FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

rossoner
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la rossoner » 07 maj 2012, 02:47

nick je napisao/la:
koji cu k ispred vjecne vatre, nek proslava bude na grbavici poslije tekme i to je to.
ma pusti to, pa da nam opet Koke zapjeva "Zivot mi je otisao dođavola" :D

Vječna, Tifa, Štampa i Pušenje obavezno i da bude nezapamćeno kako i dolikuje! Mi smo ŽELJO !
Osim - drugo ime za Želju !

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 07 maj 2012, 06:37

bavarac95 je napisao/la:Imal neki manijak da se kladimo da nas Željo neče pobijediti na derbyu ? Sad trenutno možda i jeste malo kvalitetniji dok slijedeče sezone ni blizu ekipe nećete biti . Pored toga što su vam sve opanci stari koji su 30 + godina u Europi če vas ekipe razmontirat i još jedne godine moramo gledati kako neki klub koji predstavlja našu svetu državu prima 6,7 golova od tamo nekih koji neznaju šta je fudbal , il če Amar opet da na poluvremenu moli da stanu na 5 .

Kako ste smiješni bolan pa vi provocirate nekog a znate da ste gori . Osvajate titulu 10 ljudi vam na jugu i pričate kako ste bolji navijači ? Željo uspješniji u Europi izuzvev uspjeha kad ste dogurali do igranja s Njukastlom na to svaka čast , nigdje vas nije bilo .
Kurcimo se, jer mozemo! MALO! kljucna rijec... cuj malo... banujte momka, pomozite mu... dok neko se ne sjeca kad je zadnji put primio gol, druge trpaju ekipe poput GOSK-a na domacem terenu... dok STRASNI ZELJEZNICAR tom istom GOSK-u zapakuje pet za ponijet kuci... dok jedni idu par dana ranije na pripreme za gostujuci mec, drugi ne znaju dal ce uopste odigrat utakmicu, jer nisu isplatili pare ljudima koji su posteno zaradili... cuj sljedece sezone ni bilzu necete biti... :lol: klasicna pitarska demagogija... ove godine su nas sjebali, ali sljedeca je nasa... kako te ba nije stid da potcjenis uspjeh kakav NIKO, podvlacim NIKO nije postigao otkako se igra ova nasa liga? cuj deset ljudi na jugu... koliko god ima, imamo vecu posjetu nego vi i mozete da sisate sisu... podatke o tome mozes da nadjes u svim medijima...
bolje ti je idi skupljaj pare da isplatite ljudima, jer nema vise na guzove licence... i jedan prijateljski savjet... nemoj vise pratit rezultate prvaka za sezonu 2011/2012., jer vidim da ti skodi zdravlju... dobices secer od brige, ljubomore i zavisti, a svi znamo da je zdravlje najvece bogatstvo...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 07 maj 2012, 07:26

[youtube][/youtube]

:mrgreen:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 07 maj 2012, 07:58

MrAmani96 je napisao/la:[youtube][/youtube]

:mrgreen:
lijepa mu treba izgleda puno zrelije nego sto godine kazu :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 07 maj 2012, 08:15

[youtube][/youtube]
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 07 maj 2012, 08:30

bavarac95 je napisao/la:Imal neki manijak da se kladimo da nas Željo neče pobijediti na derbyu ? Sad trenutno možda i jeste malo kvalitetniji dok slijedeče sezone ni blizu ekipe nećete biti . Pored toga što su vam sve opanci stari koji su 30 + godina u Europi če vas ekipe razmontirat i još jedne godine moramo gledati kako neki klub koji predstavlja našu svetu državu prima 6,7 golova od tamo nekih koji neznaju šta je fudbal , il če Amar opet da na poluvremenu moli da stanu na 5 .

Kako ste smiješni bolan pa vi provocirate nekog a znate da ste gori . Osvajate titulu 10 ljudi vam na jugu i pričate kako ste bolji navijači ? Željo uspješniji u Europi izuzvev uspjeha kad ste dogurali do igranja s Njukastlom na to svaka čast , nigdje vas nije bilo .
Papak prvo se nauci pisati :roll:
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 maj 2012, 09:54

20 godina od zapaljenja Grbavice – a Željo danas življi nego ikad ranije!

slika

SARAJEVO – Ovog se ponedjeljka navršava punih 20 godina od zapaljenja stadiona Grbavica. Naime, 7. svibnja 1992. godine srpske agresorske snage - četnici su, u jeku napada na glavni grad BiH, zapalili zapadnu tribinu stadiona "Grbavica" i prostorije sportskog društva "Željezničar", koje pripadaju stadionu...
http://www.javno.ba/samo-na-javnoba/20- ... anije.html
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 maj 2012, 10:30

i na pauzi je bila priča da se u drugoj polusezoni raspadamo i da će nam svi igrači pobjeći, naravno uz bordo rapsodiju i proljeće u isto vrijeme :mrgreen:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 maj 2012, 10:33

derbi je uvijek derbi i u njemu kvalitet zaista ne mora presuditi, ali pogled na tabelu i gol razliku je dovoljan za priču o kvalitetu. pa nisu to 2-3 boda razlike.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 07 maj 2012, 10:34

Jednom rijeci DIV :mrgreen:

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 07 maj 2012, 10:44

gdje im je onaj iz gradske uprave da im zapjeva mi smo divovi zato ona reklama na njihovom dresu pozadi gradske uprave grb lični sitni interesi preko njihovog anam onog kluba.

kloc86
Kontakt:

Post Postao/la kloc86 » 07 maj 2012, 11:12

pozdrav manijacima

evo blizi se kraj sezone pa me zanima kakva je situacija oko izgradnje zapadne i istocne tribine na grbavici?ima li novih informacija, glasina?
unaprijed hvala

wwwkenanba
Kontakt:

Post Postao/la wwwkenanba » 07 maj 2012, 11:19

Sad kontam bice veselo ovih 14 dana..dobijemo Slaviju titula osigurana,dobijemo pitare drebi je nas,uzmemo kup protiv Sirokog..mislim do mozemo ovo sve uzeti..al meni najvaznije sad u srijedu da dodjemo u sto vecem broju da podrzimo nase momke :) SVI U DOLINU

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 07 maj 2012, 11:28

slika slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 07 maj 2012, 11:54

RedDevilS je napisao/la:
wwwkenanba je napisao/la:Sad kontam bice veselo ovih 14 dana..dobijemo Slaviju titula osigurana,dobijemo pitare drebi je nas,uzmemo kup protiv Sirokog..mislim do mozemo ovo sve uzeti..al meni najvaznije sad u srijedu da dodjemo u sto vecem broju da podrzimo nase momke :) SVI U DOLINU
Dobijete pitare :lol: :lol:
Moj komso to cemo jos da vidimo vama respect nama bodovi. ;) 8-)
Kad budete kretali na Kosevo ponesite aparate, mobitele neke dobre sa 8.0.mpk., i vidjecete spicu na Sjeveru!
Do skorog vidjenja moje komsije lijepe i drage, tacnije 5 dana. ;) :mrgreen:
To je jedini nacin da neki dio kluba pokaze da nesto valja pred gigantima koji ovu sezonu melju sve pred sobom. Boze moj, svaka cast, valja se pokazati pred boljim od sebe,nije sramota 8-) ;)
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 07 maj 2012, 11:54

spielführer_21 je napisao/la:Svi ljudi su jednaki i život svakog čovjeka je jednako vrijedan, ipak postoje pojedinci koji svojom posebnošću i genijalnošću oblikuju i vuku naprijed cijelo čovječanstvo ili neke njegove dijelove. Tako je i kroz Želju prošlo na hiljade igrača, trenera, navijača, radnika i svi su dali manji ili veći dio sebe, te svi zaslužuju našu zahvalnost, ali ono po čemu se Željo izdvaja od drugih i što ga čini prepoznatljivim su djela i ideje nekolicine posebnih. Te ideje su navijači prepoznali i prihvatili kao svoje zvijezde vodilje, ta djela stoje kao primjer za buduće generacije. Željo, kakvog znamo i volimo danas, je mozaik od bezbroj dijelića, no najblještaviji i najveći se zove Ivan Ivica Osim- genije koji je Želji dao i daje toliko toga dobroga, da se može i treba povući znak jednakosti između njegovog i Željinog imena, tako da sve buduće generacije izgovarajući "Željo" misle na Ivicu Osima i obratno. To je, možda, i najbolji način da iskažemo našu zahvalnost za sva njegova djela i ideje koje je podijelio s nama.
Prvi Švabo se ne bi složio sa ovim. Nema znaka jednakosti između Želje i bilo koga drugog. Ostatak posta dobar. Ali npr. ovo može: 8-)

slika
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 07 maj 2012, 11:57

RedDevilS je napisao/la:
wwwkenanba je napisao/la:Sad kontam bice veselo ovih 14 dana..dobijemo Slaviju titula osigurana,dobijemo pitare drebi je nas,uzmemo kup protiv Sirokog..mislim do mozemo ovo sve uzeti..al meni najvaznije sad u srijedu da dodjemo u sto vecem broju da podrzimo nase momke :) SVI U DOLINU
Kad budete kretali na Kosevo ponesite aparate, mobitele neke dobre sa 8.0.mpk., i vidjecete spicu na Sjeveru!
Kako je lijepo vidjeti naše komšije da im nešto največe ove sezone bude pobjeda protiv Želje.Spremaju se neke špice, neki mobiteli :lol: Puni su optimizma, igrač koji im je zvijer ove sezone i najbolji igrač ne može da trči 20 min i nadaju se pobjedi protiv Želje, oj moj Bože :lol:
Zadnja izmjena: Aldinn1, dana/u 07 maj 2012, 12:00, ukupno mijenjano 1 put.
Potpis!

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 07 maj 2012, 11:59

Amar sinoć bio na Koševu.Opet se plevala ona stara pitarska:mama ti je ****,otac šlagiran......Boga mi su ga naljutili,teško im se.Ne bih im bio u koži!

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 07 maj 2012, 12:01

DANDY je napisao/la:Amar sinoć bio na Koševu.Opet se plevala ona stara pitarska:mama ti je ****,otac šlagiran......Boga mi su ga naljutili,teško im se.Ne bih im bio u koži!
Pa to su primitivci. Svi su oni isti ..
Potpis!

Utic
Kontakt:

Post Postao/la Utic » 07 maj 2012, 12:04

RedDevilS je napisao/la:
Ta utakmica je za nas stvar prestiza i igrat cemo rastereceno. Vi takodjer nemate pritisak, jer ne ici nigdje - bambuca, zajedno sa vasim jucerasnjim protivnikom. Sve ukazuje da ce tekma ovoga puta biti dobra, ali samo za nas. Jovic nije glup, jer svako ko je pokusao sa Sampionom otvoreno bio je deklasiran... Vjerujem u jedan autobus parkiran ispred vaseg golmana, sto vam je u jednu ruku najbolje pa da zavrsi 1 ili 2 razlike za Sampione. U suprotnom... :mrgreen: tamba-lamba.
Sto se tice navijanja i to... dolaze vam SAMPIONI drzave, pa i treba da napravite poseban ambient!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anpa, Orvel i 41 gost.