Tottenham Hotspur F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Moze li Tottenham do plasmana u Ligu Prvaka?

1. Da
60
56%
2. Ne
47
44%

Ukupno glasova: 107

M. Scofield
Kontakt:

Re: Tottenham Hotspur F.C.

Post Postao/la M. Scofield » 08 maj 2012, 13:17

Kod: Označi sve

Vertonghen: Moja je želja Tottenham

Iako ga je suigrač iz obrane belgijske reprezentacije Thomas Vermaelen pozvao da mu se pridruži u Arsenalu kapetan nogometaša Ajaxa Jan Vertonghen radije bi kod Luke Modrića i Nike Kranjčara na White Hart Lane...

Najbolji igrač novog nizozemskog prvaka Ajaxa čini se izabrao je svoju novu destinaciju u karijeri. U narednom ljetnom prijelaznom roku Vertonghen bi želio pristupiti Tottenhamu.

- Tottenham je moj prioritet, ali uprava Ajaxa u ovom trenutku traži vrlo veliku odštetu. Uvjeren sam da će klubovi ipak pronaći zajednički interes i doći do dogovora. Puno toga u svojoj karijeri dugujem Ajaxu. Moje poštovanje prema navijačima je veliko i stoga im se ne želim zamjeriti načinom na koji ću napustiti "kopljanike". Želio bih da Ajax prođe financijski zadovoljavajuće u mom transferu jer mi ugovor istječe u ljeto 2013. godine i tada mogu otići bez odštete – izjavio je Vertonghen koji je pojasnio i razloge zašto su "spursi" njegov prvi izbor.

- Radi se o fantastičnom klubu bogate tradicije koji igra brz i ofenzivan nogomet – zaključio je belgijski branič. 
Audere est Facere

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 08 maj 2012, 13:21

Gledam samo ovu sezonu, tako da Jacka ne brojim.
Park bolje odradjuje defenzivne zadatke od Songa (ali Song mnogo vise pridonosi igri u napadu, tako da je bolji igrac od Parka (if u know what i mean)). Ima jedna statistika, koju sam nedavno citao o Songu, koji ima najvise kartona od svih DM-ova i EPL, i koliko su samo imali protivnici Arsenal prilika za gol zbog njegovog letanja u napad. Nadam se da cu naci, pa postavim na temu Arsenala.
A Modric bi u svakom klubu imao prednost pred Artetom. (ko je nama kriv sto mi dizemo svoje igrace)

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 08 maj 2012, 13:25

Profesor je napisao/la:A Modric bi u svakom klubu imao prednost pred Artetom. (ko je nama kriv sto mi dizemo svoje igrace)
Budi dosljedan tim statističkim podacima. Ko je imao bolju sezonu, Arteta ili Modrić? Mislim da i ne treba davati odgovore.

Po drugoj strani ako gledamo imena , onda su sigurno Song i Jack izraženo svjetlosnim godinama bolji igrači od Parka i Rafaela.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 08 maj 2012, 13:28

Arnelinho je napisao/la:
Profesor je napisao/la:A Modric bi u svakom klubu imao prednost pred Artetom. (ko je nama kriv sto mi dizemo svoje igrace)
Budi dosljedan tim statističkim podacima. Ko je imao bolju sezonu, Arteta ili Modrić? Mislim da i ne treba davati odgovore.

Po drugoj strani ako gledamo imena , onda su sigurno Song i Jack izraženo svjetlosnim godinama bolji igrači od Parka i Rafaela.
vrijednost igrača na tržištu sve kaže
Audere est Facere

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 08 maj 2012, 13:31

M. Scofield je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:

Igre govore drugačije :)

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 08 maj 2012, 13:34

Modric - games: 35, goals: 4, assists: 4

Arteta - games: 31, goals: 7, assists: 4

Arteta ima bolju statistiku, ali moje misljenje je da Modric vise pridodaje igri nego Arteta. Ja bi Luku imao u ekipi prije nego Mikela. Jbg moje misljenje. Nije sve u statistiki.

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 08 maj 2012, 13:34

Luka > Arteta kraj diskusije
Audere est Facere

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 08 maj 2012, 13:46

Profesor je napisao/la:Arteta ima bolju statistiku, ali moje misljenje je da Modric vise pridodaje igri nego Arteta.
I drugi statistički podaci govore u korist Artete, npr. procenat tačnih pasova, gdje je Modrić "tam negdje", a Mikel prvi. ;)

Koliko Arteta doprinosi igri najbolje se sada osjeti. Čovjek je i odbrana i napad, a ako ko zna kontru u Arsenalu presjeć, onda je to on.
M. Scofield je napisao/la:vrijednost igrača na tržištu sve kaže
Šta kaže? Da je Caroll bolji od Dembe ili Papisa? :?
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 maj 2012, 14:14

Iskreno, ovosezonski Arteta je jedan od 3 najbolja vezna igrača u Premiershipu. Naravno, ja bih se uvijek odlučio za Modrića, al' treba biti iskren i reći kako je Španac imao bolju sezonu iza sebe.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 08 maj 2012, 14:17

Kada pogledamo par sezona unazad onda moramo reći kako Modrić spada u Top 3 veznjaka u Premiershipu, al' u ovoj sezoni to je druga priča. Prema statističkim podacima Arteta je ispred Luke, te time dokazujemo tko je bolji od navedenih igrača u ovoj sezoni. Istina, uvijek bi se prije odlučio za Luku, al' Arteta je bolji u sezoni 11/12.
Po tome je onda i Carroll bolji od Dembica, Huntera & Lewata, iako znamo karakteristike navedenih napadača.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 08 maj 2012, 14:29

StevieG je napisao/la:Kada pogledamo par sezona unazad onda moramo reći kako Modrić spada u Top 3 veznjaka u Premiershipu, al' u ovoj sezoni to je druga priča. Prema statističkim podacima Arteta je ispred Luke, te time dokazujemo tko je bolji od navedenih igrača u ovoj sezoni. Istina, uvijek bi se prije odlučio za Luku, al' Arteta je bolji u sezoni 11/12.
Po tome je onda i Carroll bolji od Dembica, Huntera & Lewata, iako znamo karakteristike navedenih napadača.
Proradit će i Caroll jednog dana a sad da vrijedi 40 milja ne vrijedi to je svima jasno
Audere est Facere

belefront

Post Postao/la belefront » 08 maj 2012, 19:44

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... nsfer.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da ce neko nositi Bale-ov avatar mjesec danaaaa :D :D :D :D

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 08 maj 2012, 19:56

belefront je napisao/la:http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... nsfer.html
Mislim da ce neko nositi Bale-ov avatar mjesec danaaaa :D :D :D :D
E jesi smiješan,pa po medijima je on u arsenalu već dao gol :D

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 08 maj 2012, 19:56

"Vertonghen to Arsenal is concluded " ;)
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

belefront

Post Postao/la belefront » 08 maj 2012, 20:10

vedofeelgood je napisao/la:"Vertonghen to Arsenal is concluded " ;)
Ma odakle tebi te vijesti, ja gdje god da citam, Verthogen u Tottenhamu, ali ti imas neke "posebne" izvore ocigledno o.O

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 08 maj 2012, 20:53

Mah, različite vijesti do sviju dolaze, najvažnije je kad to klub potvrdi a to do sada nije nit jedan klub objavio tako da je sve još moguće ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 08 maj 2012, 20:57

GunnerS je napisao/la:Mah, različite vijesti do sviju dolaze, najvažnije je kad to klub potvrdi a to do sada nije nit jedan klub objavio tako da je sve još moguće ;)
Po meni Arsenal i Barcelona su najblizi dovodjenju
Frank de Boer ga neprestalno gura u barcelonu i govori kako bi se odlicno snasao u barceloni,ali ako barcelona nebude htjela dovoditi ovog igraca,vjerovatno sljedeci klub ce mu biti Arsenal ;)
Visca el Barça ! Mes que un club !

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 08 maj 2012, 21:17

Bergkamp prvi pomoćnik De Boer-u, i da čovjek ode u Tottenham :?: :mrgreen:

slika
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 08 maj 2012, 22:34

DesimaL je napisao/la: Frank de Boer ga neprestalno gura u barcelonu i govori kako bi se odlicno snasao u barceloni,ali ako barcelona nebude htjela dovoditi ovog igraca,vjerovatno sljedeci klub ce mu biti Arsenal ;)
Dje ste vi bogovi :roll: , isti mu je qurac sad igrat i u Arsenalu i Barceloni. Nijedan tim vise neće osvajat trofeje, barem ne ovo bitnije.

A Vertonghen dje god da predje igrat će, i to veoma bitnu ulogu. Najbolje bi mu godio Arsenal što jest jest ali i ako se odluči nedje drugo meni haman pa i svejedno. Arsenalu potrebniji bek nego 4 Vertonghena.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 maj 2012, 09:02

Bosco je napisao/la:isti mu je qurac sad igrat i u Arsenalu i Barceloni. Nijedan tim vise neće osvajat trofeje, barem ne ovo bitnije.
:lol: :lol:

Blago bilo, samo mi reci na čemu si, grah ili kašike? Jesmo vidoviti...možete se samo nadati, za Arsenal se slažem, tu trofej može samo da vidi na TV-u, kako ga drugi dižu...primjer Nasrija, smijali ste se onoj izjavi "Došao sam u City da osvajam trofeje" :lol: ...a lik sa Cityem prvak engleske, who's laughing now? :lol:

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.