Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Nogomet Svedska
Uto,19:00 AIK - Djurgården 0-2 gola @ 1.70 expekt
*Malo cu drugacije poceti ovu analizu nego inace.Radi se o jednom od najvecih derbija Allsvenskan lige,mec između AIK-a i Djurgårdena.Na ovim mecevima,ali i hokeju kada igraju,vazda bude ludnica na tribinama,a nerijetko se zna desiti i incident.Treba znati da se mec igra na Råsunda stadionu,a na derbiju uvijek se moze ocekivati posjeda od 25-30 hiljada ljudi.
*Sezona je uveliko pocela,igra se vec 8 kolo,a moze se reci da je AIK usao malo bolje.Nakon 7 odigranih utakmica,i dalje su bez poraza.Imaju skor 3-4-0 i gol razliku 6:3,drugi najlosiji tim po efikanosti ali i tim sa najboljom odbranom lige.Dosad su odigrali 3 domaca meca,i upisali 3 remija uz gol razliku 2:2.Mjallby 0:0,Goteborg 1:1(primili gol u 93 minutu) i Sundsvall 1:1 ,uzeli su po bod sa gostovanja u Stokholmu.Trener ove momcadi je Andreas Alm,a za danasnji mec pozvao je sledece igrace: Niklas Backman,Per Karlsson,Nils-Eric Johansson,Robert Åhman Persson,Helgi Daníelsson,Daniel Tjernström,Martin Kayongo-Mutumba,Celso Borges,Lalawélé Atakora,Christian Kouakou,Kyriakos Stamatopoulos,Robin Quaison,Martin Lorentzson,Nicklas Maripuu,Alhassan Kamara,Pontus Engblom,Daniel Gustavsson,Viktor Lundberg,Gabriel Özkan,Lee Baxter.
U proslom kolu kada su igrali protiv Helsinborga u gostima,0:0,u timu nije bilo 3 veoma vazna igraca.Niti danas nece nastupiti Ivan Burina(golman,6 utakmica),kao i Alexander Milosevic(odbrana,6 utakmica,1 gol).Burinu ce i ovaj put mijenjati Kenny Stamatopoulos,dok se u momcad vraca jedan od najboljih igraca ovog tima Celso Borges(napadac,6 utakmica,2 gola).
*Djurgården nakon 7 kola ima 8 bodova.Skor u dosadasnjem dijelu je 2-2-3 uz gol razliku 10:11.U gostima su odigrali 3 utakmice i osvojili 1 bod,uz gol razliku 4:6.Nakon remija protiv Kalmara 1:1,u proslom kolu su dobili Orebro sa 2:1.Zanimljivo u tom mecu su gubili nakon prvih 45 minuta,jer im je Valdet Rama dao gol iz penala,ali su u nastavku okrenuli rezultat u svoju korist.Trener ekipe Magnus Pehrsson za danasnji mec pozvao je sledece igrace: Joona Toivio,Marc ****,Yussif Chibsah,Petter Gustafsson,Peter Nymann,Martin Broberg,James Keene,Ricardo Santos,Christer Youssef,Daniel Sjölund,Emil Bergström,Kebba Ceesay,Kasper Hämäläinen,Andreas Dahlén,Kasper Jensen,Philip Hellquist,Tommi Vaiho,Sebastian Rajalakso.
U konkurenciji za danasji mec izostao je tek Nahir Oyal(lijevo krilo,3 utakmice).
*Neigranje prvog golmana i centralnog branica svakako da je veliki izostanak za AIK u ovom mecu,ali vec su pregmrili jednog jakog protivnika bez tih igraca u proslom kolu.Djurgården svakako da ima svoje sanse u ovom mecu,ali pitanje je kako ce se oni snaci protiv jake odbrane AIK-a.Kladim se na golove,jer nekako mi se cini da bi to najprije moglo doci.Domaci imaju tih problema sa postizanjem golova,ali imaju dobru odbranu pa to kompenzuju.Sa druge strane Djurgården u ovih 7 utakmica i daje i prima golove,ali eto ovo je gradski derbi,mozda nece srljati jer niko ne zeli da izgubi u ovakvoj utakmici.
Uto,19:00 AIK - Djurgården 0-2 gola @ 1.70 expekt
*Malo cu drugacije poceti ovu analizu nego inace.Radi se o jednom od najvecih derbija Allsvenskan lige,mec između AIK-a i Djurgårdena.Na ovim mecevima,ali i hokeju kada igraju,vazda bude ludnica na tribinama,a nerijetko se zna desiti i incident.Treba znati da se mec igra na Råsunda stadionu,a na derbiju uvijek se moze ocekivati posjeda od 25-30 hiljada ljudi.
*Sezona je uveliko pocela,igra se vec 8 kolo,a moze se reci da je AIK usao malo bolje.Nakon 7 odigranih utakmica,i dalje su bez poraza.Imaju skor 3-4-0 i gol razliku 6:3,drugi najlosiji tim po efikanosti ali i tim sa najboljom odbranom lige.Dosad su odigrali 3 domaca meca,i upisali 3 remija uz gol razliku 2:2.Mjallby 0:0,Goteborg 1:1(primili gol u 93 minutu) i Sundsvall 1:1 ,uzeli su po bod sa gostovanja u Stokholmu.Trener ove momcadi je Andreas Alm,a za danasnji mec pozvao je sledece igrace: Niklas Backman,Per Karlsson,Nils-Eric Johansson,Robert Åhman Persson,Helgi Daníelsson,Daniel Tjernström,Martin Kayongo-Mutumba,Celso Borges,Lalawélé Atakora,Christian Kouakou,Kyriakos Stamatopoulos,Robin Quaison,Martin Lorentzson,Nicklas Maripuu,Alhassan Kamara,Pontus Engblom,Daniel Gustavsson,Viktor Lundberg,Gabriel Özkan,Lee Baxter.
U proslom kolu kada su igrali protiv Helsinborga u gostima,0:0,u timu nije bilo 3 veoma vazna igraca.Niti danas nece nastupiti Ivan Burina(golman,6 utakmica),kao i Alexander Milosevic(odbrana,6 utakmica,1 gol).Burinu ce i ovaj put mijenjati Kenny Stamatopoulos,dok se u momcad vraca jedan od najboljih igraca ovog tima Celso Borges(napadac,6 utakmica,2 gola).
*Djurgården nakon 7 kola ima 8 bodova.Skor u dosadasnjem dijelu je 2-2-3 uz gol razliku 10:11.U gostima su odigrali 3 utakmice i osvojili 1 bod,uz gol razliku 4:6.Nakon remija protiv Kalmara 1:1,u proslom kolu su dobili Orebro sa 2:1.Zanimljivo u tom mecu su gubili nakon prvih 45 minuta,jer im je Valdet Rama dao gol iz penala,ali su u nastavku okrenuli rezultat u svoju korist.Trener ekipe Magnus Pehrsson za danasnji mec pozvao je sledece igrace: Joona Toivio,Marc ****,Yussif Chibsah,Petter Gustafsson,Peter Nymann,Martin Broberg,James Keene,Ricardo Santos,Christer Youssef,Daniel Sjölund,Emil Bergström,Kebba Ceesay,Kasper Hämäläinen,Andreas Dahlén,Kasper Jensen,Philip Hellquist,Tommi Vaiho,Sebastian Rajalakso.
U konkurenciji za danasji mec izostao je tek Nahir Oyal(lijevo krilo,3 utakmice).
*Neigranje prvog golmana i centralnog branica svakako da je veliki izostanak za AIK u ovom mecu,ali vec su pregmrili jednog jakog protivnika bez tih igraca u proslom kolu.Djurgården svakako da ima svoje sanse u ovom mecu,ali pitanje je kako ce se oni snaci protiv jake odbrane AIK-a.Kladim se na golove,jer nekako mi se cini da bi to najprije moglo doci.Domaci imaju tih problema sa postizanjem golova,ali imaju dobru odbranu pa to kompenzuju.Sa druge strane Djurgården u ovih 7 utakmica i daje i prima golove,ali eto ovo je gradski derbi,mozda nece srljati jer niko ne zeli da izgubi u ovakvoj utakmici.
- pintol_TM87
- Kontakt:
Galatasaraj daje vise od 78 poena
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Znal' ko šta je s rezultatom Wawrinka-Rochus ? stoji samo 6:4 4:3 vec duze vrijeme 

SARAJEVO , HORDE , BOG I CARSIJA <3
Wawrinka eliminiert Rochus in der 1. Rundemashe je napisao/la:Znal' ko šta je s rezultatom Wawrinka-Rochus ? stoji samo 6:4 4:3 vec duze vrijeme
http://www.sport.sf.tv/Nachrichten/Arch ... r-1.-Runde" onclick="window.open(this.href);return false;
šteta, a bilo je logike...Leyton je napisao/la:...
Singl Dana
Dimitrov-Hajek 2 2,15
samo naprijed, Leytone

Negdje sam pročitao da je završeno 6-4 7-6.Ja imam Dolgopolova,sigurno 1,5h stoji 7-6 2-1.Sve sam pročešljao i ne mogu pronaći koliko je trenutno.mashe je napisao/la:Znal' ko šta je s rezultatom Wawrinka-Rochus ? stoji samo 6:4 4:3 vec duze vrijeme
1945,1927.
Ja sam nasao da je seppi uzeo 7-5 6-4 ,doglopolov 7-6 6-4 i wawrinka 6-4 7-6 ,a berlock 5-7 ,e sad ne znam jel ovo sigurno,nadam se da jest jer bi onda bio u igri i dalje,ako neko moze sa sigurnoscu da potvrdi ove rezultate bilo bi fino
Dolgopolov dobio 7-6, 6-4MrJack je napisao/la:Negdje sam pročitao da je završeno 6-4 7-6.Ja imam Dolgopolova,sigurno 1,5h stoji 7-6 2-1.Sve sam pročešljao i ne mogu pronaći koliko je trenutno.mashe je napisao/la:Znal' ko šta je s rezultatom Wawrinka-Rochus ? stoji samo 6:4 4:3 vec duze vrijeme
http://www.superdeporte.es/tenis/2012/0 ... 61160.html" onclick="window.open(this.href);return false;
E hvala ti,sad mogu pratiti ostale rezultate s' mirom.nikos je napisao/la:Dolgopolov dobio 7-6, 6-4MrJack je napisao/la:Negdje sam pročitao da je završeno 6-4 7-6.Ja imam Dolgopolova,sigurno 1,5h stoji 7-6 2-1.Sve sam pročešljao i ne mogu pronaći koliko je trenutno.mashe je napisao/la:Znal' ko šta je s rezultatom Wawrinka-Rochus ? stoji samo 6:4 4:3 vec duze vrijeme
http://www.superdeporte.es/tenis/2012/0 ... 61160.html" onclick="window.open(this.href);return false;

1945,1927.
Dolgopolov dobio 7-6, 6-4
Ajd, fino, barem nekom je lakše - ja puk'o na prvom paru na listiću (del Bonis F. - Ramos-Vinolas A.)E hvala ti,sad mogu pratiti ostale rezultate s' mirom.
- harebianconero
- Kontakt:
baltimore - texas 1inn x
minnesota - la angels 1inn x
oakland - toronto 1inn x
pittsburgh - washington 1inn x
kvota: 10.79 KM
--------
finska - italija 2
aliaga - banvit 2
bayern - artland 1
prokom - zastal 1
finska - švicarska 1
tofas - galatasaray 2
liverpool - chelsea ps1
la lakers - denver 1
kvota: 11.07 KM
minnesota - la angels 1inn x
oakland - toronto 1inn x
pittsburgh - washington 1inn x
kvota: 10.79 KM
--------
finska - italija 2
aliaga - banvit 2
bayern - artland 1
prokom - zastal 1
finska - švicarska 1
tofas - galatasaray 2
liverpool - chelsea ps1
la lakers - denver 1
kvota: 11.07 KM
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
što znači ps1 ?harebianconero je napisao/la:...
liverpool - chelsea ps1
...
hvala
Oba daju golnikos je napisao/la:što znači ps1 ?harebianconero je napisao/la:...
liverpool - chelsea ps1
...
hvala

SAMO ČELIK !
Albinoleffe - Empoli X/2 ili 1/2
Levadia - Flora X/X
Kuressaare - Maag Tammeka X/1
Cartagena - Celta Vigo 2/X ili 2/1
Levadia - Flora X/X
Kuressaare - Maag Tammeka X/1
Cartagena - Celta Vigo 2/X ili 2/1
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Citizen-X
- Kontakt:
raonic rutinski 1.6
pravo maestro - samo jos malo rada i ode ti u top 5-10
nema prevrtanja rezultata neobjasnjivih padova pzdi materina - jedan od najzahvalnijih subjekata za kladjenje
nema bacanja po podu deranja po pobjedama i slicno - m irno i stalozeno....
unisti za minutu Nalbandijana....

pravo maestro - samo jos malo rada i ode ti u top 5-10

nema prevrtanja rezultata neobjasnjivih padova pzdi materina - jedan od najzahvalnijih subjekata za kladjenje

nema bacanja po podu deranja po pobjedama i slicno - m irno i stalozeno....
unisti za minutu Nalbandijana....
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
nema od cska nista,losa igra skroz,ne gine nam X
Furth (Am)-Karlsruher (Am) oba daju
AIK Stockholm-Djurgården X2
Norrby-Trollhättan oba daju
Albinoleffe -Empoli 1
Liverpool-Chelsea u drugom polu. pada više golova
AIK Stockholm-Djurgården X2
Norrby-Trollhättan oba daju
Albinoleffe -Empoli 1
Liverpool-Chelsea u drugom polu. pada više golova
Neko nba za večeras? 3-4 para na cenera? 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Lakers - Denver 1
Lopez - Melzer 1
Gasquet - Belluci 1
Djokovic - Gimeno under 17.5
Chicago - Philadeplhia 1
R.Rondo under 14.5
L.Deng over 15.5
Koeficijent: 35,61KM
Uplata: 1KM
S tim sto mi djevojka koja kuca listic nije unijela par CSKA - Kuban (igrao kec)
sutra joj ostavljam za kafe ako prodjem 
Lopez - Melzer 1
Gasquet - Belluci 1
Djokovic - Gimeno under 17.5
Chicago - Philadeplhia 1
R.Rondo under 14.5
L.Deng over 15.5
Koeficijent: 35,61KM
Uplata: 1KM
S tim sto mi djevojka koja kuca listic nije unijela par CSKA - Kuban (igrao kec)

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
U premieru 506 1/X pocelo prije 2 minute, nisam stig'o ranije napisat..
I bolje sto nisam stig'o
I bolje sto nisam stig'o

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.