FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
mani te se djeciji prepucavanja
I da vas zamolim, NEMOJTE MOLIM VAS RASPRAVLJATI SA PATULJCIMA S HADISONA, na redu je proslava titule i na to se trebamo svi skoncentrisati!
Ja se nadam, jer ako bude prije neće valjati!bagrcavi je napisao/la:najvjerovatnije da je tekma u 8.pinki je napisao/la:Isti slučaj, uze mi riječ iz usta! Ako neko ima info hitno je i meni fkt!Mashke je napisao/la:Ljudi zna li neko tacan termin utakmice sa Slavijom,hitno mi je,ako znate,napisite
@Minjon drug moj bezveze lupetas oko ovoga koje bolji ko nije najbolji su u PL:HZ, TM sto se tice navijaca od svih ako cemo realno i ja vise neshvatam cemu ovo prepucavanje iz dana u dan?
EDIT: Amara jesmo spominjali ali ne 90 min.!!!, i to nije tacno sto si rekao malo smo ga spomenuli mozda dvaput, triput, ali sad ide i derbi pa nezz u cemu je frka i vi bi isto.

EDIT: Amara jesmo spominjali ali ne 90 min.!!!, i to nije tacno sto si rekao malo smo ga spomenuli mozda dvaput, triput, ali sad ide i derbi pa nezz u cemu je frka i vi bi isto.

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
dijete kani se foruma.RedDevilS je napisao/la:@Minjon drug moj bezveze lupetas oko ovoga koje bolji ko nije najbolji su u PL:HZ, TM sto se tice navijaca od svih ako cemo realno i ja vise neshvatam cemu ovo prepucavanje iz dana u dan?![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
Dijete 22 god.?bagrcavi je napisao/la:dijete kani se foruma.RedDevilS je napisao/la:@Minjon drug moj bezveze lupetas oko ovoga koje bolji ko nije najbolji su u PL:HZ, TM sto se tice navijaca od svih ako cemo realno i ja vise neshvatam cemu ovo prepucavanje iz dana u dan?![]()
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
- Blagoje Bratić
**** vas priča moj babo je jači od tvog,ma naša raja je općenito lijena i nisu pobornici ići na utakmicu vole izać sa ženama il sjediti sa njima i gledat im u zube sjedit onako kući ma kiša će skupa karta ovo ono,a svugdje vani je to ritual vikend utakmica raja piva druženje,al kod nas i pored rezultata odličnih nikakva posjeta ne znam razlog Željo ima puno simpatizera svugdje na svijetu ali posjeta je sramotna.
postovi su ti na nivou sedmogodišnjakaRedDevilS je napisao/la: Dijete 22 god.?

DRUG NEBI TI PUNCA
Sta sam to pogrijesio molim te u gornjem postu?bagrcavi je napisao/la:postovi su ti na nivou sedmogodišnjakaRedDevilS je napisao/la: Dijete 22 god.?
Frajer spominje da smo Amara prozivali svih 90?, sto nije tacno komso dragi.
EDIT:Kakav to post po tebi nije na nivou nekog djeteta objasni mi molim te rado cu prihvatiti tvoj savjet.

Govoriti za same same sebe da su najbolji, neprocjenjivo

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
- Blagoje Bratić
ja nisam mogao vjerovati i ne znam da li je to istina da su oni na svojim godišnjim ulaznicama pisali mrzim želju ili tako nešto,.pa bi volio da mi neko to potvrdi.,ili demantuje. ??
-
- Kontakt:
Pisali su "Mrzim te Željo", koliko se sjecam na polugodisnjim ulaznicama za sjever. Bila je to 98 ili 99 godina.Blagoje Bratić je napisao/la:ja nisam mogao vjerovati i ne znam da li je to istina da su oni na svojim godišnjim ulaznicama pisali mrzim želju ili tako nešto,.pa bi volio da mi neko to potvrdi.,ili demantuje. ??
- KB-TM87
- Kontakt:

jedan stari članak

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I onda se svi čude što je svaki dan po tri zbodena, pucnjave trice i kučine, ccccFCZ Stari Grad je napisao/la:Pisali su "Mrzim te Željo", koliko se sjecam na polugodisnjim ulaznicama za sjever. Bila je to 98 ili 99 godina.Blagoje Bratić je napisao/la:ja nisam mogao vjerovati i ne znam da li je to istina da su oni na svojim godišnjim ulaznicama pisali mrzim želju ili tako nešto,.pa bi volio da mi neko to potvrdi.,ili demantuje. ??
Sad sam stvarno zatecen i nemogu da vjerujem da smo to pisalipinki je napisao/la:I onda se svi čude što je svaki dan po tri zbodena, pucnjave trice i kučine, ccccFCZ Stari Grad je napisao/la:Pisali su "Mrzim te Željo", koliko se sjecam na polugodisnjim ulaznicama za sjever. Bila je to 98 ili 99 godina.Blagoje Bratić je napisao/la:ja nisam mogao vjerovati i ne znam da li je to istina da su oni na svojim godišnjim ulaznicama pisali mrzim želju ili tako nešto,.pa bi volio da mi neko to potvrdi.,ili demantuje. ??

@pinki upravu si drug moj nije ni cudo.

-
- Kontakt:
Za mene su to puno bolja vremena sto se tice derbija i nije bilo nikakvih problema, vise je islo na neku šalu, ja sam sa čarsije normalno sa šalom isao na tekmu.
- Blagoje Bratić
E to je onda dno dna,i onda kažu oni su gradski klub,a Željini ih stvorio to ti je kao da mrziš oca i majku pa ja to ne mogu svariti.FCZ Stari Grad je napisao/la:Pisali su "Mrzim te Željo", koliko se sjecam na polugodisnjim ulaznicama za sjever. Bila je to 98 ili 99 godina.Blagoje Bratić je napisao/la:ja nisam mogao vjerovati i ne znam da li je to istina da su oni na svojim godišnjim ulaznicama pisali mrzim želju ili tako nešto,.pa bi volio da mi neko to potvrdi.,ili demantuje. ??

- KB-TM87
- Kontakt:
Pa ja sad sa koševskog brda normalno idem sa šalom i majicom na Grbavicu, nikad problem nisam imaoFCZ Stari Grad je napisao/la:Za mene su to puno bolja vremena sto se tice derbija i nije bilo nikakvih problema, vise je islo na neku šalu, ja sam sa čarsije normalno sa šalom isao na tekmu.
Željezničar - kult glavnog grada
- SarajlijaTM
nakon proslog i predproslog derbija na grbavici,ja vam ni marke ne dam,pa taman karta bila 3 marke,slusacu na radiju ako treba,al ne idem na gradski stadion!mma_hz je napisao/la:uvijek kukate za derbi a sve dobijete..od komocije da mozete cak i disatilikusa je napisao/la:mislim da ce dici cijenu karata za zapad pa cemo im napuniti kasu i mogu komotno pokrit za licencuBaltazar je napisao/la:ne bi bilo lose da se za derbi postavi platno na grbavici kao sto je vec jednom bilo ranije, mislim da je bolje to nego da pola ide na zapad a pola da gleda po kaficima ili kucamado WC a karte prava sitnica
![]()
![]()
al opet i neke fol probleme pravite ,a kod vas se covjek ne moze ni popisati,al bukvalno..
haahha jesi me (nas) unesrecio..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.