FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@avlami97
To ti i govorim, treba doći na stadion bez obzira na "navijanje".Tužno je to što ovako malo ima "običnog" naroda koji bi upravo dobri rezultati trebali da privuku, ali opet i marketing služba mi je čudna skroz.Da nema interneta, 50 % bi bila manja posjeta ! Ljudi ne znaju kad je utakmica, nema neke najave na TV, radiju, ako želimo dalje da napredujemo sve to trebamo imati.To su male stvari ali bi nam puno valjale.
To ti i govorim, treba doći na stadion bez obzira na "navijanje".Tužno je to što ovako malo ima "običnog" naroda koji bi upravo dobri rezultati trebali da privuku, ali opet i marketing služba mi je čudna skroz.Da nema interneta, 50 % bi bila manja posjeta ! Ljudi ne znaju kad je utakmica, nema neke najave na TV, radiju, ako želimo dalje da napredujemo sve to trebamo imati.To su male stvari ali bi nam puno valjale.
DRUG NEBI TI PUNCA
koji si ti?objektivan je napisao/la:vozdra manijaci,evo i mene.

Izgorjela zapadna tribina stadiona "Grbavica"
na danasnji dan (.) ba/d/730-izgorjela-zapadna-tribina-stadiona-grbavica/
na danasnji dan (.) ba/d/730-izgorjela-zapadna-tribina-stadiona-grbavica/
-
- Kontakt:
novipinki je napisao/la:koji si ti?objektivan je napisao/la:vozdra manijaci,evo i mene.

- Pitar sa Kariba
- Kontakt:
Što ba lažeš, kako ti znaš šta se pjevalo, kako uopšte znaš da je Amar bio na Koševu. Ne znam šta želiš postići sa tim. Inače sramotnije pjesme niko nije smislio.DANDY je napisao/la:Amar sinoć bio na Koševu.Opet se plevala ona stara pitarska:mama ti je ****,otac šlagiran......Boga mi su ga naljutili,teško im se.Ne bih im bio u koži!

Post je odlican, iako imam porodicu, posao i obaveze itd, da ne nabrajam, nebitno, ovu sezonu sam propustio samo dvije utakmicu na Grbavici i to protiv Olimpika i sad ovu protiv Goska jer nisam bio u Bosni. Mislim da ne treba pravom navijacu nikakav poziv, ali ako treba pridruzujem se ovom postu i ja jos jednom pozivam sve Vas koji mogu da DODJU da pozdravimo te momke. Mislim da zasluzuju, s moje strane zasluzuju mnogo vise ali opet naglasavam s moje strane, mozda neki nisu mog misljenja. Prema tome svi znamo put u Dolinu u srijedu.avlami97 je napisao/la:Nadam se da će se i vrijeme popraviti (evo poče kiša) do srijede i utakmice sa Slavijom.
Osim vremena trebamo se i mi popraviti. Kada kažem mi, mislim na navijače i simpatizere Želje. Da budem do kraja iskren, najviše su me razočarali tzv. najvjerniji navijači. Kakav je to najvjerniji navijač, koji ne želi da dođe na utakmicu iz bilo kakvog razloga, osim bolesti, a ne malo puta u ovih svojih 50 godina sam i takav znao doći. Ne moram navijati, to se više od mene i ne očekuje, ali moja dužnost je doći i podržati onoga, za koga kažem da ga volim. Ja Želju volim, nemalo već 50 godina. Reuma, već uzima svoj danak, ali ne može to biti isprika. Kako da mi bude isprika kada vidim dedu Nezira sa svoje 82 godine i ne propušta ni jednu na Grbavici, a da budemo pošteni i malo koju na strani. To su pravi navijači Želje. Ljudi koji svim svojim bićem, 24 sata, žive sa i uz Želju.
Par puta na ovom forumu sam napisao da mi je najljepše kada nas je tri milje. Niko mi ne zazme mjesto, a znam i svu raju. Međutim, ovaj put želim da dođe što više ljudi na utakmicu sa Slavijom. Ipak je to tekma u kojoj bi mogli potvrditi titulu. Ama i ne moramo je potvrditi, možemo i zijaniti, ali mi to neće i ne može biti prepreka da dođem na tekmu.
Vjerovatno ovim postom kršim pravila foruma, ali sam morao ovo napisati. Ne mora biti organiziranog navijanja, ali sam činjenica, da nas je pun stadion će dati motiv više našim igračim.
O svemu ovome bi se i klub trebao malo pobrinuti i svojim marketinškim potezima privući raju u Dolinu ćupova, to je ekipa sa Amarom na čelu zaslužila. Nema još puno. Slavija i Kozara. Kozara, nadam se za proslavu duple krune. To su samo dvije tekme i red je da Grbaviu napunimo. Manite se "unutarstranačkih" prepucavanja. Vrijeme je.
Svi oni koji su protiv mog posta, vjerovatno Želju nikada i nisu voljeli. Željo im je bio samo furka u životu, a ne znaju da je u stvari Željo život.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Mislim da bi marketing sluzba trebala uraditi kakvu reklamu i dati je na televiziju za to povodom proslave titule protiv kozare.Ako ne mogu na drzavnu neka onda daju barem na tv sa
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
-
- Kontakt:
evo jedna za ove napacene pitare:ljubomoran sam na zelju sto titule dira,Pitar sa Kariba je napisao/la:Što ba lažeš, kako ti znaš šta se pjevalo, kako uopšte znaš da je Amar bio na Koševu. Ne znam šta želiš postići sa tim. Inače sramotnije pjesme niko nije smislio.DANDY je napisao/la:Amar sinoć bio na Koševu.Opet se plevala ona stara pitarska:mama ti je ****,otac šlagiran......Boga mi su ga naljutili,teško im se.Ne bih im bio u koži!
ljubomoran sam na brku pa mi neda mira,
ljubomoran sam ko pseto,
znam da ne valja mi sve to,
sta cu pitar sa,sta cu pitar sam...
- rossoneri83sa
- Kontakt:
pjevalo se paša moj,bio prenos!Pitar sa Kariba je napisao/la:Što ba lažeš, kako ti znaš šta se pjevalo, kako uopšte znaš da je Amar bio na Koševu. Ne znam šta želiš postići sa tim. Inače sramotnije pjesme niko nije smislio.DANDY je napisao/la:Amar sinoć bio na Koševu.Opet se plevala ona stara pitarska:mama ti je ****,otac šlagiran......Boga mi su ga naljutili,teško im se.Ne bih im bio u koži!
- Pitar sa Kariba
- Kontakt:
Ma ja pjevalo se k`o "reisu", de ba.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- MinjonKocka
- Kontakt:
Pitar sa Kariba je napisao/la:Ma ja pjevalo se k`o "reisu", de ba.
vjerovatno nisi vidio stadiona sinoc, pjevalo se divu moj 90 minuta o Želji, a na momente o Osimu. No znamo svi mentalitet divova, ne znam što nas to čudi.
Jedno pitanje-u koliko sati je utakmica protiv Slavije? Ima poslije koncert Zabranjenog pusenje ispred BBI-a, počinje u 20:30, mogli smo kolektivno svi tamo poslije tekme da se zagrijemo pred proslavu??

Zadnja izmjena: MinjonKocka, dana/u 07 maj 2012, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
- MinjonKocka
- Kontakt:
,
Zadnja izmjena: MinjonKocka, dana/u 07 maj 2012, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
Odavno ne vidjeh boljeg posta (i što je za neke najbolnijeg) i najrealnijeg na ovoj temi... OVO JE ZAISTA NEŠTO NEVJEROVATNO...Semper je napisao/la:Grad Sarajevo ne zaslužuje da ima šampiona niti u jednom sportu. Evo npr. Željo sve pobjeđuje ali mi nismo u stanju da imao prosjek 6-7 hiljada ljudi. Rukometaši Bosne igraju 1/8 finala LP u dvorani 1000 ljudi i to većinom sa strane. Sarajevskoj publici je sve zanimljivo 1-2 godine i onda se zasiti. Evo recimo da Željo ili Sarajevo uđu u grupnu fazu LP prve dvije godine bi bila ludnica puni stadioni euforija neviđena. Već treće godine raja bi se čudila kako to da ne možemo da dobijemo Real ili Barcu . I naravo nakon toga 2-3 hiljada ljudi na stadionu. Grad Sarajevo ima seljačke manire sve je interesantnije od kulture i sporta.
Osim - drugo ime za Želju !
Nisi ni ti onda očito. Šta se pjevalo o želji 90' ? Spomenuli se željo i osim dva puta i to je 90' ?MinjonKocka je napisao/la:Pitar sa Kariba je napisao/la:Ma ja pjevalo se k`o "reisu", de ba.
vjerovatno nisi vidio stadiona sinoc, pjevalo se divu moj 90 minuta o Želji, a na momente o Osimu. No znamo svi mentalitet divova, ne znam što nas to čudi.
Jedno pitanje-u koliko je utakmice protiv Slavije? Ima poslije koncert Zabranjenog pusenje ispred BBI-a, počinje u 20:30, mogli smo kolektivno svi tamo poslije tekme da se zagrijemo pred proslavu??
Amar jeste sinoc bio na Kosevu ..ja sam cuo da se par puta pjevalo njemu ono..nesto kao..prava debilcina,klempav glava velika..nesto tako ide..a to za Osima slagiran ovo ono nijednom nisam cuo ..bio sam na istoku i to nijednom prilikom nisu pjevali...il ja to nisam cuo..
naravno da se par puta prozivao Zeljo..pa ljudi jel derbi sljedece sedmice ili nije..vi cete isto protiv Slavije da spominjete Sarajeva naravno ako vam se dozvoli da navijate...nema potrebe da se sada nesto ljutite na mene i ovo smatrate provokacijom jer i sami znate da govorim istinu..kakva je takva je istina je..

naravno da se par puta prozivao Zeljo..pa ljudi jel derbi sljedece sedmice ili nije..vi cete isto protiv Slavije da spominjete Sarajeva naravno ako vam se dozvoli da navijate...nema potrebe da se sada nesto ljutite na mene i ovo smatrate provokacijom jer i sami znate da govorim istinu..kakva je takva je istina je..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
ne bi bilo lose da se za derbi postavi platno na grbavici kao sto je vec jednom bilo ranije, mislim da je bolje to nego da pola ide na zapad a pola da gleda po kaficima ili kucama
mislim da ce dici cijenu karata za zapad pa cemo im napuniti kasu i mogu komotno pokrit za licencuBaltazar je napisao/la:ne bi bilo lose da se za derbi postavi platno na grbavici kao sto je vec jednom bilo ranije, mislim da je bolje to nego da pola ide na zapad a pola da gleda po kaficima ili kucama

Željeznicar za život cijeli !
Ima li neko podatak koji je klub najranije obezbijedio titulu teoretski u PL BIH.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
uvijek kukate za derbi a sve dobijete..od komocije da mozete cak i disatilikusa je napisao/la:mislim da ce dici cijenu karata za zapad pa cemo im napuniti kasu i mogu komotno pokrit za licencuBaltazar je napisao/la:ne bi bilo lose da se za derbi postavi platno na grbavici kao sto je vec jednom bilo ranije, mislim da je bolje to nego da pola ide na zapad a pola da gleda po kaficima ili kucama

al opet i neke fol probleme pravite ,a kod vas se covjek ne moze ni popisati,al bukvalno..

FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.