Još na kladionici čekam Suareza daje go i Stuart uzme loptu.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Kvota 1,25Senaid L.F.C je napisao/la:Sljedece sezone u kladionicama ce bit uvedena posebna ponuda na liverpoolu:30+ stativi u 38 tekmi
Anfield Index
Chances Created in 1st Half Vs #CFC:
Suarez - 4
Carroll - 1 (assist)
Maxi - 1 (assist)
Henderson - 2
Carra, Downing & Shelvey - 1
Baš i ja konto rekoh da hoće Andy šutatschwarcgelbfantom je napisao/la:pa đe ćeš najvećem idiotu dat da puca penal,cccc niđe veze,aaaaandyyyyyyy tražimo njegove penale![]()
![]()
![]()
![]()
Šta ,nije bio ,a ?BluesForever je napisao/la:Ja penala..![]()
![]()
1 od 6 ove sezone.artemis77 je napisao/la:zna li neko podatak o pogodjenim/promasenim penalima ove sezone
I meni, fakat nema sreće....anfield je napisao/la:jest mi zao Downinga prvo precka pa stativa nema covjek srece
Dobar Hendo, dobar!Anfield Index
Henderson Stats in 1st Half:
Passes: 22
Accuracy: 100%
Attacking 3rd Passes: 5/5
Goals: 1
Tackles Won: 3/3 - 100%
Po promasajima i stativama? Ove godine su vec najbolji tandem u tomeharis501 je napisao/la:Souness sad govoriti da je ono ČIST crveni za ivanovića za udarac u pluća Carrolla.
Carroll i Suarez imaju potencijal da postanu najbolji tandem u Premier Ligi.
Velika nada Liverpoola. Mnogi će reći i najveći talenat kojeg ova ekipa ima. Dobijao je par puta šansu ove sezone i nije bio nimalo loš. S obzirom da je ovaj meč već skoro pa riješen (ne smijem reći i definitivno), vjerovatno ćemo ga vidjeti i večeras na djelu nekih 15-tak minuta. Brz, prodoran, fin dribling.Virtu4l je napisao/la:Raheem Shaquille Sterling? koji vam je ovo?
ZOI84 je napisao/la:Po promasajima i stativama, pa zar vec ove godine nisu osvojilitu nagraduharis501 je napisao/la:Souness sad govoriti da je ono ČIST crveni za ivanovića za udarac u pluća Carrolla.
Carroll i Suarez imaju potencijal da postanu najbolji tandem u Premier Ligi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.