FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
i nama da dolazi REAL bila bih karta 15 KM
VELIKA JE TO RAZLIKA ,VI STE GLEDALI PRVENSTVENU UTAKMICU ZA 10 KM A MI ZA REVIJALNU 15 KMDeni_Hz je napisao/la:Pa na kapiju nama nije bila skupa karta.....MrAmani96 je napisao/la:A kako ste vi onda usli na Grbavici kad je bio derbiDeni_Hz je napisao/la:Ne vidim zasto uopste komentarisete cijenu karti kad vam je Osim zabranio gostovanje, cijena od 15 km se odnosi na domace navijace. A ako vam je skupa a zelite doci imate Sjever ili Istok![]()

minimalna pobjeda u derbiju iskreno me ne bi zadovoljila
nista bez par komada 3 i vise 

i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
treba im sad radi ovih karata zabit jedno 4 komada stvarno su vanago teska
- The Maniacs '87
- Kontakt:
jug-onostalgicar je napisao/la:treba im sad radi ovih karata zabit jedno 4 komada stvarno su vanago teska
A tipicno je to za njih nema se sta bunit navikli smo da nas stavljaju velike cijene karata

Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
glupani teški ,da su stavili kartu cenera bilo bih 5 000 na zapadu -50 000 KM a ovako će biti 1000 x 15 -15 000 kM nije ni čudo što nemaju licencujug-onostalgicar je napisao/la:treba im sad radi ovih karata zabit jedno 4 komada stvarno su vanago teska
Ma 'ebo cijenu karti, čupaju se ljudi i rukama i nogama da namaknu još koju markicu ne bi li licencu dobili. Meni je bitnije da mi njih mlatnemo na terenu. Onako, reda radi, da se ne uskyrče. 

Ja sam za to da se ide na istok i to fino na onaj dio prema jugu. Ili da se ne ide nikako, jer ovo je ocito lopovluk, diskriminacija i bezobrazluk. Bolje tih 60 hiljada KM (racunam na 4 hiljade manijaka) dati Zelji nego njima.
-
- Kontakt:
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Samo se treba cuvati belaja poslije meca. Oni su takvi papci da kada gube pocnu razbijati sve sto vide tako sad kad ih pobjedimo na kosevu imace razlog za belaj 

Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
PRPA ??????The Maniacs '87 je napisao/la:Samo se treba cuvati belaja poslije meca. Oni su takvi papci da kada gube pocnu razbijati sve sto vide tako sad kad ih pobjedimo na kosevu imace razlog za belaj
seyoniii je napisao/la:PRPA ??????The Maniacs '87 je napisao/la:Samo se treba cuvati belaja poslije meca. Oni su takvi papci da kada gube pocnu razbijati sve sto vide tako sad kad ih pobjedimo na kosevu imace razlog za belaj

neozbiljan si

DRUG NEBI TI PUNCA
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
cuj ovog huliganaseyoniii je napisao/la:PRPA ??????The Maniacs '87 je napisao/la:Samo se treba cuvati belaja poslije meca. Oni su takvi papci da kada gube pocnu razbijati sve sto vide tako sad kad ih pobjedimo na kosevu imace razlog za belaj
Za zivot cijeli!
Izgleda da ce na zapadu biti otvorena samo dva ulaza, i to oni blize sjeveru.
FKŽ !
Kada ste vi stavili kartu za derbi 15KM za sezonu 2008/09 bilo je "Bravo upravo!", a kada je Sarajevo stavilo 15KM onda su papci,itd. Ko nece da dodje, uvijek nadje neki razlog.
Razumijem da su odlasci gostujucih navijaca zabranjeni, ali...jel se gostovanjem smatra i ako mi u Casual stilu dođemo i oko juzne tribine napravimo front.
Mozda glupo pitanje, al eto
Pa koliko znam jug će bit zatvoren ?Nexus je napisao/la:Razumijem da su odlasci gostujucih navijaca zabranjeni, ali...jel se gostovanjem smatra i ako mi u Casual stilu dođemo i oko juzne tribine napravimo front.

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
oko jugaDooVe je napisao/la:Pa koliko znam jug će bit zatvoren ?Nexus je napisao/la:Razumijem da su odlasci gostujucih navijaca zabranjeni, ali...jel se gostovanjem smatra i ako mi u Casual stilu dođemo i oko juzne tribine napravimo front.
-
- Kontakt:
Beton !rastafarian je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.