Sarajlijc@ je napisao/la:Obrisa se onaj klip , al haj nema veze ponovit ce Said to vjerujte![]()
Kolko vi nama zapad stavite , 15-20 km !?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sarajlijc@ je napisao/la:Obrisa se onaj klip , al haj nema veze ponovit ce Said to vjerujte![]()
Neko mu nesto dobro uvaljo.. Sad je drama highlikusa je napisao/la:na cemu si tiSarajlijc@ je napisao/la:Obrisa se onaj klip , al haj nema veze ponovit ce Said to vjerujte![]()
dobar dobarbistrikboy je napisao/la:Cestitamo upravi FKS obecali su dovesti evropskog velikana i uzeti pare ako ne dobiju licencu!
Hajmo u kop njihov, raspoznavat cemo se po frizuriAmar_TM87 je napisao/la:'ajmo ih iznenadit.. Hajmo na sjever
Okaci mi taj clanak molim te,ili bar napisi ko im je izvor za takvu informaciju.KB-TM87 je napisao/la:@ Devil
info avazov sport, biće sutra članak
obeštećenje 200.000 e![]()
tek sutra izlazi članak u avazovom sportu, vjerovatno patka jer koliko sam gledao katar, rostov il emirati su opcija za vukicaDevil je napisao/la:Okaci mi taj clanak molim te,ili bar napisi ko im je izvor za takvu informaciju.
Koševo je palo bez ispaljene bakljeBlueTiger je napisao/la:ZAUZIMANJE KOSEVA![]()
![]()
ciste zablude, narod je posto tako patetican, povrsan jadan, nedrustven da bi se u vrh glave skupilo par hiljada, igramo boli glava, pobjedjujemo,osvajamo i nidje nikog... takvo nam je stanje u cjeloj zemlji i to je to...čamac je napisao/la:Čestitke plavoj armiji na tituli koju nikad niko neće ubjedljivije osvojiti.
Zbog toga bi klub zaista trebao da organizuje proslavu koju zaslužuje klub kakav je Željo. Željo je sigurno sportski kolektiv za koji navija najveći broj ljudi u državi i dijaspori, naravno nakon reprezentacije. Pogledajte starije snimke derbija, pa ti ljudi nisu sigurno izumrli samo ih treba znati dovesti.
Da u Upravi ima iko sposoban mogla bi se bajka napraviti. Zašto npr. ne organizovati proslavu recimo u Zetri. (Je.bo. Vječnu, prevazišli smo mi nju i isfurali davno). Eno ima Jumbotron ili još kakav veći display dovući, pa lagano klipovi, legendarni golovi, malo istorijata itd.
Napraviti spektakl, dovesti bez problema 20 milja. Naše grupe (samo ZP, Đuro i Tifa itd.) i bez Želje mogu dovesti 20 milja na Zetru. Barem nas u muzici ima. Ma može i Kike komotno sa djecom u dresovima da otpjeva himnu![]()
Dovesti sve legende kluba iz šampionskih generacija. Gotovo svi Željini rekordi (a oborili smo gotovo sve) su ujedno i državni rekordi. Ako je npr. Bukal dao najviše golova za Želju u Evropi ma gotovo sam siguran da je i u državi, pa onda recimo jedan Jelušić itd. Sprečo je tu, Hadžija je tu itd. Ili recimo Fićo je bio najbolji strijelac Kupa UEFA one godine barem do polufinala, dalje nisam pratio.
Pa dovesti sve legende iz '85. na čelu sa Mešom. Tu su negdje većina njih (Škrba, Berjan, Čipe, Oda, Čapljić, Guto, Šaban su tu, Meša, Žvaka, Mihajlo, Škoro nisu daleko itd. Sa nekim koji su baš daleko kao recimo Fićo ili ako baš ne mogu doći napravi se video link (ma može i Skype-om).
Zašto ne dovesti i one momke iz '98. Zubana, Vazdu, Hurketa, Šopu, Pehlija, Čiću i ostale. Ma može se napraviti sate i sate programa bez problema. Ma mogli bi i zaraditi da znaju. Par maraka za ulaz svako bi dao (da se barem Zetra plati), donjeti artikle iz fan šopa, planulo bi k'o halva, sve to lijepo ekipa So.ur.ce-a snimi, zapeče se dobar DVD pa po petaka lagano. Ko ne bi kupio kad se napravi spektakl itd. itd. A gdje je sok, kola, folovi, lagano po pristupačnoj ...
Naravno, problem smo i mi sami jer se na jugu nakotilo svašta i to odavno. Teško da bi to prošlo bez belaja po raznim osnovama. Ako ništa našlo bi se budala koje bi bacale pirotehniku po djeci i ženama, a i to bi se moglo riješiti da se oko Zetre napravi bakljada i vatromet, a unutra lagano kultura, sve u plavom, šalovi, zastave, transparenti ... Kad bi zagrmilo 20 milja u zatvorenom prostoru, ma hajde ba.
Nek' se eto i Žujo obrati naciji, okiti tuđim perjem i udari par svojih šupljaka, pretrpit ćemo nije problem.
Nažalost, Dželo, Buki i kompanija ne mogu se ovoga i sličnih stvari ni sjetiti a kamoli da šta organizuju. Termin naravno bi najbolje pas'o poslije Kozare svakako će tekma biti u 5. Ako će praviti onu šabanijadu kao prošli put onda ne treba ništa ni organizovati.
Naravno, vrlo važno, pozvati Spahu i Kristića ko fol ko počasne goste iz medija, a onda im se lagano najeb.at svega pitarskog iz 20 milja grla.
Nije izostavio Nikolu... Citaj pod Guto... to je nas legendarni Nikola Nikic...rossoner je napisao/la:@čamac stvarno ti čestitam na predobrom postu. Samo da te pitam zašto si izostavio još jednu živuću legendu Nikolu Nikića ? Zašto se taj čovjek drži toliko daleko od Želje?
Ideje su genijalne apsolutno. Evo ja bih da imam ikakvog dodira sa upravom sutra ovo predložio, kad bi se ostvarilo pola od ovoga, bilo bi opet cool. Ali samo pusti snovi čini mi se. Bude li proslava na nivou Koketa i toga, od mene jedno veliko mahanje. Radije odoh kod Amara u kafanu
Jeste derbi, ali utakmice nema rezultatski znacaj, mislim da cete vi opet najveci gubitnici biti, jer sa nekom realnom cijenom mogao se napuniti zapad i na taj nacin zaraditi, ovako cisto sumnjam.Sarajlijc@ je napisao/la:Bujrum komsije, da vidite kako je kad se udara po dzepu rivalimaSemper je napisao/la:Zapad 15 KM za derbi. Evo sad sam čuo i ne mogu da vjerujem.
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Bordo10, Cwirek, Hrasno15, kontra, mavi, perodeformero i 47 gostiju.