FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Romariooo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Romariooo » 06 maj 2012, 20:17

ma messi je sve prekucao i sad ostaje samo da se vidi koliko ce godina trajati njegova premoc

strucnjaci predvidjaju da ce trajati jos dugo, i sto se tice karaktera i fizickih predispozicija

njegov karakter je sigurno takav da nije osoba koja bi se mogla zasititi, sam je sebi najbolji motivator, a pored toga vidljivo je da igra kao zaigrano dijete i sigurno da nece ko neki brazilci zasiti se i poceti zanemarivati treninge

sto se tice fizickog dijela, strucnjaci objasnjavju da i tu nema poblema, ne igra na snagu nego na talenat i ne trosi se previse, lagan je, nizak, njegovo tijelo nema nikakvih problema da podnese napore, a pored toga je i vrlo inteligentan i zna se stedjeti i rasporedjivati snagu, i predvidjaju mu da ce trajati duze od ronalda koji se puno vise oslanja na snagu, i njegovo tijelo ce prije poceti zakazivati

tesko je reci kad bi mogla prestati ova messijeva dominacija, ali vrlo vjerovato trajat ce barem jos nekih 5 sezona, samo ako ne dozivi neku strasnu povredu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 06 maj 2012, 20:45

[youtube][/youtube]

Poigravanje sa "zvijezdama"
CAMP MOU!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 07 maj 2012, 00:53

[youtube][/youtube]

Sto imitira oca :mrgreen:
Don't hate what you don't understand.

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 07 maj 2012, 01:06

Ja mislim da ce ovaj Messi dobijat zlatne kopacke dok god bude igrao fudbala :lol:

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 07 maj 2012, 01:50

Trener novog španjolskog nogometnog prvaka madridskog Reala Jose Mourinho nastavlja verbalni rat s kolegom na klupi Barcelone. Portugalac smatra da se Pep Guardiola predstavlja presavršenim...

Nabrajajući vlastita postignuća Mourinho je spočitnuo treneru Barcelone da ima previsoko mišljenje o sebi.

''Nije normalno na takav način stvarati savršenu sliku o sebi jer na koncu nitko nije savršen. Ja za sebe nikada nisam stvarao sliku takve perfekcije'', izjavio je Mourinho koji još jednom nije propustio nabrojati svoje uspjehe.

''Niti jedan trener nije bio prvak u tri najjače lige (Engleska, Italija, Španjolska op.a.). To je bio moj cilj. To je nevjerojatno postignuće na profesionalnoj i osobnoj razini. Moj cilj u životu nije bio pobijediti Barcelonu. Gubio sam od njih, ali me to nije činilo ništa žalosnijim nego kada smo poraženi od Bayerna. Osvajanje prvenstva je bilo važno kako bismo prekinuli njihovu seriju'', rekao je portugalski strateg.

''Imam još dvije sezone ugovora s Realom. Ja i moja obitelj smo sretni u Madridu'', dodao je Mourinho

-----------------------------------------------------------------------------------------

Bolesnik opet ujeda nisko iz cista mira, a ne treba mu to nakon što je zasluženo osvojio Primeru. ccccc stvarno je smrad golem :x

Ljubomoran jer je Pepa ovacijama ispratio citav Nou Camp kao velikana, a ovaj nesretnik tako nešto nikad nece doživjeti u bilo kojem klubu.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 maj 2012, 07:34

Nema potrebe da pisemo o njemu.... Samo preskoci ... Pep je gospodin ....
Ker laje da se prica o njemu.... Svezat ga u mahalu i nastavit zivot u miru ....

Nedorastlo kerce za civilizirani svijet....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 07 maj 2012, 07:45

tech je napisao/la:[youtube][/youtube]

Pošto je Messi odavno prekucao te world class levele (jer za njega ovo world ne važi :mrgreen: :lol: ) moramo pronaci neki novi izraz. Prijedlog: Messi level :mrgreen: to je ta ljestvica koji je Leo podigao i koju trebaju ostali stici, ali kako :?:
sjajna kompilacija thnx...najjaci su mi lobovi...ko da ih rukom baca... :idea:
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 maj 2012, 10:21

Sinoć opet Neymar na djelu, razvaljuje malac, ono treba dovest' 8-)

slika

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 maj 2012, 10:40

mandraX je napisao/la:Sinoć opet Neymar na djelu, razvaljuje malac, ono treba dovest' 8-)
Ma trebaju angažovati kakvu babu da im salije stravu, olovo od mene gratis.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 07 maj 2012, 12:14

[youtube][/youtube]

ev pravi razlozi odlaska pepa :D :D

malo sale :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 07 maj 2012, 17:33

Virtu4l je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Sinoć opet Neymar na djelu, razvaljuje malac, ono treba dovest' 8-)
to je prilicno dobro receno...80% uspjeha u bilo cemu je psihologija samo 20% skil....a barcin sadasnji roster ima skila na pretek...samo jos mrvica psihologije....
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 maj 2012, 18:03

Xardas je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
to je prilicno dobro receno...80% uspjeha u bilo cemu je psihologija samo 20% skil....a barcin sadasnji roster ima skila na pretek...samo jos mrvica psihologije....
i zamjena golmana ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 07 maj 2012, 18:45

bparena je napisao/la:
Xardas je napisao/la: to je prilicno dobro receno...80% uspjeha u bilo cemu je psihologija samo 20% skil....a barcin sadasnji roster ima skila na pretek...samo jos mrvica psihologije....
i zamjena golmana ;)
ma koji god dodje u barcu oslabice jer nema se puno posla...a valdes makar zna igrati tika-taka...ne bi ja njega diro radi hemije u ekipi...a hemija je bitnija od individualnog kvaliteta...

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 07 maj 2012, 19:03

slika

naletih slučajno na ovo...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 maj 2012, 22:00

Nakon oproštaja Guardiole, katalonski "Sport" je objavio par zanimljivih komentara na twitteru vezano za taj događaj, jedan od boljih:
"Kakav li je osjećaj kada osvojite ligu, a čitav svijet i dalje priča o Barçi, Messiju i Guardioli?"
True story 8-) :mrgreen:

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 07 maj 2012, 22:05

mandraX je napisao/la:Nakon oproštaja Guardiole, katalonski "Sport" je objavio par zanimljivih komentara na twitteru vezano za taj događaj, jedan od boljih:
"Kakav li je osjećaj kada osvojite ligu, a čitav svijet i dalje priča o Barçi, Messiju i Guardioli?"
Kakav je osjecaj kad osvojis sest trofeja a svi pricaju o pojacanjima Reala? 8-)
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 maj 2012, 22:11

D10S je napisao/la: Kakav je osjecaj kad osvojis sest trofeja a svi pricaju o pojacanjima Reala? 8-)
O čemu ti kruha ti :mrgreen:
Ok, možda se pričalo, logično jbt, al' ovako kao o Messiju sad, i Guardiolinom odlasku - ne ;)

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 07 maj 2012, 22:32

IlPrincipino je napisao/la:slika

naletih slučajno na ovo...
:lol: :lol: :lol: :lol:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 maj 2012, 23:18

Realu ce biti upisana titula i tu se nema sta vise govoriti. Kako su to "maestralno" osvojili to znaju samo oni i oni na koje su stalno vrsili pritisak. Svako voli ono sto voli i podrzaje ... Realu Realovo - sudijama sudijno - Barci Barcino - nama ljubav Barceloni i dalje....

p.s. nesto je 100% sigurno - Murinjo nece sigurno biti ovako ispracen iz Reala kao Pep iz Barce - zivi bili pa vidjeli. Ovo je ljubav koja vise nije samo odnos trener/klub/titule. Zivi bili pa vidjeli...

@Ado1921
al vidi ovog Rondala na slici :D

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 07 maj 2012, 23:19

D10S je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Nakon oproštaja Guardiole, katalonski "Sport" je objavio par zanimljivih komentara na twitteru vezano za taj događaj, jedan od boljih:
Kakav je osjecaj kad osvojis sest trofeja a svi pricaju o pojacanjima Reala? 8-)
divan ;)

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.