Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

rastafarian
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la rastafarian » 07 maj 2012, 16:34

RedDevilS je napisao/la:Kao npr od mene slobodno ti reci drug moj, nije ja samo govorim cinjenice kakve jesu volim ovaj klub, i naravno da ce ga braniti isto kao sto ti volis eto Zelju ja FKS :D :P
Ma ništa zlonamjerno, već samo kažem, nije mi baš pravo nakon te '58 da se klub naziva od svojih simpatizera MANU.
A neću ništa da počinjem o FKS, čekam 12.5. pa ćemo onda.. :lol: :lol:
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 07 maj 2012, 16:38

rastafarian je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:Kao npr od mene slobodno ti reci drug moj, nije ja samo govorim cinjenice kakve jesu volim ovaj klub, i naravno da ce ga braniti isto kao sto ti volis eto Zelju ja FKS :D :P
Ma ništa zlonamjerno, već samo kažem, nije mi baš pravo nakon te '58 da se klub naziva od svojih simpatizera MANU.
A neću ništa da počinjem o FKS, čekam 12.5. pa ćemo onda.. :lol: :lol:
Aha to je drugo jbg stavim MANU,ali bolje je man.utd!, :D
Sto se tice derbija i ja necu nista govoriti prije 12 aBd! :lol: :P
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 07 maj 2012, 16:58

@Cartman valja li mi avatar :D
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

nanek

Post Postao/la nanek » 07 maj 2012, 17:06

Cartman je napisao/la:United dolazi na stadion 5 minuta od mene u augustu: http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... orway.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Fuck yeeeeah. :D
Ako je od tebe 5 minuta od mene je 2 minute i 38 sekundi :P

@Dr.vannostrand

Pisem ja ne bas tako cesto i ostavljam prognoze :) Sad sam eto tamo napisao za valerengu da ce biti vise golova dobra kvota bio sam na tekmi ma 5 golova 3 gola za 15 minuta :) Plus pobjeda Valerenge :)

Sto se tice tekme, ja mislim da ce united doci sa trecim sastavom ovdje al nema veze :) 5 august sam tu aBd iako ne nesto ne simpatisem United ali vrijedi pogledati :)

Inace ce sigurno ova ovdje gamad da opet pljacka za karte kao i sada protiv engleza 25 maja, al nema nek pljackaju gamad! Engleska je Engleska, samo idem ako dodju u jacem sastavu a hoce sigurno u najjacem!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 07 maj 2012, 17:16

nanek je napisao/la:@Dr.vannostrand

Pisem ja ne bas tako cesto i ostavljam prognoze :) Sad sam eto tamo napisao za valerengu da ce biti vise golova
Salim se malo ;) . Nisam znao da je gore, u okolini Osla.
Sretno vam i uzivajte. Ako sta uspijete uslikati ne ustrucavajte se postaviti ovdje.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 07 maj 2012, 18:46

Smalling je po meni dosta dobro odigrao obe ove zadnje utakmice. pobjegao mu je Kompany za onaj gol, ali ne krivim ga za to puno. To je malo neiskustvo, malo nesreca, ostatak utakmice je bio odlican. Protiv Swansea je bez problema iznosio loptu skoro do 30 metara od njihovog gola

Jones mi je bio dosta lošiji od njega u ovim zadnjim utakmicama, ali ne brinem se ja za njih dvojicu, više me brine što se Rafael i Fabio previše ozljeđuju i zato nemaju kontinuitet, ali veliki su talenti.

United će na ljeto najviše ulagati u vezu, i tu će dosta toga trebati, pogotovo ako je istina da se Pogba na kraju odlučio za Juve. Šteta, ali šta je, tu je. Tiote iz Newcastla mi se svidio sad protiv Cityja, zna svoj posao, oduzima lopte, razbija napade, i čak je i solidan u predaji lopte i ne griješi puno. A plus, stvarno izgleda zastrašujuće

United već neko vrijeme sistematski prelazi na 4-3-2-1 formaciju, pa vjerujem da će se igrači tražiti prema tome. Dva čvrsta centralna vezna (Tiote i Carrick/Fletcher npr), jedan kreativni centralni vezni (Carrick/Scholes), dva jako ofenzivna krilna napadača (Valencia, Young, Rooney po potrebi) i napadač (Welbeck ili Rooney). Da se mene išta pita, a naravno da nije, prvo bih otjerao/prodao Nanija, zahvalio bih se Giggsu i Parku i našao novi klub Berbatovu ako već nije u planovima, nije zaslužio da cijelu sezonu grije klupu.

Chicharitu dati još jednu sezonu da pokaže je li kalibar za United, odigrao je jako lošu sezonu, ali pokazao je u prvoj sezoni da može.

Pojačanja tražiti na pozicijama defanzivni centralni vezni (Tiote), ofanzivni centralni vezni (Kagawa, Hazard, Goetze, Eriksen), krilo (kao zamjena Naniju, mozda J.Rodriguez) i napadač (volio bih da dođe stvarno neki dobar napadač, pa i ne mora biti neko veliko ime, samo da se može računati na njega, uz Welbecka i Rooneya to bi zatvorilo napadačku križaljku).

A vrijeme je i da se dovede dugoročna zamjena za Evru, dakle jedan dobar mladi lijevi bek.

u vezi su mi samo Carrick i Valencia sigura, donekle Young, i Scholes dok mogne. Cleverley se još treba dokazati

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 maj 2012, 19:15

nanek je napisao/la:
Cartman je napisao/la:United dolazi na stadion 5 minuta od mene u augustu: http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... orway.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Fuck yeeeeah. :D
Ako je od tebe 5 minuta od mene je 2 minute i 38 sekundi :P

@Dr.vannostrand

Pisem ja ne bas tako cesto i ostavljam prognoze :) Sad sam eto tamo napisao za valerengu da ce biti vise golova dobra kvota bio sam na tekmi ma 5 golova 3 gola za 15 minuta :) Plus pobjeda Valerenge :)

Sto se tice tekme, ja mislim da ce united doci sa trecim sastavom ovdje al nema veze :) 5 august sam tu aBd iako ne nesto ne simpatisem United ali vrijedi pogledati :)

Inace ce sigurno ova ovdje gamad da opet pljacka za karte kao i sada protiv engleza 25 maja, al nema nek pljackaju gamad! Engleska je Engleska, samo idem ako dodju u jacem sastavu a hoce sigurno u najjacem!
Evo citam da ce karte bit od 700 do 800 kruna (175-200 KM). Svakako vrijedi toliko platit za nas navijace Uniteda, a sigurno ce bit puno. Mislim da ce doc dosta dobra ekipa, jer ipak je to mozda zadnja provjera pred sezonu a nije dalek put. A United ma vise navijaca u Norveskoj nego bilo koji domaci klub, tako da ne bi valjalo da sad dodje C-ekipa i razocara ljude.

@Red Devils: Valja brate. :D

@Evra: Bujrum brate.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 07 maj 2012, 19:35

@eric_cantona

Od tih što si nabrojao kao rješenja za ofanzivnog centralnog veznog,jedino Eriksen može igrati tu poziciju.On je dosta jeftiniji od Modrića,a Modrić se nalazi u očajnoj formi zadnja 3 mjeseca,tako da je Eriksen moja najveća želja ovog ljeta.

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 07 maj 2012, 19:46

jel gotovo sve sa kagawom ? Hvala unaprijed :DD :twisted:

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 07 maj 2012, 19:51

Cartman je napisao/la:Prvak Engleske je Sheikh Mansour i njegovi igraci koji igrom slucaja nose dres Man Citya. Mogao je to bit i Arsenal ili Sunderland da su imali isto losu ekonomiju kao City prije 3-4 godine.
pa i ti si igrom slucaja navijac manutda, da si zivio u drugim okolnostima ko zna ciji navijac bi bio...nije li tako?

isto tako da manu nije bio u losem stanju u tacno odredjenom trenutku sir Alexove karijere, ne bi nikada ni dosao u utd i manu ne bi bio sto jeste..itd. i sl., zar ne?

Cartman je napisao/la: Nisu oni nista ni napravili ni rijesili, nego su imali ogromnu srecu. I zato se moze cestitat seiku i igracima, ali klubu kao klubu nikada. Jer nije njihova zasluga.
zamisli npr neki roditelji odhrane dijete ali nemaju para za fakultet, e sad dijete dobije stipendiju od nekog arapa, i kad zavrsi faks, i roditelji imaju dio zasluga u tome, ima logike, nije li tako?

zasto onda ne cestitati i klubu? zar ne?
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 07 maj 2012, 20:40

-----------De Gea
-------Vidic------Ferdinand------
--Rafael---------------------Evra--
---------???--------Carrick-----
--Valencia------------------Young/Nani--
----------------Kagawa---------------
------------Rooney-------------

To je to za sljedecu sezonu.. Jedino nezz umjesto Scholesa koga staviti.Moze i Scholes,ali ne moze on citavu utakmicu odigrati dobro..Neko novi znaci tu treba plus Kagawu dovesti. :D
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

NObonus
Kontakt:

Post Postao/la NObonus » 07 maj 2012, 20:44

sikirica je napisao/la:-----------De Gea

To je to za sljedecu sezonu.. Jedino nezz umjesto Scholesa koga staviti.Moze i Scholes,ali ne moze on citavu utakmicu odigrati dobro..Neko novi znaci tu treba plus Kagawu dovesti. :D
Rooney nije klasicni spic,i treba jos jedan napadac pored...
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 07 maj 2012, 20:52

NObonus je napisao/la:

Rooney nije klasicni spic,i treba jos jedan napadac pored...
Moze Rooney igrati u spicu dobro,samo da on hoce.On se samo previse povlaci u sredinu,a kada bi bila ovakva postava Kagawa bi ga mogao mjenjati sto se tog tice,a Rooney bi bio pravi spic. :)
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 07 maj 2012, 22:53

Without Wayne Rooney's goals this season, Man United would be 1 point ahead of Blackburn. Fact.

Without Robin Van Persie's goals this season, Arsenal would have been relegated by now. Fact.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Vođa zna.

NObonus
Kontakt:

Post Postao/la NObonus » 07 maj 2012, 23:07

Evo gledam veceras Wigan,i pravo im ide zadnjih utakmica sa 3-4-3 taktikom..Kontam nes kako bi nama pasala?
...................DDG.............
...Jones......Ferd........Small...
Valencia..Scoles..Carrick..Evra..
....Nani.....Rooney...Welbeck.......Zanimljivo 8-)
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 08 maj 2012, 10:32

Ne znam je li itko stavljao, Mostarac posvetio pjesmu Manchester Unitedu.. Odlična izvedba ;)

[youtube][/youtube]
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 08 maj 2012, 11:51

braco je napisao/la:@eric_cantona

Od tih što si nabrojao kao rješenja za ofanzivnog centralnog veznog,jedino Eriksen može igrati tu poziciju.On je dosta jeftiniji od Modrića,a Modrić se nalazi u očajnoj formi zadnja 3 mjeseca,tako da je Eriksen moja najveća želja ovog ljeta.
Eriksen je stvarno zanimljiv igrač. Brz je, ima dobar šut, a stvara višak nekim lukavim potezima i driblinzima, i teško ga je pročitati. Uz sve to, strašno je mlad, odavno je u Ajaxu, sigurno traži jači klub, a u ovom trenutku nije "atraktivan" ostalim klubovima kao što je to Hazard. Stoga mislim da je on realnija opcija, ako ga SAF želi. Ali ne bi se fulalo da se dovedu dva takva igrača, npr Eriksen i Kagawa, takva dva igrača bi dala potrebnu taktičku širinu.

Problem Unitedu će sigurno biti City sa svojim trošenjem i nabijanjem cijena. Cityju ništa ne predstavlja dati nekom klubu 50 mil eur, i 300.000 funta tjedno igraču i to svi klubovi i igrači znaju, i koga god oni spomenu da su zainteresirani, cijena skače 2 ili 3 puta, a United to sebi ne može dozvoliti radi hijerarhije u klubu i općenitog poslovanja, a plus City je spreman i gomilati igrače i držati strašno skupe igrače na tribini jer to mogu priuštiti sada. Unitedov model je sigurno bolji i dugoročno kvalitetniji, City sad ima ultra bogatog vlasnika koji troši kako mu dođe, to nema veze sa poslovanjem kluba i slično. Opet, Ferguson je uspio naći odgovor na Abramovicha i Mourinha, naći će i na šeika i mancinija. A vidit ćemo šta će taj financijski fair play donijeti

ja.neron
Kontakt:

Post Postao/la ja.neron » 08 maj 2012, 15:54

ja mislim da bi mogao Fergi dovesti Lucas Biglia ili Axel Witsel na tu poziciju umjesto scholes-a
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years

IstocnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la IstocnaArmija » 08 maj 2012, 16:26

slika
slika
SAF
slika
Rooney i ćaBra
" "!!!

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 08 maj 2012, 17:19

80m Pounds spent by Manchester City on central midfielders since 2008

0 Pounds spent by Manchester United on central midfielders since 2008.
Mislim da je ovo uzrok svega.Ulagalo se u odbrambene igrace golmane i u napad.Jos jedan zanimljiv podatak je taj da ako United dobije Sunderland a City QPR je to da ce United sa 89 bodova biti tim sa najvecim brojem bodova koji je na kraju zavrsio na drugom mjestu.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.