FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 maj 2012, 21:37

Seru i nasi i vasi , svaki **** derbi :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 08 maj 2012, 21:43

ma derbi je sje.ban zadnjih par sezonasto zbog nekih pojedinaca u upravama, sto zbog navijaca kojih je manje nego ikad a ovi sto su ostali na tribini sve neki shatro hooligani dok su u grupi ubili bi samog djavla, a 1na1 cvile, placu, i jedni i drugi vise puta sam se uvjerio, jos samo nam treba ovako nesto kao skupe karte+ TV prijenos i ne znam, lose skroz.

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 08 maj 2012, 21:48

Sarajlijc@ je napisao/la:Seru i nasi i vasi , svaki **** derbi :roll:
A to jeste, volio bih da hoce neko jednom presjeci i reci dosta je, omoguciti svima normalne uslove i da se tim cinom nastavi tradicija i na suprotnoj strani.

Sto se tice ovog derbija, cener bi bio idealan i realan. Cak mislim da bi vise para uzeli sa kartom 10 KM nego sto ce uzeti sa ovom cijenom. 15KM je realno previse za tribinu koja je onako daleko od terena i na kojoj stolice nemaju cak ni naslonjace :roll:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 08 maj 2012, 21:53

ne dam 15 pa makar uzeli 0-5 ;)

biće 4-5 tisuća, evo vam ***** :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 08 maj 2012, 21:56

tu i tamo je napisao/la:ma derbi je sje.ban zadnjih par sezonasto zbog nekih pojedinaca u upravama, sto zbog navijaca kojih je manje nego ikad a ovi sto su ostali na tribini sve neki shatro hooligani dok su u grupi ubili bi samog djavla, a 1na1 cvile, placu, i jedni i drugi vise puta sam se uvjerio, jos samo nam treba ovako nesto kao skupe karte+ TV prijenos i ne znam, lose skroz.
Ma bjezi bolan sjebali su sve.Samo budala ne vidi razliku.Od uprava do navijaca.Puno manje je one prave raje,sve vise papci dolaze do izrazaja.Bio sam dijete ,poslije rata,ali kako su ljudi tada doziljavali derbi,je totalno drugacije nego sada.Mnogo starije raje je bilo medju navijacima.Kad pogledas tribine,jeza te prodje,sve se plavi ,ili je sve u bordo boji.Jednostavno premocno to izgleda.Cejf je bio otici na tekmu,a mogao si od starije raje svasta i nauciti.Sad se obrnulo,sad papci i balavci kolo vode.Onda ti na celo klubova dodju ,primitivci,profiteri i djilkosi,zeljni dokazivanja i sticanja vlastitih interesa,legende i sportski radnici su maknuti.Nema onog duha Sarajevskog,nema dzentlmenskog i fer ponasanja.Puno vise mutnih radnji,nego sportskih,i onda je rezultat svega toga ovo.Evo 4-5 godina vazda neki problem oko karata,oko mjesta,stvara se animozitet,treniraju se mase koje se truju i uce da mrze one druge.Ja sa jaranom odem na derbi,on pitar,prodjemo komplet Sjevernu tribinu,tj onaj plato ispred Istoka,ispod Sjevera,niko mi ruznu rijec ne kaze.Bude zajebancije ali sve sa osmjehom,sve normalno.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 08 maj 2012, 22:00

slika

skokn'o malo Adilovic do Austrije i dao koji gol haman :D :D
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 08 maj 2012, 22:00

Ovo je dokaz da su se prepali kao miševi. Siguran sam da je jug bio otvoren da bi sigurno bilo do pet hiljada i da s našom podrškom torpedo bi primio jedno tri komada glat.
Što se tiče zapda karta je skupa i siguran sam da neće niko ići na utakmicu, ali opet će dobiti po guzici isto im je.
Potpis!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 08 maj 2012, 22:04

Aldinn1 je napisao/la:Ovo je dokaz da su se prepali kao miševi. Siguran sam da je jug bio otvoren da bi sigurno bilo do pet hiljada i da s našom podrškom torpedo bi primio jedno tri komada glat.
Što se tiče zapda karta je skupa i siguran sam da neće niko ići na utakmicu, ali opet će dobiti po guzici isto im je.
Pazi.Mi imamo tribinu namjenjenu samo za gostujuce navijace, to je jug. Vi nemate tu tribinu ali imate jedan dio sjevera (zdenka) koji je namjenjen samo za gostujuce. Vi ste taj dio zatvorili i "natjerali" nas da se mjesamo sa vama i da nas od vas razdvaja 2 reda specijalaca iako ste znali da cemo doci. Ista je situacija i sutra, niko se nikog nije prepo vec radimo kako komitet nalaze.Vjerovatno ce biti otvoren cijeli zapad pa cete se vi smjesit u onaj dio blize jugu i bicete sigurniji i komotniji nego sto smo mi bili na sjeveru Grbavice.

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 08 maj 2012, 22:09

@zlaja
ma ne placas ti u ovom slucaju tribinu kakva god ona bila, niti stolicu, vec derbi, ali isto mislim da su se precijenili malo iz uprave FCS
@barbarez
sjecam se i ja sa jaranima prolazim uredno sa salovima svi, ispred Sarajke, samo 3 trake ceste nas dijeli od 2-3 hiljade pitara koji se spremaju prema Grbavici, i nista normala, samo podjebavanja, dok tamo u masi nisam vidio svoje prijatelje i onda oni zapoceli onu dobro poznatu hahaha "kad si bio djete malo..."
evo sad se najezim, jarane 3hiljade ljudi mi pjeva na uho...ali opet je to bila neka zajebancija, dok ovaj moj jaran nije poceo psovati (u sali) nasim jaranima pitarima u masi, naravno neko iz mase je bacio koji upaljac ali nista strasno... :)
a prosli derbi na kosevu ja sa jaranom pitarom sjedim na zapadu, kad pobise se u lozi nekakvi hadalji, nije u vip lozi, ali u onom ogradjenom dijelu, i to stariji ljudi 30- 40god...
nije normalno majke mi...

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 08 maj 2012, 22:12

slika
FKŽ !

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 08 maj 2012, 22:12

samosarajvo je napisao/la:
Aldinn1 je napisao/la:Ovo je dokaz da su se prepali kao miševi. Siguran sam da je jug bio otvoren da bi sigurno bilo do pet hiljada i da s našom podrškom torpedo bi primio jedno tri komada glat.
Pazi.Mi imamo tribinu namjenjenu samo za gostujuce navijace, to je jug. Vi nemate tu tribinu ali imate jedan dio sjevera (zdenka) koji je namjenjen samo za gostujuce. Vi ste taj dio zatvorili i "natjerali" nas da se mjesamo sa vama i da nas od vas razdvaja 2 reda specijalaca iako ste znali da cemo doci. Ista je situacija i sutra, niko se nikog nije prepo vec radimo kako komitet nalaze.Vjerovatno ce biti otvoren cijeli zapad pa cete se vi smjesit u onaj dio blize jugu i bicete sigurniji i komotniji nego sto smo mi bili na sjeveru Grbavice.
Nije tačno. Prije prošlog derbija Muharemović je rekao da nikome ne može zabraniti da uđe na stadion i da će sve kapije biti otvorene, pa ko želi da dođe bujrum. Naravno, vi se ušli gdje uvijek dolaziti i navijali ste normalno bez ikakvi problema. Kakav ba komitet pustite te šuplje. Uprava vam se prepala kao miševi največi, jer znaju ako popuše ovu tekmu i ne dobiju licencu vrlo lako bi se moglo desiti da svi lete redom.
Jači smo od vas trenutno pet puta što smo pokazali tokom cijele sezone i ako igramo finale kupa igramo dva takmičenja pune utakmice, opet će te dobiti guzici.
Potpis!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 08 maj 2012, 22:15

Nek priča ko šta hoće, proslava titule na Koševu, smijanje u lice pitarima... al 15KM je realno previše. Svima su puna usta derbija, sarajevskog duha...a kad se treba pokazati i dati primjer kako održati derbi nigdje niko. Čuj 15 KM, kome ba? Finansirat njih da dobiju licencu? Ma daj molim te, volim Želju, imam godišnju, redovan sam na svakoj utakmici, na Koševu sam bio svaki put kad je bilo moguće doći na jug i bodrit Želju, ali ovo nije uredu, i ovaj put ostajem kući, il na nekom drugom mjestu gledam utakmicu, 15KM im fakat ne dam. Prijedlog za upravu, il ko već može uticat na to, ne bi bilo loše organizovat prenos na stadionu, veliki ekran... I evenutalna pobjeda u koju vjerujem da se proslavi zajedno sa igračima...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 08 maj 2012, 22:16

SVI NA GRBAVICU SUTRA P

slika
Pustite sad derbi ima i sutra utakmica ,pa da na kosevo idemo i zvanicno ko sampioni heheee
Zadnja izmjena: ZELJO MOJA, dana/u 08 maj 2012, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.

Deni_Hz
Kontakt:

Post Postao/la Deni_Hz » 08 maj 2012, 22:16

Aldinn1 je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:
Nije tačno. Prije prošlog derbija Muharemović je rekao da nikome ne može zabraniti da uđe na stadion i da će sve kapije biti otvorene, pa ko želi da dođe bujrum. Naravno, vi se ušli gdje uvijek dolaziti i navijali ste normalno bez ikakvi problema. Kakav ba komitet pustite te šuplje. Uprava vam se prepala kao miševi največi, jer znaju ako popuše ovu tekmu i ne dobiju licencu vrlo lako bi se moglo desiti da svi lete redom.
Jači smo od vas trenutno pet puta što smo pokazali tokom cijele sezone i ako igramo finale kupa igramo dva takmičenja pune utakmice, opet će te dobiti guzici.
Ovo je 100% tacno i nelupaj gluposti

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 08 maj 2012, 22:19

Organizovat na grbavici gledanje tekme..pa i nek stave cijenu radije cu dati svom klubu 15 km nego sarajevu :!:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 08 maj 2012, 22:20

Ako ce se drzati pravila ,ja mislim da nigdje ne pise da je Jug tribina za gostujuce navijace.Tako da je to apsulutno oborivo i nema uprava Sarajeva tu sta da strahuje,mislim sa pravne strane,tako da ih Komitet ne moze kazniti.Ako ce se odredjivati ta neka izmisljena pravila,onda ni Zapad ne bi trebao da se koristi,jer svakako ne zadovoljava.Mislim da je to sve sad malo suplja.Ja ne kukam,kad je usrano sve,onda ne bi ni da nam omoguce da dodjemo,jer bi bilo hiljadu jezika na Osima ,i bili bi ugrozeni.Jer nekad kad vas slusam ,steknem utisak da ste ko neki u BiH ,stalno ugrozeni.Mislim ,ne bi volio polemike otvarati,zanemarite ovo zadnju opasku,vise je plod nekog revolta,ali derbi postade vise igra van terena nego na njemu.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Deni_Hz
Kontakt:

Post Postao/la Deni_Hz » 08 maj 2012, 22:22

barbarez je napisao/la:Ako ce se drzati pravila ,ja mislim da nigdje ne pise da je Jug tribina za gostujuce navijace.Tako da je to apsulutno oborivo i nema uprava Sarajeva tu sta da strahuje,mislim sa pravne strane,tako da ih Komitet ne moze kazniti.Ako ce se odredjivati ta neka izmisljena pravila,onda ni Zapad ne bi trebao da se koristi,jer svakako ne zadovoljava.Mislim da je to sve sad malo suplja.Ja ne kukam,kad je usrano sve,onda ne bi ni da nam omoguce da dodjemo,jer bi bilo hiljadu jezika na Osima ,i bili bi ugrozeni.Jer nekad kad vas slusam ,steknem utisak da ste ko neki u Bih ,stalno ugrozeni.Mislim ,ne bi volio polemike otvarati,zanemarite ovo zadnju opasku,vise je plod nekog revolta,ali derbi postade vise igra van terena nego na njemu.
Zapad zadovoljava uslove Premijer lige al ne zadovoljava uslove Evropskog takmicenja...

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 08 maj 2012, 22:27

slika

8-) 8-) 8-)
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 08 maj 2012, 22:29

Aldin1
Ne pise nigdje da je jug za gostujuce, ali zna se na sta se misli.
I nije istina da je sve na sjeveru bilo otvoreno, bio sam tamo i ZDENKA je bila zatvorena a nas je od 3500 vasih navijaca djelilo 30 specijalaca.

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 08 maj 2012, 22:32

Hoce li biti prenos :?: Mislim sutra protiv Slavije

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bistriksg, Pact1921, Proximic i 41 gost.