FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mada mislim da sad zna biti određenih problema, a prije 13, 14 godina to je bilo rijetkost.KB-TM87 je napisao/la:Pa ja sad sa koševskog brda normalno idem sa šalom i majicom na Grbavicu, nikad problem nisam imaoFCZ Stari Grad je napisao/la:Za mene su to puno bolja vremena sto se tice derbija i nije bilo nikakvih problema, vise je islo na neku šalu, ja sam sa čarsije normalno sa šalom isao na tekmu.
Nekako generalno mi je onda bila bolja atmosfera, osjetilo se to među rajom.
- inacefindecko
- Kontakt:
ma prije je to puno bolje bilo, ja se sjećam kod dijete živio sam kod fisa i zajedno išli na utakmice Željovci i Sarajlije. bilo milina gledat.. sad ovo nove generacije, furaju se na neke ultrase, pizzde materne, tako da je to nemoguće
- SarajlijaTM
boli me klinac jesam li vas unesrecio,al znam da nisam jedini...mma_hz je napisao/la:haahha jesi me (nas) unesrecio..![]()
vi ste mi ionako najmanje bitni,pored ljubavi prema zelji nema mjesta za vas tu nikako...
- KB-TM87
- Kontakt:
Ne znaš razliku između ultrasa i huliganainacefindecko je napisao/la:ma prije je to puno bolje bilo, ja se sjećam kod dijete živio sam kod fisa i zajedno išli na utakmice Željovci i Sarajlije. bilo milina gledat.. sad ovo nove generacije, furaju se na neke ultrase, pizzde materne, tako da je to nemoguće

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- inacefindecko
- Kontakt:
kod nas nema razlike između huligana i ultrasa.
koja sramota primiti gol,
moj Amare odlazi dok je vrijeme,
uprava napolje,
pa sad divoviimaju duzi niz bez primljenog gola od nas
sramota
EVO EVO TITULE
VADI VADI PASOŠE
ZA SVE TI HVALA AMARE
moj Amare odlazi dok je vrijeme,
uprava napolje,
pa sad divoviimaju duzi niz bez primljenog gola od nas

sramota
EVO EVO TITULE
VADI VADI PASOŠE
ZA SVE TI HVALA AMARE
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Nasi rezultati od pocetka sezone pa sve do danas

NOTE: Ove satnice odigravanja susreta koje jos nismo odigrali nemojte uzimati zdravo za gotovo!

NOTE: Ove satnice odigravanja susreta koje jos nismo odigrali nemojte uzimati zdravo za gotovo!

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Hahah, prejako svega mi. Nego zna li se definitvno u koliko je utakmica prekosutra ? U ovim slikama gdje su rezultati piše 17:00, zvanična stranica ne radi. Otkako su stali Manijaci, stala i zvanična, tuga je ovo meni usred rahatluka.bagrcavi je napisao/la:[youtube][/youtube]
Osim - drugo ime za Želju !
Zvanična će proraditi uskoro, to je do momka koji piše na njoj 
Utakmica je 80% u 20:00

DRUG NEBI TI PUNCA
FK Željezničar vs FK Slavijabagrcavi je napisao/la:Zvanična će proraditi uskoro, to je do momka koji piše na njoj
09.05.2012 - 17:00 sati
ako sta ne promjene

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Mislim da su zadnja 3 kola u isto vrijeme,dakle u 17 ce se igrati sve utakmice,a slavija je u 20h.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Iako znam da cu ovom izjavom sada navuci na sebe bijes nekolicine navijaca, ali ovo je stvarno neozbiljno da se do posljednjeg dana ne zna u kojem ce terminu biti odigrana utakmica. Moraju shvatiti da ljudi imaju obaveze i da se neki termini ili dogovori ne mogu tako brzo pomjeriti, a oni cekaju posljednji dan da objave kada ce biti odigrana utakmica.
Meni licno je svejedno hoce li to biti 17 h ili 20 h, jer mogu uskladiti svoje obaveze, a mozda donekle i u ovoj navedenoj cinjenici trebamo traziti razlog mizerne posjete.
Ovim ne zelim kritikovati Amara Osima sa igracima koji su nam donijeli toliku radost ove sezone i na tome im treba biti zahvalan, ali ostale sluzbe kluba su jos na amaterskom nivou htjeli mi to priznati ili ne. Pitam se gdje bi nam bio kraj da svi u svojim zadacima prate Amara Osima.
A sada udarite sa kritikom na moj racun.

Meni licno je svejedno hoce li to biti 17 h ili 20 h, jer mogu uskladiti svoje obaveze, a mozda donekle i u ovoj navedenoj cinjenici trebamo traziti razlog mizerne posjete.
Ovim ne zelim kritikovati Amara Osima sa igracima koji su nam donijeli toliku radost ove sezone i na tome im treba biti zahvalan, ali ostale sluzbe kluba su jos na amaterskom nivou htjeli mi to priznati ili ne. Pitam se gdje bi nam bio kraj da svi u svojim zadacima prate Amara Osima.
A sada udarite sa kritikom na moj racun.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
- bistrikboy
- Kontakt:
Pogresne ljude kritikujes,do saveza je!amerosm je napisao/la:Iako znam da cu ovom izjavom sada navuci na sebe bijes nekolicine navijaca, ali ovo je stvarno neozbiljno da se do posljednjeg dana ne zna u kojem ce terminu biti odigrana utakmica. Moraju shvatiti da ljudi imaju obaveze i da se neki termini ili dogovori ne mogu tako brzo pomjeriti, a oni cekaju posljednji dan da objave kada ce biti odigrana utakmica.
A sada udarite sa kritikom na moj racun.![]()
EDIT:U 20h JE!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- partibrejker1921
- Kontakt:
bistrikboy je napisao/la:Pogresne ljude kritikujes,do saveza je!amerosm je napisao/la:Iako znam da cu ovom izjavom sada navuci na sebe bijes nekolicine navijaca, ali ovo je stvarno neozbiljno da se do posljednjeg dana ne zna u kojem ce terminu biti odigrana utakmica. Moraju shvatiti da ljudi imaju obaveze i da se neki termini ili dogovori ne mogu tako brzo pomjeriti, a oni cekaju posljednji dan da objave kada ce biti odigrana utakmica.
A sada udarite sa kritikom na moj racun.![]()
Utakmica je u 20 sati, znalo se to prije 2-3 dana još-
EDIT:U 20h JE!
Derbi na kosevu mi iznova donese istu dilemu,da li da idem ili ne.Fakat je da stoji ta zabrana odlaska gostujucih navijaca,da ne bude zabune apsolutno je podrzavam ,ali mi se nikako ne ide na kosevo neutralno obucen.Nekako sam blizi opciji da sa plavim salom odem na nasu grbavicu i tamo propratim tekmu i tamo docekam nase momkeNaravno to opet povlaci organizaciju koja nije nimalo jeftina a kako svi znamo, pare nisu problem .Para nema.I mene cudi sto posjeta u dolini cupova nije bolja ali sve se svede na te pare. Ljudi nemaju.Sad ce mnogi reci kako su te sezonske karte jeftine,kako se popije kafa i kafa i sve su u pravu .Zato je vazno da i ostali segmenti kluba rade svoj posao.Marketing mora ali bas mora biti svakodnevni zadatak a u vremenu kada se prodaju te sezonske karte tada mora da grmi ali doslovno.DAKLE TO JE CILJANI PERIOD KOJI MORA DA SE ODRADI.Tada treba dovesti publiku na stadion a ne 3 ili 4 kola prije kraja prvenstva.Rat je uradio svoje pa mi ni rodni list bas ne pomaze svaki put ali me strasno pizdi ona stepenica na jugu,ili guzva na ulazu.To su stvari o kojima se mora poceti voditi racuna.Evo ja prvi pristajem da mi Zeljo izbije svaki put jos koju marku ali za to moras napraviti istok.Ne treba mi nista extra samo da mogu normalno odgledati tekmu.I na kraju hvala ovim momcima.Bio sam kao dijete 1971u onoj koloni koja je sa aerodroma prosla kroz grad,nagledao se velikih i manje vrijednih izdanja svog kluba ali ovakvu dominaciju bas ne pamtim.Nadam se da necemo stati kao prvi put u mandatu mladjeg Osima i da ce ovaj pobjednicki mentalitet biti nesto sto je normalna stvar za plave momke.
Amar i skoro pola ako ne i čitava ekipa Željezničara je bila na Koševu, momci se pripremaju, hoće da utrpaju 5 komada malenimPitar sa Kariba je napisao/la:Što ba lažeš, kako ti znaš šta se pjevalo, kako uopšte znaš da je Amar bio na Koševu. Ne znam šta želiš postići sa tim. Inače sramotnije pjesme niko nije smislio.DANDY je napisao/la:Amar sinoć bio na Koševu.Opet se plevala ona stara pitarska:mama ti je ****,otac šlagiran......Boga mi su ga naljutili,teško im se.Ne bih im bio u koži!
TRPAJ LEVATE !
<3 1921
<3 1921
Zapad 15 KM za derbi. Evo sad sam čuo i ne mogu da vjerujem.
Trenutno korisnika/ca: b00t, ErosViverosViv, Google [Bot], Lokomotifa, Tuce11 i 56 gostiju.