izgleda da cemo i definitivno bit karirani djavoli

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
moze i od ove sezone rezervni on bi trebao bit treci dogodineCartman je napisao/la:Nadam se da ce gostujuci dres bit dobar, jer ovo nema sanse da kupim.
Treci obicno bude drugi iz ove sezone(tako je bar u Arsenalu).rastafarian je napisao/la:Ma znam za ova 2, al nez za taj treći
Po 100. put, ovaj gostujuci je fake.vedofeelgood je napisao/la:
Ja konto Arsenalov gostujuci katastrofa, a onda sam vidio ovo![]()
prema nekim naznakama Nike će ostati sponzor MAN UTD sa poboljšanim finansijskim uslovima otprilike 10 mil. eura po sezoni više nego do sada + dodaci za trofeje i sl.motty je napisao/la: moze i od ove sezone rezervni on bi trebao bit treci dogodineovo je tuga bgm nadam se da je istina da ce nike uzet sponzorstvo na cityu 2013/14 valjda ce nas preuzet neko kreativniji i normalniji kao npr.adidas pa i umbro
Toxicity je napisao/la:Ne znam je li itko stavljao, Mostarac posvetio pjesmu Manchester Unitedu.. Odlična izvedba
[youtube][/youtube]
znam drug da to najavljuju, al bi iskreno volio da nas preuzme adidas i misljenja sam ako zaista nike preuzme city da ce sa nama tesko produzit saradnju jer nikad ne sponzorisu oba rivala npr rela i barca, liv i man utd. Uvijek jedan sponzorise Reala, liverpool, chelsea, bayern milan a drugi Barcu United Interja.neron je napisao/la:prema nekim naznakama Nike će ostati sponzor MAN UTD sa poboljšanim finansijskim uslovima otprilike 10 mil. eura po sezoni više nego do sada + dodaci za trofeje i sl.motty je napisao/la: moze i od ove sezone rezervni on bi trebao bit treci dogodineovo je tuga bgm nadam se da je istina da ce nike uzet sponzorstvo na cityu 2013/14 valjda ce nas preuzet neko kreativniji i normalniji kao npr.adidas pa i umbro
Sad nek opet ovog nazoverastafarian je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
A može li neko staviti taj 3. dres, njega nisam vidio
Ne hvala. A svakako nema sanse da City pusti Dzeku Unitedu.Lucryler je napisao/la:Ne bi me iznenadilo ukoliko fergi ponovo pokaze ineres za Dzeku u ovom ljetnom prelaznom roku. Monogo je elemenata tu da se nesto stvori, prije svega kada uzmete u obzir da Berba sigurno napusta united , drugo da sistem igre koju united igra upravo preferira Edinu , i zaista bi volio vidjeti edina u dresu uniteda , da pokaze ovim iz blue komsiluka da su se grdno prevarili sto su odlucili da ga prodaju
Ima istine u tome sto kazes , ali ne vidim zasto ne bi mogao dzeko da zaigra u united, i pored toga sto je LLorente prva zelja vecine unitedovih navijaca , edin i Lorente su slican tip igraca , necu reci isti , ima tu po koja nijansa ali ja sam ubjedjen da bi edin bio dobar dodatak unitedovoj igriCartman je napisao/la:Ne hvala. A svakako nema sanse da City pusti Dzeku Unitedu.Lucryler je napisao/la:Ne bi me iznenadilo ukoliko fergi ponovo pokaze ineres za Dzeku u ovom ljetnom prelaznom roku. Monogo je elemenata tu da se nesto stvori, prije svega kada uzmete u obzir da Berba sigurno napusta united , drugo da sistem igre koju united igra upravo preferira Edinu , i zaista bi volio vidjeti edina u dresu uniteda , da pokaze ovim iz blue komsiluka da su se grdno prevarili sto su odlucili da ga prodaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.