To obećanje oni mogu ispuniti.bistrikboy je napisao/la:Cestitamo upravi FKS obecali su dovesti evropskog velikana i uzeti pare ako ne dobiju licencu!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
To obećanje oni mogu ispuniti.bistrikboy je napisao/la:Cestitamo upravi FKS obecali su dovesti evropskog velikana i uzeti pare ako ne dobiju licencu!
Naravno da mogu, taj velikan im dolazi već za vikendellaxaz je napisao/la:To obećanje oni mogu ispuniti.bistrikboy je napisao/la:Cestitamo upravi FKS obecali su dovesti evropskog velikana i uzeti pare ako ne dobiju licencu!
Sada će Ramazan ako Bog da pa valja vitre dati na vrijeme,mi smo ih halalili vama.Samo na vašu zalost i one vam nemogu pomoći da izmirite dug Muberi i ostalima.Sarajlijc@ je napisao/la:Bujrum komsije, da vidite kako je kad se udara po dzepu rivalimaSemper je napisao/la:Zapad 15 KM za derbi. Evo sad sam čuo i ne mogu da vjerujem.
Dao bi im ja X ali rimskiSarajlijaTM je napisao/la:ma kakav drugi sastav,eventualno 2-3 igraca sa klupe i izmjene u 60toj
amaru je ova utakmica bitnija od pitara,ovdje se titula odlucuje,pitari su revijalna tekma![]()
tu zabetonirati odbranu i dat im jedan X onako radi raje,da se mali malo raduju
Pa ovaj drugi sastav ce pobijediti sa dva gola razlike slavijueliminator je napisao/la:cuj 2 sastav u utakmici u kojoj mozemo osigurati titulu
Odavno se nisam slađe nasmijaopinki je napisao/la:Dao bi im ja X ali rimskiSarajlijaTM je napisao/la:ma kakav drugi sastav,eventualno 2-3 igraca sa klupe i izmjene u 60toj
amaru je ova utakmica bitnija od pitara,ovdje se titula odlucuje,pitari su revijalna tekma![]()
tu zabetonirati odbranu i dat im jedan X onako radi raje,da se mali malo raduju
Slazem se, i ovaj sastav je vise nego respektabilan i sposoban da pobjedi Slaviju, a taman bi odmorili kljucne igrace za derbi i finale kupa posto je ovako zgusnut raspored.CARSON je napisao/la:Pa ovaj drugi sastav ce pobijediti sa dva gola razlike slavijueliminator je napisao/la:cuj 2 sastav u utakmici u kojoj mozemo osigurati titulu
Valjda ovaj, samo mi treba potvrdaChWilla je napisao/la:koji ba vukić?
da taj jeBlueTiger je napisao/la:Valjda ovaj, samo mi treba potvrdaChWilla je napisao/la:koji ba vukić?![]()
http://segvideo.seginternational.com/play.php?vid=270" onclick="window.open(this.href);return false;