FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
ma messi je sve prekucao i sad ostaje samo da se vidi koliko ce godina trajati njegova premoc
strucnjaci predvidjaju da ce trajati jos dugo, i sto se tice karaktera i fizickih predispozicija
njegov karakter je sigurno takav da nije osoba koja bi se mogla zasititi, sam je sebi najbolji motivator, a pored toga vidljivo je da igra kao zaigrano dijete i sigurno da nece ko neki brazilci zasiti se i poceti zanemarivati treninge
sto se tice fizickog dijela, strucnjaci objasnjavju da i tu nema poblema, ne igra na snagu nego na talenat i ne trosi se previse, lagan je, nizak, njegovo tijelo nema nikakvih problema da podnese napore, a pored toga je i vrlo inteligentan i zna se stedjeti i rasporedjivati snagu, i predvidjaju mu da ce trajati duze od ronalda koji se puno vise oslanja na snagu, i njegovo tijelo ce prije poceti zakazivati
tesko je reci kad bi mogla prestati ova messijeva dominacija, ali vrlo vjerovato trajat ce barem jos nekih 5 sezona, samo ako ne dozivi neku strasnu povredu
strucnjaci predvidjaju da ce trajati jos dugo, i sto se tice karaktera i fizickih predispozicija
njegov karakter je sigurno takav da nije osoba koja bi se mogla zasititi, sam je sebi najbolji motivator, a pored toga vidljivo je da igra kao zaigrano dijete i sigurno da nece ko neki brazilci zasiti se i poceti zanemarivati treninge
sto se tice fizickog dijela, strucnjaci objasnjavju da i tu nema poblema, ne igra na snagu nego na talenat i ne trosi se previse, lagan je, nizak, njegovo tijelo nema nikakvih problema da podnese napore, a pored toga je i vrlo inteligentan i zna se stedjeti i rasporedjivati snagu, i predvidjaju mu da ce trajati duze od ronalda koji se puno vise oslanja na snagu, i njegovo tijelo ce prije poceti zakazivati
tesko je reci kad bi mogla prestati ova messijeva dominacija, ali vrlo vjerovato trajat ce barem jos nekih 5 sezona, samo ako ne dozivi neku strasnu povredu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Red Assassin
- Kontakt:
Ja mislim da ce ovaj Messi dobijat zlatne kopacke dok god bude igrao fudbala 

Trener novog španjolskog nogometnog prvaka madridskog Reala Jose Mourinho nastavlja verbalni rat s kolegom na klupi Barcelone. Portugalac smatra da se Pep Guardiola predstavlja presavršenim...
Nabrajajući vlastita postignuća Mourinho je spočitnuo treneru Barcelone da ima previsoko mišljenje o sebi.
''Nije normalno na takav način stvarati savršenu sliku o sebi jer na koncu nitko nije savršen. Ja za sebe nikada nisam stvarao sliku takve perfekcije'', izjavio je Mourinho koji još jednom nije propustio nabrojati svoje uspjehe.
''Niti jedan trener nije bio prvak u tri najjače lige (Engleska, Italija, Španjolska op.a.). To je bio moj cilj. To je nevjerojatno postignuće na profesionalnoj i osobnoj razini. Moj cilj u životu nije bio pobijediti Barcelonu. Gubio sam od njih, ali me to nije činilo ništa žalosnijim nego kada smo poraženi od Bayerna. Osvajanje prvenstva je bilo važno kako bismo prekinuli njihovu seriju'', rekao je portugalski strateg.
''Imam još dvije sezone ugovora s Realom. Ja i moja obitelj smo sretni u Madridu'', dodao je Mourinho
-----------------------------------------------------------------------------------------
Bolesnik opet ujeda nisko iz cista mira, a ne treba mu to nakon što je zasluženo osvojio Primeru. ccccc stvarno je smrad golem
Ljubomoran jer je Pepa ovacijama ispratio citav Nou Camp kao velikana, a ovaj nesretnik tako nešto nikad nece doživjeti u bilo kojem klubu.
Nabrajajući vlastita postignuća Mourinho je spočitnuo treneru Barcelone da ima previsoko mišljenje o sebi.
''Nije normalno na takav način stvarati savršenu sliku o sebi jer na koncu nitko nije savršen. Ja za sebe nikada nisam stvarao sliku takve perfekcije'', izjavio je Mourinho koji još jednom nije propustio nabrojati svoje uspjehe.
''Niti jedan trener nije bio prvak u tri najjače lige (Engleska, Italija, Španjolska op.a.). To je bio moj cilj. To je nevjerojatno postignuće na profesionalnoj i osobnoj razini. Moj cilj u životu nije bio pobijediti Barcelonu. Gubio sam od njih, ali me to nije činilo ništa žalosnijim nego kada smo poraženi od Bayerna. Osvajanje prvenstva je bilo važno kako bismo prekinuli njihovu seriju'', rekao je portugalski strateg.
''Imam još dvije sezone ugovora s Realom. Ja i moja obitelj smo sretni u Madridu'', dodao je Mourinho
-----------------------------------------------------------------------------------------
Bolesnik opet ujeda nisko iz cista mira, a ne treba mu to nakon što je zasluženo osvojio Primeru. ccccc stvarno je smrad golem

Ljubomoran jer je Pepa ovacijama ispratio citav Nou Camp kao velikana, a ovaj nesretnik tako nešto nikad nece doživjeti u bilo kojem klubu.
Nema potrebe da pisemo o njemu.... Samo preskoci ... Pep je gospodin ....
Ker laje da se prica o njemu.... Svezat ga u mahalu i nastavit zivot u miru ....
Nedorastlo kerce za civilizirani svijet....
Ker laje da se prica o njemu.... Svezat ga u mahalu i nastavit zivot u miru ....
Nedorastlo kerce za civilizirani svijet....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
sjajna kompilacija thnx...najjaci su mi lobovi...ko da ih rukom baca...tech je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pošto je Messi odavno prekucao te world class levele (jer za njega ovo world ne važi![]()
) moramo pronaci neki novi izraz. Prijedlog: Messi level
to je ta ljestvica koji je Leo podigao i koju trebaju ostali stici, ali kako

Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
Sinoć opet Neymar na djelu, razvaljuje malac, ono treba dovest'

Ma trebaju angažovati kakvu babu da im salije stravu, olovo od mene gratis.mandraX je napisao/la:Sinoć opet Neymar na djelu, razvaljuje malac, ono treba dovest'![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
[youtube][/youtube]
ev pravi razlozi odlaska pepa

malo sale
ev pravi razlozi odlaska pepa

malo sale

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
to je prilicno dobro receno...80% uspjeha u bilo cemu je psihologija samo 20% skil....a barcin sadasnji roster ima skila na pretek...samo jos mrvica psihologije....Virtu4l je napisao/la:Ma trebaju angažovati kakvu babu da im salije stravu, olovo od mene gratis.mandraX je napisao/la:Sinoć opet Neymar na djelu, razvaljuje malac, ono treba dovest'![]()
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
i zamjena golmanaXardas je napisao/la:to je prilicno dobro receno...80% uspjeha u bilo cemu je psihologija samo 20% skil....a barcin sadasnji roster ima skila na pretek...samo jos mrvica psihologije....Virtu4l je napisao/la:Ma trebaju angažovati kakvu babu da im salije stravu, olovo od mene gratis.mandraX je napisao/la:Sinoć opet Neymar na djelu, razvaljuje malac, ono treba dovest'![]()

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
ma koji god dodje u barcu oslabice jer nema se puno posla...a valdes makar zna igrati tika-taka...ne bi ja njega diro radi hemije u ekipi...a hemija je bitnija od individualnog kvaliteta...bparena je napisao/la:i zamjena golmanaXardas je napisao/la: to je prilicno dobro receno...80% uspjeha u bilo cemu je psihologija samo 20% skil....a barcin sadasnji roster ima skila na pretek...samo jos mrvica psihologije....
- IlPrincipino
- Kontakt:

naletih slučajno na ovo...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Nakon oproštaja Guardiole, katalonski "Sport" je objavio par zanimljivih komentara na twitteru vezano za taj događaj, jedan od boljih:

True story"Kakav li je osjećaj kada osvojite ligu, a čitav svijet i dalje priča o Barçi, Messiju i Guardioli?"

Kakav je osjecaj kad osvojis sest trofeja a svi pricaju o pojacanjima Reala?mandraX je napisao/la:Nakon oproštaja Guardiole, katalonski "Sport" je objavio par zanimljivih komentara na twitteru vezano za taj događaj, jedan od boljih:
True story"Kakav li je osjećaj kada osvojite ligu, a čitav svijet i dalje priča o Barçi, Messiju i Guardioli?"![]()

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
O čemu ti kruha tiD10S je napisao/la: Kakav je osjecaj kad osvojis sest trofeja a svi pricaju o pojacanjima Reala?

Ok, možda se pričalo, logično jbt, al' ovako kao o Messiju sad, i Guardiolinom odlasku - ne

IlPrincipino je napisao/la:
naletih slučajno na ovo...

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Realu ce biti upisana titula i tu se nema sta vise govoriti. Kako su to "maestralno" osvojili to znaju samo oni i oni na koje su stalno vrsili pritisak. Svako voli ono sto voli i podrzaje ... Realu Realovo - sudijama sudijno - Barci Barcino - nama ljubav Barceloni i dalje....
p.s. nesto je 100% sigurno - Murinjo nece sigurno biti ovako ispracen iz Reala kao Pep iz Barce - zivi bili pa vidjeli. Ovo je ljubav koja vise nije samo odnos trener/klub/titule. Zivi bili pa vidjeli...
@Ado1921
al vidi ovog Rondala na slici
p.s. nesto je 100% sigurno - Murinjo nece sigurno biti ovako ispracen iz Reala kao Pep iz Barce - zivi bili pa vidjeli. Ovo je ljubav koja vise nije samo odnos trener/klub/titule. Zivi bili pa vidjeli...
@Ado1921
al vidi ovog Rondala na slici

- Donnie Darko
- Kontakt:
divanD10S je napisao/la:Kakav je osjecaj kad osvojis sest trofeja a svi pricaju o pojacanjima Reala?mandraX je napisao/la:Nakon oproštaja Guardiole, katalonski "Sport" je objavio par zanimljivih komentara na twitteru vezano za taj događaj, jedan od boljih:
True story"Kakav li je osjećaj kada osvojite ligu, a čitav svijet i dalje priča o Barçi, Messiju i Guardioli?"![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.