Avanti Napoli

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
+1juveboy je napisao/la:Ma ne zasluzuje Napoli da vidi Ligu prvaka ove godine. . . Kad sebi ovakvo nesto mogu dozvoliti u presudnim utakmicama, onda stvarno. . .
Nisi pratio fabulu. Kad god nam je "trebala" pobeda u prvenstvu, nije je bilo. Kao sto BM nije mogao da pobedi u BL, kad mu je trebalo, pa BvB uze titulu. Liga, mesto koje vodi u LS/LE, opstanak se osvajaju u mecevima protiv manjih, a ne u derbijima. A Napoli je te "male" tekme igrao jako slabo.anton 1983 je napisao/la:Zaš nebi zaslužio?Fino qak zadnju dobije i ak im se poklope rezultati itekako zaslužuju. Ruku na srce da Poli nije moro igrati LP bili bi u puno boljoj poziciji, a da negovorim da su spasili obraz Italiji u Europi iako nisu postigli nekakav poseban rezltat. Ako neko zaslužuje LP između Napolia, Intera, Udina i Lazia, onda je to POLI
Razumijem ja to, no kasne samo 3 boda čini mi se, a ta 3 boda bi zihe rimali da se nije igrala LP. Sada su se ovako stvari posložile, al nemrem slušat da neko govori kako baš NAPOLI nikako nije zaslužio da ode u LPMaGiCa je napisao/la:
Nisi pratio fabulu. Kad god nam je "trebala" pobeda u prvenstvu, nije je bilo. Kao sto BM nije mogao da pobedi u BL, kad mu je trebalo, pa BvB uze titulu. Liga, mesto koje vodi u LS/LE, opstanak se osvajaju u mecevima protiv manjih, a ne u derbijima. A Napoli je te "male" tekme igrao jako slabo.
Gle, obrni-okreni, ali ako krahiras kad treba da lagano uzmes 3 boda - nisi zasluzio da budes bolje plasiran. Ne igraju se samo teske tekme i derbiji, vec i one sa "boranijom". E ta "boranija" nama (a i vama) dodje glave.anton 1983 je napisao/la:
Razumijem ja to, no kasne samo 3 boda čini mi se, a ta 3 boda bi zihe rimali da se nije igrala LP. Sada su se ovako stvari posložile, al nemrem slušat da neko govori kako baš NAPOLI nikako nije zaslužio da ode u LP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.