NOVOM SAMPIONU.
u mojoj firmi niko od derbi navijaca ne ide pa sam zato i pesimista.pinki je napisao/la:8000 minimum, zapamti što sam ti rekao. Dosta ih je "nadošlo" u međuvremenu, osjetili su se prozvanim.CARSON je napisao/la:IZGLEDA DA CE I DANAS BITI SLABA POSJETA 3000 LJUDI NISTA ME VISE NE BI OBRADOVALO NEGO DA VIDIM PUN JUG KAKO SE RADUJE NOVOM SAMPIONU.
Mene je zvalo desetak likova koji idu samo od derbija do derbija da pitaju kad je tekma, koliko je karta i sl.
Jbg titula je u pitanju...
Podigni ih sveCARSON je napisao/la:u mojoj firmi niko od derbi navijaca ne ide pa sam zato i pesimista.pinki je napisao/la:8000 minimum, zapamti što sam ti rekao. Dosta ih je "nadošlo" u međuvremenu, osjetili su se prozvanim.CARSON je napisao/la:IZGLEDA DA CE I DANAS BITI SLABA POSJETA 3000 LJUDI NISTA ME VISE NE BI OBRADOVALO NEGO DA VIDIM PUN JUG KAKO SE RADUJE NOVOM SAMPIONU.
Mene je zvalo desetak likova koji idu samo od derbija do derbija da pitaju kad je tekma, koliko je karta i sl.
Jbg titula je u pitanju...