Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
cska na 3 listica masim,a sva mi ruska 2 dosla 

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
@Admire de ponekad postavi listić na forumu. Dobar si ti kladioničar, ali te ne ide. Probaj sa sistemima, to bi trebalo prolaziti. 

FK Pjetlovi
Ovaj Bayern (košarka) nije normalan.
Gube 19 razlike i dvije minute prije kraja poluvremena imaju napad za -5, promaše, a onda im ovi naprave seriju 12-0 do kraja poluvremena
Gube 19 razlike i dvije minute prije kraja poluvremena imaju napad za -5, promaše, a onda im ovi naprave seriju 12-0 do kraja poluvremena

- Giallorossi
- Kontakt:
Ma brate zaobiđi te ljeve lige, goni to u PM sve, ne znam sta mi bi pa stavim onaj usrani CSKA na listic.Livnobet je napisao/la:Ovaj Bayern (košarka) nije normalan.

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
uzas zivi

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ja koliko znam te kod stadiona i nema vise,samo ona u babinoj rijeciViper je napisao/la:zna li neko gdje ima Williams u Zenici osim u babinoj rijeci i kod stadiona?

Od svih timova u austrijskoj ligi ja odigram Polten-First Viena oba daju gol i samo tu nisu oba tima dala gol..pa poslusam od leytona onaj tenis i padnem ....4 tiketa danas otisla ...krenuo baksuzluk

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Pa gdje ti uplacujes? Izgleda da ima u Mehmedalije Tarabara 9, to je cini mi se kod Cluba 072Emir ZENICA je napisao/la:Ja koliko znam te kod stadiona i nema vise,samo ona u babinoj rijeciViper je napisao/la:zna li neko gdje ima Williams u Zenici osim u babinoj rijeci i kod stadiona?![]()
Od svih timova u austrijskoj ligi ja odigram Polten-First Viena oba daju gol i samo tu nisu oba tima dala gol..pa poslusam od leytona onaj tenis i padnem ....4 tiketa danas otisla ...krenuo baksuzluk

SAMO ČELIK !
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ja koliko znam samo u babino rijeci ima.Ja nisam igrao ovo cudo 6-7 mjeseci i eto dobi bonus i sad igramViper je napisao/la:
Pa gdje ti uplacujes? Izgleda da ima u Mehmedalije Tarabara 9, to je cini mi se kod Cluba 072

Volim te Celik ! ! !
taj plejof njemacke lige u kosarci je prosle sezone cesto ishao tako sto cesto gosti dobiju meceve
neki dan onaj bayern dobije u gostima, a danas zijani kuci
neki dan onaj bayern dobije u gostima, a danas zijani kuci

nema potpisa
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Odigram pobjedu Zagreba preko 3 kvota i ono X ..oj majko
Volim te Celik ! ! !
- harebianconero
- Kontakt:
Oooooooooooo yebeeem teeeee bayeeeeeeeern qrveeee
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Skinem dva iksa, a obori me yebena St Andra. kvota 1.15 a izgube 1:4 i to kod kuće 

Vođa zna.
ajde barthel majku ti ebem, kad ova koza pocne da igra
imam over 20,5
treba mi sad brejkkkkkkkk
imam over 20,5

nema potpisa
Za sve one koji su se zainteresovali za poker na WWinu radi bonusa, evo gdje možete dobiti 50 EURA bonusa bez depozita. Doduše potrebno je proći ko neki kviz, ali imaju uputstva na ovoj stranici pa je lako. Provjereno radi. Da napomenem da se radi samo o pokeru, ne o kladionici, ali eto mogu se i tu zaraditi pare.
http://www.pokerstrategy.com/#u4VKYG
http://www.pokerstrategy.com/#u4VKYG
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Rijesis kviz,samo treba pratiti upustva.Lahko je.I trebas se dignuti na 100 eura da bi digo lovu 

Volim te Celik ! ! !
- harebianconero
- Kontakt:
Čekao bih samo Lakerse večeras .. yebem ti FC Bayern Munchen Basketball 

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
ma djaba kad sam ja kurate srece, prodjes to i imas skoro zicer više od 11 kornera na liverpulu i za 45min padne 7 i u drugom do sad jedva jedanAdmir_Sa je napisao/la:ajde barthel majku ti ebem, kad ova koza pocne da igra
imam over 20,5

cska 116
aik ebeni stokholm 59
vishe kornera 53
suma sumarum kararum

nema potpisa
naravno na kraju tacno 11 kornera da te ubije u pojam
kad se sjetim situacije negdje pocetkom drugog pol neki levat iz chelzije izbija loptu u korner i ona pogadja od toliko prostora drugog igraca chelzija i odbije se u polje
kad se sjetim situacije negdje pocetkom drugog pol neki levat iz chelzije izbija loptu u korner i ona pogadja od toliko prostora drugog igraca chelzija i odbije se u polje

nema potpisa
- stomaklija
- Kontakt:
Ljudi jel ko dobio zadnja 2 dana onaj bonus 10E na WWin?? Ja igram dzaba i ništa. Izgleda da su dobili samo onaj dan kada se dijelilo i to je to??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.