Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

Tritolone
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Tritolone » 28 apr 2012, 20:02

Postoji igrac koji je kvalitetan ali se zamjerio strucnom stozeru iako nema niti malo krivice u tome, ime mu je Manuel Pamic.

Fizicki vjerojatno snazniji od iti jednog igraca HR.repke a uz to je brz i ima odlican udarac. 25 godina standardan u Sparti Prag. Odlican igrac samo nikad nece zaigrat za repku.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 28 apr 2012, 21:09

Edward je napisao/la:^Koga će iznenaditi? :mrgreen:

Molim lijepo pa odavno niste imali lošiju reprezentaciju, a uz to ni igrači nisu standardni u svojim momčadima.
vidjet ces
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 28 apr 2012, 21:38

Lovren napustio teren zbog ozljede, danas su nam se ozlijedila 2 bitna igrača a to su Lovren i Ćorluka
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 28 apr 2012, 21:42

SirAlexFerguson je napisao/la:Lovren napustio teren zbog ozljede, danas su nam se ozlijedila 2 bitna igrača a to su Lovren i Ćorluka
wtf na koliko su ozlijedjeni ,zna li se ??
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 28 apr 2012, 21:45

Rosas7 je napisao/la:
SirAlexFerguson je napisao/la:Lovren napustio teren zbog ozljede, danas su nam se ozlijedila 2 bitna igrača a to su Lovren i Ćorluka
A to se još ne zna, Ćorlukina ne vjerujem da je nešto ozbiljna, sam je tražio ozljedu vjerojatno da ne pogorša stanje, a za Lovrena ne znam, znat ćemo kasnije večeras ili sutra
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 28 apr 2012, 21:46

SirAlexFerguson je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:
A to se još ne zna, Ćorlukina ne vjerujem da je nešto ozbiljna, sam je tražio ozljedu vjerojatno da ne pogorša stanje, a za Lovrena ne znam, znat ćemo kasnije večeras ili sutra

valjda ce biti spremni za euru,oni su udarni igraci obrane

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 29 apr 2012, 10:58

jelavic opet dva gola,kako decko igra,samo da se odrzi do eura,
prvi napadacki dvojac izgleda mandzukic i jelavic

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 29 apr 2012, 11:06

Lovren nije za prvih 11 nase reprezentacije.

.................Pletikosa................

Srna.....Corluka......Vida......Pranjic

..................Dujmovic...............

Kranjcar...Modric.....Rakitic.....Perisic

....................Jelavic...................

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 29 apr 2012, 12:36

Lovrenova ozljeda blaze prirode, bit ce samo 10-ak dana izvan stroja.

Kad se vec bavimo nekim prognozama i taktikama da i ja stavim kako bi to volia vidit :)

........................Pletikosa......................
Corluka.......Lovren...........Vida..........Pamic
......................Vukojevic.......................
Srna..................Modric..........Perisic/Pranjic
..............Olic..............Jelavic..................

ili mozda ovako

........................Pletikosa.......................
................Modric..........Vukojevic............
Srna..................Perisic..................Pranjic
.......................Jelavic..........................

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 29 apr 2012, 12:41

Tritolone je napisao/la:Lovrenova ozljeda blaze prirode, bit ce samo 10-ak dana izvan stroja.

Kad se vec bavimo nekim prognozama i taktikama da i ja stavim kako bi to volia vidit :)

........................Pletikosa......................
......................Vukojevic.......................
Srna..................Modric..........Perisic/Pranjic
..............Olic..............Jelavic..................

ili mozda ovako

........................Pletikosa.......................
................Modric..........Vukojevic............
Srna..................Perisic..................Pranjic
.......................Jelavic..........................
nama najbolje odgovara 4-4-2,sve ostale taktike nisu za nas trenutno,pa zato mislim da ce se i bilic drzat pobjednicke taktike

...................pletikosa...............
corluka........lovren......vida.....pranjic

................modric.....vukojevic........

srna.......................................perisic

...............olic..........jelavic

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 29 apr 2012, 13:17

Ja opet mislim da Jelavić neće igrati od prve na prvenstvu. A Vida je još nedovoljno sazrio za prvi tim reprezentacije. Previše je nediscipliniran, kolko god bio borben i srčan, često zna odlutati sa svoje pozicije.
ne znam šta bih rekao za Lovrena, stvarno nam je obrana loša strana.
Al kako god, mislim da reprezentacija neće razočarati. Protiv najvećih uvijek igra najbolje. strah me samo Irske, a to je ujedno i prva utakmica.
A šta je sa Kranjčarom, nema ga nigdje, doduše, nisam nešto ni pratio?!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 29 apr 2012, 13:23

Znas sta je najgore sa 4-4-2 sta mi osim Srne kojeg forsiramo na beku nemamo klasicno desno krilo, dok kod lijeve strane nam tu obicno igra Kranjcar ili Rakitic a Pranjic je rođen za tu poziciju.

Slazem se za Vidu, ali sta kad nemamo drugog stopera osim Simunica koji je u jako losoj formi, mozda se samo utopio u sivilo Dinama ali to nije vise onaj Simunic od prije 2 godine. Za Lovrena sam se ja nada da ce se smirit ali on uopce nije napredova od kada je otisao iz Dinama, ja cijelo vrijeme imam osjecaj kao da je taj momak na rubu zivcanog, pa od tuda oni glupi i nepromisljeni potezi.

Ja bi volio vidit u jednoj prijateljskoj Knezevica opet, ili mozda Mijatovica, ali mislim da je vec kasno za neke prinove, pogotovo za mjesta na kojima smo posebno ranjivi.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 29 apr 2012, 20:27

Tritolone je napisao/la:Znas sta je najgore sa 4-4-2 sta mi osim Srne kojeg forsiramo na beku nemamo klasicno desno krilo, dok kod lijeve strane nam tu obicno igra Kranjcar ili Rakitic a Pranjic je rođen za tu poziciju.

Slazem se za Vidu, ali sta kad nemamo drugog stopera osim Simunica koji je u jako losoj formi, mozda se samo utopio u sivilo Dinama ali to nije vise onaj Simunic od prije 2 godine. Za Lovrena sam se ja nada da ce se smirit ali on uopce nije napredova od kada je otisao iz Dinama, ja cijelo vrijeme imam osjecaj kao da je taj momak na rubu zivcanog, pa od tuda oni glupi i nepromisljeni potezi.

Ja bi volio vidit u jednoj prijateljskoj Knezevica opet, ili mozda Mijatovica, ali mislim da je vec kasno za neke prinove, pogotovo za mjesta na kojima smo posebno ranjivi.
ja neznam zasto mijatovic nije dobio priliku u repku,ali eto visi interesi
i pamic je odlican,ali jbga zbog situacije kakva jest i on ne igra

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 01 maj 2012, 19:30

Hrvatski nogometni reprezentativac Eduardo da Silva nikako da dođe na zelenu granu kada su u pitanju ozljede. Dudu je zbog zdravstvenih problema preskočio sva velika natjecanja, no posljednja ozljeda zbog koje je skoro dva mjeseca izbivao s travnjaka neće mu oduzeti Euro
Značajno se odužio povratak hrvatskog reprezentativca Eduarda da Silve na nogometne travnjake nakon ozljede koju je zadobio 10. ožujka u dvoboju svoga Šahtara protiv Iličevca.

Tek nedavno se 29-godišnji nogometaš vratio lakšim treninzima iako su prve prognoze govorile da će biti izvan pogona tek oko dva tjedna.

‘Imao sam problema s mišićem zadnje lože. Ali, sada je sve u redu i spreman sam za treninge’, rekao je Eduardo za službenu Šahtarovu web-stranicu.

Operacija nije potrebna?

‘Ne, ne! Bio sam u Barceloni gdje sam se konzultirao sa specijalistima. Podižem se u formi i bit ću spreman za sljedeće utakmice.’

Hoćete li dotada slijediti individualan plan treninga?

‘Da. Ne znam koliko će to trajati. Pratit ću svoje fizičko stanje tijekom treninga. Moguće je da ću se nakon utakmice protiv Metalista (u srijedu, op. a.) vratiti punim treninzima. A možda će mi trebati više vremena.’

Pred Šahtarom je teška utakmica.

‘Metalist je dobra momčad što je potvrdio dobrim rezultatima u Europa ligi, a pobijedio nas je i na Donbass Areni. Bit će to težak dvoboj, ali moramo uzeti tri boda da bismo ostali u utrci za naslov.’

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 02 maj 2012, 11:29

Slaven Bilić za Bild: Vukčević kandidat već za EP u Poljskoj
Veznog nogometaša Hoffenheima Borisa Vukčevića (22) hrvatski bi izbornik Slaven Bilić mogao uvrstiti u kadar za Europsko prvenstvo 2012. u Poljskoj i Ukrajini...

Hrvatski izbornik naveo je veznjaka Hoffenheima Borisa Vukčevića kao kandidata Hrvatske već za EP u Poljskoj i Ukrajini. Potvrdio je to ekskluzivnom izjavom za tiskano izdanje njemačkog Sport Bilda sam Slaven Bilić:
- Gledao sam Vukčevića. Riječ je o vrlo dobrom igraču, izuzetno talentiranom. U svakom je slučaju Boris igrač za nas -rekao je Bilić istaknuvši:
- Razgovarat ću s njim. Kandidat je već za Euro u Poljskoj i Ukrajini!
Zanimljivo je da izbornik niti itko iz HNS-a, kako tvrdi Sport Bild, dosad nisu kontaktirali Vukčevića.
- Nemam pojma o tome. Ukoliko bih dobio poziv, naravno da bih bio iznimno počašćen - rekao je 22-godišnji nogometaš s dvojnim državljantsvom, inače rođeni Osječanin.

Hvala Bogu dragom,bilo je već i vrijeme...

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 03 maj 2012, 13:12

ajvardedo je napisao/la:Slaven Bilić za Bild: Vukčević kandidat već za EP u Poljskoj
Veznog nogometaša Hoffenheima Borisa Vukčevića (22) hrvatski bi izbornik Slaven Bilić mogao uvrstiti u kadar za Europsko prvenstvo 2012. u Poljskoj i Ukrajini...

Hrvatski izbornik naveo je veznjaka Hoffenheima Borisa Vukčevića kao kandidata Hrvatske već za EP u Poljskoj i Ukrajini. Potvrdio je to ekskluzivnom izjavom za tiskano izdanje njemačkog Sport Bilda sam Slaven Bilić:
- Gledao sam Vukčevića. Riječ je o vrlo dobrom igraču, izuzetno talentiranom. U svakom je slučaju Boris igrač za nas -rekao je Bilić istaknuvši:
- Razgovarat ću s njim. Kandidat je već za Euro u Poljskoj i Ukrajini!
Zanimljivo je da izbornik niti itko iz HNS-a, kako tvrdi Sport Bild, dosad nisu kontaktirali Vukčevića.
- Nemam pojma o tome. Ukoliko bih dobio poziv, naravno da bih bio iznimno počašćen - rekao je 22-godišnji nogometaš s dvojnim državljantsvom, inače rođeni Osječanin.

Hvala Bogu dragom,bilo je već i vrijeme...
vukcevic je odlican igrac,posluzit ce da valja

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 04 maj 2012, 22:31

Navodno da je Stimac najozbiljniji kandidat za repku poslije Slavena :lol: :lol: ajme tuge

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 05 maj 2012, 15:38

Tritolone je napisao/la:Navodno da je Stimac najozbiljniji kandidat za repku poslije Slavena :lol: :lol: ajme tuge

stimac ce ih znati samo motivirat,a ostalo za ku***,nedaj boze da on bude
prije se spominjalo ime nike kovaca,ima li on sanse

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 05 maj 2012, 15:49

Tesko da bi Niko moga doc, iako bi ga ja volia vidit na tom mjestu. Po meni ima puno ozbiljnijih kandidata od Stimca ali sta ti to vrijedi kad Maminjo ima glavnu rijec. Kranjcar, Pamic, Besek, Ivankovic, pa i da Bilic ostane svi su oni bolji od Stimca.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 09 maj 2012, 13:09

Na posljednjem izdanju FIFA-ine ljestvice najboljih nogometnih reprezentacija svijeta Hrvatska je zadržala svoju osmu poziciju.

'Vatreni' ukupno na kontu imaju 1114 bodova, 38 više od devetoplasirane Argentine i 18 manje od sedmoplasirane Engleske.

Među najboljim svjetskim reprezentacijama poredak je ostao praktički nepromijenjen, a jedini pomak u Topu 30 je onaj Argentine koja je na devetom mjestu preskočila Dansku.

Svjetsku ljestvicu i dalje predvodi aktualni svjetski i europski prvak Španjolska, ispred Njemačke, Urugvaja, Nizozemske, Portugala i Brazila.

Hrvatski suparnici na Euru u Poljskoj i Ukrajini, Talijani se nalaze na 12. mjestu sa 1041 bodom, dok su Irci na 18. mjestu sa 891 bodom. Može li to biti pokazatelj i najava događaja na Euru?
U četvrtak, 29 dana prije početka Eura, hrvatska će javost doznati na koga će izbornik Slaven Bilić računati i koga će voditi na svoju, kako je najavio, 'oproštajnu' turneju. No, za razliku od Trapattonija koji je objavio 23 imena, iako je popis još uvijek poznat samo stručnom stožeru, da se naslutiti da će Bilić pozvati nešto više kandidata, jer pred nekim su nogometašima prvenstvene utakmice, u kojima je uvijek moguća ozljeda.

Naravno, glavnina, pa možda čak i 99 posto sastava je gotovo sigurno, ali vrijedi pričekati hoće li se, na proširenom popisu (ako ga uopće i bude) pojaviti neko novo ime. Prije svih Brazilac s hrvatskom putovnicom, Sammir, koji je u razgovoru za Sportske novosti, potvrdio da se nada Bilićevom pozivu. Možda i s pravom, jer u proljetnih par utakmica pokazao je da zna igrati nogomet i da je u ovom času više posvećen sportu nego noćnim izlascima. Osim toga, dio stožernih igrača imao je problema i s minutažom i s ozljedama, pa bi možda bilo pošteno i prema samom Sammiru, koji je uzeo hrvatsko državljanstvo, da na licu mjesta testira svoje mogućnosti, odnosno demantira Bilića koji mu je znao odgovoriti - da je svaki pozvani igrač u reprezentaciju bolji od njega.

Izbornik je već najavljivao da već promjena i iznenađenja u sastavu neće biti, pa se prema tome, taj popis, može već nazrijeti. Jedina moguća dvojba za jedno od 20 mjesta, jer tri su vratarske pozicije rezervirane za Pletikosu, Subašića i Kalevu, jest između Badelja i Iličevića, to jest mogućeg petog napadača - odnosno Nikolu Kalinića.
Vratari: Pletikosa, Subašić, Kelava
Obrana: Vida, Ćorluka, Šimunić, Lovren, Vrsaljko, Schildenfeld, Strinić, Pranjić
Veza: Srna, Dujmović, Vukojević, Rakitić, Modrić, Perišić, Kranjčar
Napad: Olić, Jelavić, Mandžukić, Eduardo

Hrvatska će se reprezentacija za Euro početi okupljati 16. svibnja, a baza će biti Rovinj. Prije odlaska u austrijsku bazu Bad Tatzmansdorf, Bilićeve će igrače 25. svibnja od 20.30 sati u Puli testirati Estonci, a posljednju provjeru prije odlaska u Warku, 'kockasti' će odraditi u Oslu protiv Norveške. Prva utakmica Hrvatske ne Euru je 10. lipnja u 20:45 u Poznanju protiv Irske.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.