FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ellaxaz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ellaxaz » 08 maj 2012, 08:39

bistrikboy je napisao/la:Cestitamo upravi FKS obecali su dovesti evropskog velikana i uzeti pare ako ne dobiju licencu! :mrgreen:
To obećanje oni mogu ispuniti. :?
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 08 maj 2012, 09:11

ellaxaz je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Cestitamo upravi FKS obecali su dovesti evropskog velikana i uzeti pare ako ne dobiju licencu! :mrgreen:
To obećanje oni mogu ispuniti. :?
Naravno da mogu, taj velikan im dolazi već za vikend ;)

@camac, u svemu se slažem, osim za ovu rečenicu: "Čestitke plavoj armiji na tituli koju nikad niko neće ubjedljivije osvojiti". Mislim da ćemo mi u narednim godinama i to prehebati.

@camac, Da je Uprava razmišljala na način kako si naveo u svom postu, već bi priipreme za taj spektakl trebale biti u punom jeku. Nažalost, to nije tako. Ova sezona je bila kao stvorena da se zaradi ogromna lova, al' da bi zaradio lovu moraš nešto i uložiti (marketing). Bez obzira na sve, ja bih im sve halalio kada bi barem napravili jednu normalnu tribinu (istok ili zapad), sa koje bi ljudi koji vole Želju mogli rahat pogledati utakmicu. Siguran sam da bi se novom tribinom posjećenost popravila bar za 30%. I sada ima ljudi koji neće otići na utakmicu, kada je ista na TVu, a razlog im je pa sve bolje vidim na televiziji, nego kada sam na tekmi.

Još samo za cijenu karata za derbi ukoliko je istina da je 15KM. Nema te se šta čuditi, time su komšije još jednom dokazale da nas više vrednuju od evropskih ekipa. Prošle sezone u Evropi im je karta bila cener, čini mi se. Uglavnom nije bila 15, a kod njih je u zadnje vrijeme cijena istoka i zapada ista. Ipak nas veoma respektuju.

Trebamo pobjediti sve do kraja, kako bi rivali morali izmišljati nove teorije, o tome kako je Željo došao do duple krune.

Kada sam već do teorija, evo i još jedne.
Pitar naglas razmišlja: Željo nam bježi 12 bodova, a Široki samo 9. Četiri su tekme do kraja. Široki uzme dvije kući i odigra dvije na strani nerješeno, što je i realno. Sarajevo pobjedi sve do kraja i Želju sa dva razlike, što je također realno. Pitar dalje izgovara svoje misli, Slavija se bori za opstanak i lako može Želju mlatnuti kada je takva stvar u pitanju. Mora nekoga i Kozara dobiti, a Leotar im sigurno neće dati, jer i njima treba za opstanak. Na kraju
1. Sarajevo 64 boda
2. Željo 64 boda
3. Široki 63 boda

Sarajevo radi boljeg međusobnog omjera protiv Želje uzima titulu.

Haj u zdravlje ;)
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

plava laguna
Kontakt:

Post Postao/la plava laguna » 08 maj 2012, 09:33

Sarajlijc@ je napisao/la:
Semper je napisao/la:Zapad 15 KM za derbi. Evo sad sam čuo i ne mogu da vjerujem.
Bujrum komsije, da vidite kako je kad se udara po dzepu rivalima ;)
Sada će Ramazan ako Bog da pa valja vitre dati na vrijeme,mi smo ih halalili vama.Samo na vašu zalost i one vam nemogu pomoći da izmirite dug Muberi i ostalima.

Raja ja sam se već ukakio od straha kada je derbi u pitanju,komšije su odustale od Barseloninog stila igre i riješili se Mesija(Kojaševića) i prešli na stil Reala pa sad imaju Ronalda(Said),stvarno smo mi ku....a ekipa pa nemamao takvih "Evropskih" zvijezda.
HADIS ZUBANOVIC

kenant
Kontakt:

Post Postao/la kenant » 08 maj 2012, 09:50

Proradila zvanična stranica !

UTAKMICA JE U SRIJEDU OD 17:00 PO NJIHOVOM
1921

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 08 maj 2012, 10:08

slika slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 08 maj 2012, 10:21

BolanBolan je napisao/la:slika slika

Pa ovdje na drugoj slici pise da je utakmica u 20h, a na zvanicnoj da je u 17 :O ????
Željo do groba Života mi moga !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 08 maj 2012, 10:36

Ja samo molim Boga da bude u 20 h :D
Željeznicar za život cijeli !

CARSON

Post Postao/la CARSON » 08 maj 2012, 10:39

The Maniacs '87 je napisao/la:
BolanBolan je napisao/la:slika slika

Pa ovdje na drugoj slici pise da je utakmica u 20h, a na zvanicnoj da je u 17 :O ????

PA ZNACI DA JE U 20 h STO STE DOSADNI SAMO BI VOLIO DA AMAR PROTIV SLAVIJE IZVEDE DRUGI TIM KAKO BI U NAREDNE DVIJE UTAKMICE BILI SPREMNI

BUKVIC
MARKOVIC KERLA CUTUK STANIC

ZOLOTIC JAMAK

COLIC STANCESKI SELIMOVIC

RAMIC

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 08 maj 2012, 10:55

ma kakav drugi sastav,eventualno 2-3 igraca sa klupe i izmjene u 60toj
amaru je ova utakmica bitnija od pitara,ovdje se titula odlucuje,pitari su revijalna tekma :lol:
tu zabetonirati odbranu i dat im jedan X onako radi raje,da se mali malo raduju :mrgreen:

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 08 maj 2012, 11:01

cuj 2 sastav u utakmici u kojoj mozemo osigurati titulu

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 08 maj 2012, 11:01

SarajlijaTM je napisao/la:ma kakav drugi sastav,eventualno 2-3 igraca sa klupe i izmjene u 60toj
amaru je ova utakmica bitnija od pitara,ovdje se titula odlucuje,pitari su revijalna tekma :lol:
tu zabetonirati odbranu i dat im jedan X onako radi raje,da se mali malo raduju :mrgreen:
Dao bi im ja X ali rimski :)

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 08 maj 2012, 11:12

Dvije utakmice sutrašnjeg kola odigrat će se u večernjem terminu od 20 sati, kada se sastaju Željezničar - Slavija i Zrinjski - Kozara. Sve preostali susreti odigrat će se u terminu od 17 sati, a sastaju se: Sloboda - Čelik, Rudar Prijedor - Šriroki Brijeg, Travnik - Leotar, Olimpic - Sarajevo, Zvijezda - Velež, Borac - GOŠK.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 08 maj 2012, 11:12

eliminator je napisao/la:cuj 2 sastav u utakmici u kojoj mozemo osigurati titulu
Pa ovaj drugi sastav ce pobijediti sa dva gola razlike slaviju

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 08 maj 2012, 11:31

pinki je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:ma kakav drugi sastav,eventualno 2-3 igraca sa klupe i izmjene u 60toj
Dao bi im ja X ali rimski :)
Odavno se nisam slađe nasmijao :D :D :D što se mene tiče mogu i crtice III dosta je ;)
Jer si JEDAN JEDINI...........

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 08 maj 2012, 11:32

U ovom Avazovom Sportu uvijek bude nekoliko informacija kojima se nasmijem, ali napisat ću šta danas pišu, pa ko hoće da vjeruje...

Tekst prvi, o Vukiću. "Osim ne želi više ući nespreman u evropsku sezonu, pa namjerava dovesti klasna pojačanja." Obeštećenje 200.000 KM, Vukić pristao, ostalo da se klubovi dogovore.

Tekst drugi, o Zebi. Novi Pazar mu ljetos nudio platu 30.000 KM, Amar ga nije htio pustiti. U Želji ima platu veću nego svi igrači Travnika, Kozare i Slobode zajedno.
Ova dva teksta potpisuje izvjesni R.S.

Tekst treći, o eurima. Turci će morati platiti kamate zbog kašnjenja. Ne mogu dovoditi nove igrače dok ne plate dugove za prethodno dovedene.

Tekst četvrti, o Čapljiću. "Grbavica mi vraća posebne emocije. Biće ovo prvi susret, nakon dužeg vremena, na terenu gdje sam počeo i stekao igračko ime, a gdje ću, sada u drugoj ulozi, imati priliku vidjeti najbolje navijače na svijetu."
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 08 maj 2012, 11:34

CARSON je napisao/la:
eliminator je napisao/la:cuj 2 sastav u utakmici u kojoj mozemo osigurati titulu
Pa ovaj drugi sastav ce pobijediti sa dva gola razlike slaviju
Slazem se, i ovaj sastav je vise nego respektabilan i sposoban da pobjedi Slaviju, a taman bi odmorili kljucne igrace za derbi i finale kupa posto je ovako zgusnut raspored.
Volim te Zeljo!!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 08 maj 2012, 11:35

koji ba vukić? :mrgreen:

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 08 maj 2012, 12:05

ChWilla je napisao/la:koji ba vukić? :mrgreen:
Valjda ovaj, samo mi treba potvrda :D
http://segvideo.seginternational.com/play.php?vid=270" onclick="window.open(this.href);return false;
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 08 maj 2012, 12:20

BlueTiger je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:koji ba vukić? :mrgreen:
Valjda ovaj, samo mi treba potvrda :D
http://segvideo.seginternational.com/play.php?vid=270" onclick="window.open(this.href);return false;
da taj je

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 08 maj 2012, 12:38

Šta se može još od rekorda oboriti do kraja?
Meni trenutno padaju na pamet dvije stvari:
  • Ostvariti dvije pobjede do kraja i doći do cifre 22 što bi značilo obnovu nečijeg ranijeg rekorda. Znači najbolje bi bilo dobiti tri od preostale četiri tekme i biti sam posjednik tog rekorda u procentu pobjeda u jednoj sezoni
  • I primiti manje od 4 gola do kraja (dakle ukupno najviše 14) da oborimo rekord Borca koji je prošle godine primio 15 golova.
Šta ima još?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 17 gostiju.