Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Neka mi neko pomogne. Kont'o sam uzet ovo (http://www.univerzalno.com/mobiteli/lg/ ... -cookie/45" onclick="window.open(this.href);return false;), pa ako neko, ko se bolje razumije, može da prokomentariše. Prednosti i mane telefona i je l' cijena realna. Unaprijed hvala. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
ma jednu veliku manu, veoma je los
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Predlozite mi nesto dobro za 200-300 km ... posto mi se raspao Sony Ericsson W580i nakon 4 godine
.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
http://www.****/artikal/3220531/samsung-wave-s8500/
http://www.****/artikal/3191061/samsu ... /#detaljno
galaxy s ti je odlican za te pare, dobjes zvijer od telefona
Hvala ti , definitivno cu ih uzeti u razmatranjeQUARESMA 18<<< je napisao/la:http://www.****/artikal/3220531/samsung-wave-s8500/

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
samo da ti kazem, za ovaj prvi ti ne mogu garantovati da ce ti raditi bez problema, mislim ako si jedan od onih koji zele "vise" od telefona, neki kazu da je spor, neki kazu odlican, al ako mozes idi na galaxy s
SE xperia arc ili SE xperia arc S, koji je bolji od ova dva? I da li vrijedi dati pare za taj telefon?
La sangre tira,la sangre tira,Pipita Higuain es de mi Argentina
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ja bjezim od Sony-a, mene su definitivno razocarali, sada imam HTC Sensation, a i Samsung je odlican... Pa biraj
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ja bih isao na SE Arc standardni, ipak ima veci i bolju podrsku od communitya, dok ti je Arc S neka medjuverzijafoSte je napisao/la:SE xperia arc ili SE xperia arc S, koji je bolji od ova dva? I da li vrijedi dati pare za taj telefon?
pitaj momka, Don_Burza, ako te sta interesuje detaljnije, mislim da jos ima SE Arc, poprilicno je zadovoljan sa mobitelom
Baja Zvjerka, ne mozes porediti SE arc i HTC Sensation nikako
- majestic24
- Kontakt:
Sta kazete za Sony Ericsson Elm...kakav je to mobitel i da li ga ima neko od vas
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Titova-Juga
- Kontakt:
majestic24 je napisao/la:Sta kazete za Sony Ericsson Elm...kakav je to mobitel i da li ga ima neko od vas
Jako solidan, imao sam Hazel, ta dva su slicna, malte ne ista telefona. Zadovoljavajuci telefon, super kamera i slike, doduse nema xenon flash ali ...
Uglavnom za cijenu od nekih 220km odlican !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ljudi, ovako...
posto je mislim par forumasa uzelo telefon Sony Ericsson Live with walkman u BHTelecom ponudi, moze li mi neko reci jeli rata oko 30 KM na godinu i kakav je telefon inace, slusa li i ima li kakvih mana, posto mi se bas svidja taj tel...
hvala unaprijed..
posto je mislim par forumasa uzelo telefon Sony Ericsson Live with walkman u BHTelecom ponudi, moze li mi neko reci jeli rata oko 30 KM na godinu i kakav je telefon inace, slusa li i ima li kakvih mana, posto mi se bas svidja taj tel...
hvala unaprijed..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Jaro, uzimaj dok nije nestalo.. telefon je mrakPapastathopoulos je napisao/la:ljudi, ovako...
hvala unaprijed..

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- Papastathopoulos
- Kontakt:
aham...super...a de mi jos reci, jeli rata oko 30 KM na godinu, posto tako pise na bhtelecom stranici ? i mogu li ja recimo, ako je nestalo ovog telefona u ovoj mojoj posti, mogu li ja uzet ovaj tel u posti u recimo konjicu il mostaru ?adis.p je napisao/la:Jaro, uzimaj dok nije nestalo.. telefon je mrakPapastathopoulos je napisao/la:ljudi, ovako...
hvala unaprijed..![]()
Samo sto mu je displej malo pomal xd al opet grmi, jos je otporan na ogrebotine, ja ga evo drzim po dzepovima ima preko mjesec i po i nigdje nijedne tackice, kao nov je
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Evo pise ti da ima u Jablanici, a ako ne bude mozes rec da ti naruce.. dodje to u roku par dana. Tako sam i ja narucio

A ne znam koliko trosis kredit, ako ides negdje oko 10-15KM mjesecno, mozda ti se vise isplati uzet preko ovog paketa MINI 15.. cijena ti jeftinija za 80KM.. znaci i ako budes trosio negdje oko 10KM, a placao 15, opet ti se isplati.. al opet ti to skontaj sta ces i kako

A ne znam koliko trosis kredit, ako ides negdje oko 10-15KM mjesecno, mozda ti se vise isplati uzet preko ovog paketa MINI 15.. cijena ti jeftinija za 80KM.. znaci i ako budes trosio negdje oko 10KM, a placao 15, opet ti se isplati.. al opet ti to skontaj sta ces i kako

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
- Cautinho
- Kontakt:
Dobio sam za krizmu novi mobitel i zanima ne njegove specifikacije,sta sve moze.Imali WLAN i jel trosi kad se ide na one Karte iliti OVI maps.Mobilni je Nokia C5-02 

Keep walking.
Cautinho je napisao/la:Dobio sam za krizmu novi mobitel i zanima ne njegove specifikacije,sta sve moze.Imali WLAN i jel trosi kad se ide na one Karte iliti OVI maps.Mobilni je Nokia C5-02
http://www.gsmarena.com/nokia_c5-3122.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo tu imas sve o mobu...
Kako sam vidio na prvu,izgleda da nema WI-FI

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
- Cautinho
- Kontakt:
E Jeviga...To mi skroz glupo,u kuci imam dva bezicna interneta.Mozeli se to nekako stavit na mobitel,jer ja imam bluetot,mislim da wlan ide preko bluetottha.Ja sam laik za mobitele,pa se nemojte iznenadit,ako je ovo sto sam napisao ,glupo.
Keep walking.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
moci ces ako sta slicno u buducnosti izmisle
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.