Postao/la eric_cantona » 07 maj 2012, 18:46
Smalling je po meni dosta dobro odigrao obe ove zadnje utakmice. pobjegao mu je Kompany za onaj gol, ali ne krivim ga za to puno. To je malo neiskustvo, malo nesreca, ostatak utakmice je bio odlican. Protiv Swansea je bez problema iznosio loptu skoro do 30 metara od njihovog gola
Jones mi je bio dosta lošiji od njega u ovim zadnjim utakmicama, ali ne brinem se ja za njih dvojicu, više me brine što se Rafael i Fabio previše ozljeđuju i zato nemaju kontinuitet, ali veliki su talenti.
United će na ljeto najviše ulagati u vezu, i tu će dosta toga trebati, pogotovo ako je istina da se Pogba na kraju odlučio za Juve. Šteta, ali šta je, tu je. Tiote iz Newcastla mi se svidio sad protiv Cityja, zna svoj posao, oduzima lopte, razbija napade, i čak je i solidan u predaji lopte i ne griješi puno. A plus, stvarno izgleda zastrašujuće
United već neko vrijeme sistematski prelazi na 4-3-2-1 formaciju, pa vjerujem da će se igrači tražiti prema tome. Dva čvrsta centralna vezna (Tiote i Carrick/Fletcher npr), jedan kreativni centralni vezni (Carrick/Scholes), dva jako ofenzivna krilna napadača (Valencia, Young, Rooney po potrebi) i napadač (Welbeck ili Rooney). Da se mene išta pita, a naravno da nije, prvo bih otjerao/prodao Nanija, zahvalio bih se Giggsu i Parku i našao novi klub Berbatovu ako već nije u planovima, nije zaslužio da cijelu sezonu grije klupu.
Chicharitu dati još jednu sezonu da pokaže je li kalibar za United, odigrao je jako lošu sezonu, ali pokazao je u prvoj sezoni da može.
Pojačanja tražiti na pozicijama defanzivni centralni vezni (Tiote), ofanzivni centralni vezni (Kagawa, Hazard, Goetze, Eriksen), krilo (kao zamjena Naniju, mozda J.Rodriguez) i napadač (volio bih da dođe stvarno neki dobar napadač, pa i ne mora biti neko veliko ime, samo da se može računati na njega, uz Welbecka i Rooneya to bi zatvorilo napadačku križaljku).
A vrijeme je i da se dovede dugoročna zamjena za Evru, dakle jedan dobar mladi lijevi bek.
u vezi su mi samo Carrick i Valencia sigura, donekle Young, i Scholes dok mogne. Cleverley se još treba dokazati