FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

RedDevilS
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la RedDevilS » 08 maj 2012, 12:41

likusa je napisao/la:Ja samo molim Boga da bude u 20 h :D
Utakmice zadnja tri kola odlukom Takmičarske komisije biće igrane u istom terminu. Tako će se 28. kolo u kojem je na rasporedu i vječiti derbi igrati u subotu, a sve utakmice počet će u 17:00 sati. ;)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 08 maj 2012, 12:58

Sta ce nam Vukic? Imamo ZZ 10 ;)

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 08 maj 2012, 13:01

RedDevilS je napisao/la:
Utakmice zadnja tri kola odlukom Takmičarske komisije biće igrane u istom terminu. Tako će se 28. kolo u kojem je na rasporedu i vječiti derbi igrati u subotu, a sve utakmice počet će u 17:00 sati. ;)[/quote

Utakmice u noćnom terminu 27. kola Premijer lige igrat će Željezničar i Slavija, te Zrinjski i Kozara, dok će od 17:00 sati snage odmjeriti Sloboda - Čelik, Borac - GOŠK, Zvijezda - Velež, Olimpic - Sarajevo, Travnik - Leotar, te Rudar - Široki Brijeg.
Željeznicar za život cijeli !

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 08 maj 2012, 13:02

likusa je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:
Utakmice zadnja tri kola odlukom Takmičarske komisije biće igrane u istom terminu. Tako će se 28. kolo u kojem je na rasporedu i vječiti derbi igrati u subotu, a sve utakmice počet će u 17:00 sati. ;)[/quote

Utakmice u noćnom terminu 27. kola Premijer lige igrat će Željezničar i Slavija, te Zrinjski i Kozara, dok će od 17:00 sati snage odmjeriti Sloboda - Čelik, Borac - GOŠK, Zvijezda - Velež, Olimpic - Sarajevo, Travnik - Leotar, te Rudar - Široki Brijeg.
@likusa bravo i to sam zaboravio postaviti, ali hajde reko da ti samo kazem da je derbi u 17h! :D :P
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 08 maj 2012, 13:03

čamac je napisao/la:Šta se može još od rekorda oboriti do kraja?
Meni trenutno padaju na pamet dvije stvari:
  • Ostvariti dvije pobjede do kraja i doći do cifre 22 što bi značilo obnovu nečijeg ranijeg rekorda. Znači najbolje bi bilo dobiti tri od preostale četiri tekme i biti sam posjednik tog rekorda u procentu pobjeda u jednoj sezoni
  • I primiti manje od 4 gola do kraja (dakle ukupno najviše 14) da oborimo rekord Borca koji je prošle godine primio 15 golova.
Šta ima još?
Drago mi je da si se vratio malo ovde.Tvoja dva -tri posta koja si napisao u zadnje vrijeme su mjerilo tvoje velike vrijednosti u razmisljanju i kada si ovde,umnogome poboljsavas kvalitet za citanje i smisao ovog foruma.Nadam se da ces ubuduce vise pisati.Ovo svoje hiljadito pisanje na forumu posvecujem Tebi :mrgreen: ,jer si ti jedan od ljudi zbog kojih sam dugo pratio pa onda i poceo pisati na ovom forumu.
Zivio @Čamac :mrgreen: ,i nadam se da cemo cesto pisati o napredovanju naseg svetog kluba,da cemo zajedno ovako pisati o nekim novim buducim rekordima i da cemo se radovati ali i hvaliti i kritikovati kada je to potrebno za dobrobit kluba.Veliki pozdrav za tebe.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 08 maj 2012, 13:08

jel kerla dosao u toku prelaznog roka ili poslije u želju?

CARSON

Post Postao/la CARSON » 08 maj 2012, 13:13

jug-onostalgicar je napisao/la:jel kerla dosao u toku prelaznog roka ili poslije u želju?
u toku prelaznog roka a sad gledam na areni kako su navijaci Barcelone napravili transparent za Guardiolu
i kontam kako bi lijepo bilo da mi uradimo nesto ovako za naseg Amara ,

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 08 maj 2012, 13:30

Čapljić: "napast ćemo Želju"

http://sportsport.ba/bh_fudbal/capljic- ... vici/80066" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 08 maj 2012, 13:35

CARSON je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:jel kerla dosao u toku prelaznog roka ili poslije u želju?
u toku prelaznog roka a sad gledam na areni kako su navijaci Barcelone napravili transparent za Guardiolu
ne ide amar nigdje jos uvijek, tako da bi bilo besmisleno da mu nesto napravimo, besmisleno u tom pravcu u kojem ti gledas, al bi imalo smisla u pravcu da mu se zahvalimo za sve sto je ucinio do sad za nas, osvojio je 4 titule koliko su maleni u svojoj historiji od 1946, pametnom dosta
Za zivot cijeli!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 maj 2012, 13:46

@bolanbolan dali bi mogao kako skenirati te članke iz današnjeg "avazovog sporta", i postaviti ovdje ?
DRUG NEBI TI PUNCA

CARSON

Post Postao/la CARSON » 08 maj 2012, 14:10

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
CARSON je napisao/la:
ne ide amar nigdje jos uvijek, tako da bi bilo besmisleno da mu nesto napravimo, besmisleno u tom pravcu u kojem ti gledas, al bi imalo smisla u pravcu da mu se zahvalimo za sve sto je ucinio do sad za nas, osvojio je 4 titule koliko su maleni u svojoj historiji od 1946, pametnom dosta
Pa normalno da ne ide nigdje jezik pregrizo ne bi mogao zamisliti zivot bez Amara nego ako smo se prije dvije godine zahvalili igracima moje zelja je da ove godinu bude jedan veliki transparent samo za AMARA i u inat svim dusmanima

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 08 maj 2012, 14:16

De vi meni recite kako ce Manijaci podrzati Zeljeznicar na Kosevu, mislim, ukoliko pobjede Slaviju titula je i osigurana, dakle moze se organizovano na derbi, pobjediti Sarajevo, navijati, uzivati, a onda nek im za zelenim stolom daju 3 boda ? :D Ionako je titula osigurana, hoce li juzna tribina biti u prodaji, bas me zanima kako ce to sve izgledati na Kosevu, sasvim sigurno bi ovo bio jedan od najposjecenijih derbija, sve pod uslovom naravno da Manijaci smiju doci na utakmicu. . .

CARSON

Post Postao/la CARSON » 08 maj 2012, 14:23

juveboy je napisao/la:De vi meni recite kako ce Manijaci podrzati Zeljeznicar na Kosevu, mislim, ukoliko pobjede Slaviju titula je i osigurana, dakle moze se organizovano na derbi, pobjediti Sarajevo, navijati, uzivati, a onda nek im za zelenim stolom daju 3 boda ? :D Ionako je titula osigurana, hoce li juzna tribina biti u prodaji, bas me zanima kako ce to sve izgledati na Kosevu, sasvim sigurno bi ovo bio jedan od najposjecenijih derbija, sve pod uslovom naravno da Manijaci smiju doci na utakmicu. . .

Normalno da smiju doci svi zapad u napad bez obiljezjaja

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 08 maj 2012, 14:33

Kada su u pitanju novi igrači, saznajemo da selektor Sušić razmišlja o nekoliko novih imena, većinom u defanzivnom dijelu ekipe, koja je oslabljena povredama Spahića i Papca. Iako nam Sušić nije želio potvrditi imena koja bi se mogla naći na spisku, saznajemo da se u kombinacijama za poziv u bh. tima nalaze petorica nogometaša, i to, već ranije pominjani Edin Cocalić iz Maccabija, zatim Damir Vrančić iz njemačkog drugoligaša Eintracht Fraunschweig, kao i Stojan Vranješ, nekadašnji veznjak banjalučkog Borca, a sada član rumunskog Cluja.
Također, selektor Sušić razmišlja i o opciji da nagradi jednog igrača Želje pozivom za pomenute prijateljske mečeve, a ukoliko se odluči na taj potez, u kadru bh. tima vjerovatno će se naći Muamer Svraka, koji igra najbolju sezonu u karijeri.
AMIN
Za zivot cijeli!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 08 maj 2012, 14:35

[youtube][/youtube]
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 08 maj 2012, 14:43

ljudi dragi, zvonimir vukić je u shakhtaru bio ono što je zeba u kamazu naberežnje čeljnji. svraka sada vrijedi više od 200.000 km, a vukić konzervativnom procjenom desetak puta više.

niko sretniji od mene, al' mislim da je SF.

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 08 maj 2012, 15:09

Ne sjećam se vremena kada smo igrali u plavo-bijelim bojama, al vrijeme je da se nekad vratimo toj varijanti. Ako ima poprilično puno istomišljenika, ne bi bilo loše da to krene sa foruma ( ovog i sličnih njemu ) i da sa nekom ozbiljnom incijativom u skorije vrijeme vidimo momke u tadicionalnim dresovima, PLAVO-BIJELOJ varijanti .. :D
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 08 maj 2012, 15:19

rastafarian je napisao/la:Ne sjećam se vremena kada smo igrali u plavo-bijelim bojama, al vrijeme je da se nekad vratimo toj varijanti. Ako ima poprilično puno istomišljenika, ne bi bilo loše da to krene sa foruma ( ovog i sličnih njemu ) i da sa nekom ozbiljnom incijativom u skorije vrijeme vidimo momke u tadicionalnim dresovima, PLAVO-BIJELOJ varijanti .. :D
MENI NAJDRAZA KOMBINACIJA I JEDVA CEKAM KADA CE PONOVO JE OBUCI.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 08 maj 2012, 15:24

Ma da hoce i ovaj Dzekson otici negdje, da se zavrne jos koja kinta taman za novu tribinu... Ajde Dzeekooo... :D
Sutra vrijeme fantasticno, kao i danas, lagano na tekmu, navijanje, titula, ma uzivancija prava...

P.S. Moze li mi neko reci koji je ovo fazon, stalno se spominju veterani, ima i ona najava, itd. :?:
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 08 maj 2012, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

wwwkenanba
Kontakt:

Post Postao/la wwwkenanba » 08 maj 2012, 15:26

ipetm je napisao/la:[youtube][/youtube]
Dobra stara vremena :)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, seha77 i 86 gostiju.