sta pametujes bezveze, reina jest lose reagiro kod prvog gola, al ga zbog toga nazivat losim golmanom nema smislaharis501 je napisao/la:chelsea: dvije šanse - dva gola
mi: 1523532243 šansi - jedan gol
zaključak: odbrana preloša, a golman još lošiji.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Walk on, with hope in your hearts.
Reina je predobar golman, ali kikser. Ipak po meni, on je najmanji problem u Liverpoolu.
- the scouser
- Kontakt:
Ma super bi bilo da je Reina najveći problem Liverpoola, ali nije. On nije čak ni među prva triprioriteta za potencijalnu rekonstrukciju tima. Treba uzeti u obzir da je i trener golmana nedavno otpušten, a da je isti vjerovatno radio loš posao čime je zaslužio nogu. Reinini loši performansi možda ni nisu produkt njegovog nekvaliteta, već jednostavno kombinacije te situacije sa trenerom golmana, par kikseva odbrane, njegove opuštenosti jer zna da su mu alternative karine, a i njegove sklonosti ka kiksu.
Pametnije bi bilo Kennyu ukoliko hoće da ostane na klupi (a iskreno se nadam da neće, hvala mu, legenda je i sva ta spika, ali čovjek NE ZNA), da dovede kakvog sposobnog napadača, jedno krilo, playmakera i možda lijevog beka.
Pametnije bi bilo Kennyu ukoliko hoće da ostane na klupi (a iskreno se nadam da neće, hvala mu, legenda je i sva ta spika, ali čovjek NE ZNA), da dovede kakvog sposobnog napadača, jedno krilo, playmakera i možda lijevog beka.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Ma ima i važnijih pozicija od golmanske za zakrpiti, ali stvarno mi ponekad Reina nije jasan. Npr. protiv Chelsea primi gol u bližu stranu. Pa valjda se brani prva stativa.
Ima i on naravno sjajnih intervencija, ali kada se sagleda tu je to. Niti je donio previše dobrog, niti lošeg ovoj ekipi. Može i mora to puno bolje.

FK Pjetlovi
- Red Assassin
- Kontakt:
Hhhhhh smjesno je misliti da cemo dovodit golmana i lijevog beka pored milion problema na ostalim pozicijama..
Jao ovog Neymara, tacno se za njeg isplati dati 50 miliona i udarit se nogom u guzicu.. Jos malo pa ce klasom biti rame uz rame sa Mesijem i CR.. Sretan je klub u kojem on nastavi karijeru..
Btw. ponisten nam je cist gol lopta je presla gol liniju sa 2/3 svog obima al ajd navikli smo mi na takve stvari..
[youtube][/youtube]
Jao ovog Neymara, tacno se za njeg isplati dati 50 miliona i udarit se nogom u guzicu.. Jos malo pa ce klasom biti rame uz rame sa Mesijem i CR.. Sretan je klub u kojem on nastavi karijeru..
Btw. ponisten nam je cist gol lopta je presla gol liniju sa 2/3 svog obima al ajd navikli smo mi na takve stvari..
[youtube][/youtube]
možemo i mi i city i chelski i arsenal i svi ostali skupili 200 miliona, ali džaba kad on hoće samo u real ili barcu.Red Assassin je napisao/la:Hhhhhh smjesno je misliti da cemo dovodit golmana i lijevog beka pored milion problema na ostalim pozicijama..
Steven Gerrard: "Sljedeće sezone moramo biti bolji"
Kapetan Liverpoola Steven Gerrard je nakon poraza od Chelsea u finalu FA kupa priznao kako je njegovoj momčadi u sljedećoj sezoni potreban značajan napredak u odnosu na ono što su pokazali ove sezone.
Bio je to sedmi poraz Liverpoola u finalima FA kupa, a Gerrard kaže kako njegova momčad sljedeće sezone mora odgovoriti puno boljim igrama i plasmanom u Premier ligi.
"Moramo se podići i odgovoriti na izazov koji nas čeka sljedeće sezone. Moramo se vratiti. U nogometu je sve u usponima i padovima, a ovo finale je zasigurno bio pad. Bilo smo sjajni u kup natjecanjima ove sezone i igrači zaslužuju puno pohvala zbog toga. Ove sezone nismo bili dovoljno dobri u ligi i tu zaslužujemo kritike, a kritike trebamo podnijeti kao muškarci. Moramo biti bolji. Mi smo Liverpool, nama nije mjesto na sedmom ili osmom mjestu prvenstvene ljestvice. Mi zaslužujemo bolje od toga." rekao je Gerrard za službenu klupsku stranicu.
Proći će godina i godina dok se nađe neko ko se može svrstati rame uz rame sa Messiem.Red Assassin je napisao/la:Jao ovog Neymara, tacno se za njeg isplati dati 50 miliona i udarit se nogom u guzicu.. Jos malo pa ce klasom biti rame uz rame sa Mesijem i CR.. Sretan je klub u kojem on nastavi karijeru..

FK Pjetlovi
Ne znam igrali ko od vas igricu I M Player na fb, ali mislim da bi trebali početi je igrati. Npr. ovo je jedan od zadataka koji trebate uraditi:

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Dempsija cene na Enfildu
Liverpul traži partnera u napadu za Suareza. Dempsi visoko na listi želja.
iverpul ima velikih problema sa realizacijom, Endi Kerol je igrač kome svi žele da vide leđa, a leto će se iskoristiti da se Suarezu nađe partner.
Novo ime na listi želja je Klint Dempsi, napadač Fulama, koji je ove sezone postigao 22 pogotka u svim takmičenjima.
Problem za Liverpul je što je u trci za Amerikancem i Arsenal, koji će ipak najverovatnije igrati u Ligi šampiona, a ima i prednost što igrač praktično ne bi menjao grad.
Ukoliko Dempsi odluči da ne menja grad, Liverpul bi se mogao okrenuti ka Luku de Jongu, napadaču Tventea, koji je ove godine postigao 30 golova za svoj tim i koji bi koštao oko 12 miliona funti.
Liverpul traži partnera u napadu za Suareza. Dempsi visoko na listi želja.
iverpul ima velikih problema sa realizacijom, Endi Kerol je igrač kome svi žele da vide leđa, a leto će se iskoristiti da se Suarezu nađe partner.
Novo ime na listi želja je Klint Dempsi, napadač Fulama, koji je ove sezone postigao 22 pogotka u svim takmičenjima.
Problem za Liverpul je što je u trci za Amerikancem i Arsenal, koji će ipak najverovatnije igrati u Ligi šampiona, a ima i prednost što igrač praktično ne bi menjao grad.
Ukoliko Dempsi odluči da ne menja grad, Liverpul bi se mogao okrenuti ka Luku de Jongu, napadaču Tventea, koji je ove godine postigao 30 golova za svoj tim i koji bi koštao oko 12 miliona funti.
ni messi ni ronaldo nisu imali ovakve driblinge... nsita dati leivi 100 miliona i poslati ga u brazil da se vrati sa neymarom i lucasom i to bi bilo toharis501 je napisao/la:možemo i mi i city i chelski i arsenal i svi ostali skupili 200 miliona, ali džaba kad on hoće samo u real ili barcu.Red Assassin je napisao/la:Hhhhhh smjesno je misliti da cemo dovodit golmana i lijevog beka pored milion problema na ostalim pozicijama..

lijepo je mastati ali nasi ce prije dati 20 miliona za dempseya nego 25 za hazarda ili nekog talenta... pise se puno da ce se dovoditi igraci mlađi od 23 al ja sam ubjeđen da nece biti tako... ne kazem da je clint los igrac al ko za njega plati vise od 8 miliona taj je lud.
ja se vracam svom pesimizmu tako je najbolje

You are someone else I am still right here
Biće mnogo promjena u Liverpoolu to je evidentno i mislim da je davno prežvakana tema ko nam treba doći, koji nam igrači fale na kojim pozicijama ...
Ne bih volio King da ode, a prema izjavama predsjednika kluba izgleda da će on i ostati. Ne možemo svake godine mijenjati trenera, jer to može ponekad proizvesti i kontra efekat. Svi se sjećamo da je Benitez u prvoj sezoni osvojio 58 bodova u ligi ali je osvojio LP i onda je već u drugoj sezoni počeli dolaziti dobri reultati u Premiershipu. Pa i Mourinjo je prvoj sezoni sa Realom osvojio samo kup a u drugoj je to mnogo bolje išlo u ligi. Svakom treneru je potrebno dvije godine da stabilizuje ekipu, igrački kadar po želji i još mnoge druge popratne pojave i aktivnosti koje idu uz to. Naravno, King ima mnogo grešaka ali i mnogo dobrih stvari ove sezone. Od 43 postignuta gola, preko 31 pogođen okvir gola, pa do toga da smo nakon 16 godina pauze bili čak 3 puta u sezoni na Wembleyu. Niti je King kriv za lošeg Reinu, indisponiranog i povrijeđenog Glena, povrijeđenog Lucasa, suspendovanog Suareza, Kuyta bez glave, povredu Adama ... ali je kriv za prodaju Insue ( koji je trebao ostati da bude drugi bek odnosno zamjena za Enriqea), kriv je za prodaju Meirelesa, za igranje sa moralom kod Carrola, traženjem pozicije Hendersonu, vraćanjem Gerarda bliže našem golu nego protivničkokm gdje je on neiskorišten ...
Fudbal je takav, da je kojim slučajem priznat go Carrola sada bi pričali kako je Carrol dobro pojačanje samo se kasno probudio a da smo osvojili FA Cup vadili bi se na nesreću sa stativama i prećkama i pričali bi neka ga barem još jednu sezonu.
Svi smo prošle sezone željeli Taiwa a i sada ga možemo dovesti kao rezervnog lijevog beka. Moral igrača je varirao pa tako i njihova forma. ljedeća sezona će biti još teža iz razloga što ćemo igrati kvalifikacije za EL a vjerovatno i grupnu fazu EL, tako da ćemo već u startu imati nekih 10-tak utakmica više za odigrati. Prema tome potrebna nam je i klupa.
Lucas se vratio,ne na teren ali hoda bez štaka. Ove sezone 50 % ekipe je Suarez, 20 % Lucas, 20 % Agger i Skrtel a svi ostali igrači po mom mišljenju su 10 %. To sebi nesmijemo više dozvoliti.
Moja strana priče o Liverpoolu se zna: Hennesey, Moses, Hoillet, Taiwo za siću i onda tražiti nekog extra igrača pa makar na njega potrošili sve pare za transfere. Prodati svu gamad, nehljeboviće, neradnike, djecu, žene, starce iz kluba.
Ne bih volio King da ode, a prema izjavama predsjednika kluba izgleda da će on i ostati. Ne možemo svake godine mijenjati trenera, jer to može ponekad proizvesti i kontra efekat. Svi se sjećamo da je Benitez u prvoj sezoni osvojio 58 bodova u ligi ali je osvojio LP i onda je već u drugoj sezoni počeli dolaziti dobri reultati u Premiershipu. Pa i Mourinjo je prvoj sezoni sa Realom osvojio samo kup a u drugoj je to mnogo bolje išlo u ligi. Svakom treneru je potrebno dvije godine da stabilizuje ekipu, igrački kadar po želji i još mnoge druge popratne pojave i aktivnosti koje idu uz to. Naravno, King ima mnogo grešaka ali i mnogo dobrih stvari ove sezone. Od 43 postignuta gola, preko 31 pogođen okvir gola, pa do toga da smo nakon 16 godina pauze bili čak 3 puta u sezoni na Wembleyu. Niti je King kriv za lošeg Reinu, indisponiranog i povrijeđenog Glena, povrijeđenog Lucasa, suspendovanog Suareza, Kuyta bez glave, povredu Adama ... ali je kriv za prodaju Insue ( koji je trebao ostati da bude drugi bek odnosno zamjena za Enriqea), kriv je za prodaju Meirelesa, za igranje sa moralom kod Carrola, traženjem pozicije Hendersonu, vraćanjem Gerarda bliže našem golu nego protivničkokm gdje je on neiskorišten ...
Fudbal je takav, da je kojim slučajem priznat go Carrola sada bi pričali kako je Carrol dobro pojačanje samo se kasno probudio a da smo osvojili FA Cup vadili bi se na nesreću sa stativama i prećkama i pričali bi neka ga barem još jednu sezonu.
Svi smo prošle sezone željeli Taiwa a i sada ga možemo dovesti kao rezervnog lijevog beka. Moral igrača je varirao pa tako i njihova forma. ljedeća sezona će biti još teža iz razloga što ćemo igrati kvalifikacije za EL a vjerovatno i grupnu fazu EL, tako da ćemo već u startu imati nekih 10-tak utakmica više za odigrati. Prema tome potrebna nam je i klupa.
Lucas se vratio,ne na teren ali hoda bez štaka. Ove sezone 50 % ekipe je Suarez, 20 % Lucas, 20 % Agger i Skrtel a svi ostali igrači po mom mišljenju su 10 %. To sebi nesmijemo više dozvoliti.
Moja strana priče o Liverpoolu se zna: Hennesey, Moses, Hoillet, Taiwo za siću i onda tražiti nekog extra igrača pa makar na njega potrošili sve pare za transfere. Prodati svu gamad, nehljeboviće, neradnike, djecu, žene, starce iz kluba.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... elsea-game" onclick="window.open(this.href);return false;
ma nista nek daju sad 40 miliona za benta pa nek i villa napravi dobar tim od tih para ko newcastle. mi smo skupili dovoljno trofeja sad nam je cilj pomoci ostalim klubovima 
ja se iskreno bojim sta bi bilo ako bi king dobio otkaz... vjerovatno bi doveli big sama ili mozda steve keana

ja se iskreno bojim sta bi bilo ako bi king dobio otkaz... vjerovatno bi doveli big sama ili mozda steve keana

Jao jao, kako bi se samo to isplatilo. I onaj Gotze i Hazard su dobri, možda bi i njih trebali pokušati dovesti?Red Assassin je napisao/la:Jao ovog Neymara, tacno se za njeg isplati dati 50 miliona i udarit se nogom u guzicu.. Jos malo pa ce klasom biti rame uz rame sa Mesijem i CR.. Sretan je klub u kojem on nastavi karijeru..

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
ne pametujem bezveze, tu su argumenti. reina je zadnji put odbranio neki udarac daleke 1999. u rezervama barce. jeste on dobar golman, ali nije u formi već dvije sezone. ja se sjećam njegove zadnje odlične partije protiv birminghama u oktobru 2010. godine kada je bilo 0-0 na Anfieldu, od tada slabo brani.artemis77 je napisao/la:sta pametujes bezveze, reina jest lose reagiro kod prvog gola, al ga zbog toga nazivat losim golmanom nema smislaharis501 je napisao/la:chelsea: dvije šanse - dva gola
mi: 1523532243 šansi - jedan gol
zaključak: odbrana preloša, a golman još lošiji.
naučili su ameri lekciju, sumnjam da će dati i za hazarda preko 30 miliona. treba pametno kupovatifera je napisao/la:ma nista nek daju sad 40 miliona za benta pa nek i villa napravi dobar tim od tih para ko newcastle. mi smo skupili dovoljno trofeja sad nam je cilj pomoci ostalim klubovima

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
neymar mi se ne svidja nikako, ako bi presao negdje u englesku, zadrzao bi se 2-3 sezone, cim real il barca ga zatraze, on ce odmah htjeti preci tamo kod njih, bolje uzimati takve slicne igrace iz evrope, eden hazard bi bio odlicna kupovinaharis501 je napisao/la:možemo i mi i city i chelski i arsenal i svi ostali skupili 200 miliona, ali džaba kad on hoće samo u real ili barcu.Red Assassin je napisao/la:Hhhhhh smjesno je misliti da cemo dovodit golmana i lijevog beka pored milion problema na ostalim pozicijama..
ma **** ligu prvaka to je samo izgovor. svi oni igraju za pare i ko im pare da za njega ce igrati, kad se samo sjetim na sta su city,psg i mnogi drugi licili ali za pare su svi uspjeli dovesti dobre igrace. kod nas umjesto sto bacaju lovu na precijenjene engleze bolje da kupe jednog igraca da valja.hanniz je napisao/la:Jao jao, kako bi se samo to isplatilo. I onaj Gotze i Hazard su dobri, možda bi i njih trebali pokušati dovesti?Red Assassin je napisao/la:Jao ovog Neymara, tacno se za njeg isplati dati 50 miliona i udarit se nogom u guzicu.. Jos malo pa ce klasom biti rame uz rame sa Mesijem i CR.. Sretan je klub u kojem on nastavi karijeru..Razumiješ li ti da ovaj klub nije u stanju da dovede danas takve igrače? Sve dok se ne izbori LP, takve igrače možeš samo sanjati.
covjek kad cita ovdje pojedine komentare rekao bi da smo stoke ili wba kako raja prica pa da ne mozemo privuci velike igrace. da ima u klubu sposobnih ljudi i voljnih da uloze pare vidjeli bi vi kako igraci trce u liverpool i bez obzira na to sto ne igra ligu prvaka.
ne kazem da trebamo biti kao city i dovoditi i preplacivati sve igrace ali bar za jednog bi se mogli potruditi...
@carlo ne vjerujem ja amerikancima ni onim proslim ni ovim novim...
amerima ne treba vjerovati, što je tačno. nikako da se odluče oko stadiona, a trebali su u oktobru odlučiti koliko se sjećam. uglavnom, ne znam čemu da se nadam.fera je napisao/la:ma **** ligu prvaka to je samo izgovor. svi oni igraju za pare i ko im pare da za njega ce igrati, kad se samo sjetim na sta su city,psg i mnogi drugi licili ali za pare su svi uspjeli dovesti dobre igrace. kod nas umjesto sto bacaju lovu na precijenjene engleze bolje da kupe jednog igraca da valja.hanniz je napisao/la:Jao jao, kako bi se samo to isplatilo. I onaj Gotze i Hazard su dobri, možda bi i njih trebali pokušati dovesti?Red Assassin je napisao/la:Jao ovog Neymara, tacno se za njeg isplati dati 50 miliona i udarit se nogom u guzicu.. Jos malo pa ce klasom biti rame uz rame sa Mesijem i CR.. Sretan je klub u kojem on nastavi karijeru..Razumiješ li ti da ovaj klub nije u stanju da dovede danas takve igrače? Sve dok se ne izbori LP, takve igrače možeš samo sanjati.
covjek kad cita ovdje pojedine komentare rekao bi da smo stoke ili wba kako raja prica pa da ne mozemo privuci velike igrace. da ima u klubu sposobnih ljudi i voljnih da uloze pare vidjeli bi vi kako igraci trce u liverpool i bez obzira na to sto ne igra ligu prvaka.
ne kazem da trebamo biti kao city i dovoditi i preplacivati sve igrace ali bar za jednog bi se mogli potruditi...
@carlo ne vjerujem ja amerikancima ni onim proslim ni ovim novim...
što reće purslow neki dan "amerikanci nemaju nikakve emocije prema fudbalu, za njih je ovo samo investicija"
i ovi ce vjerovatno cim klub malo stane na svoje noge nas prodati nekom arapu i tu zaraditi jer tesko da sa ovom politikom koju za sad provode dugorocno mi mozemo ocekivati neke uspjehe i zaradu...
neko od vlasnika je jednom rekao da uspijeh kosta, e sad ako pogledamo januarski prelazni rok gdje nisu ulozili nista a i budala je mogla vidjeti koliko rupa u timu imamo, da se zakljuciti da njih ni uspijeh previse ne zanima.
jedini covjek zvog kojeg koliko toliko vjerujem da ce nesto krenuti na bolje je dalglish, mozda on nije sposoban toliko kao trener ali njegova ljubav prema klubu je neupitna za razliku od vecine ostalih uposlenika...
nisu vlasnici krivi za sve, dio odgovornosti snose i dalglish i igraci i naravno oni koji su vec otjerani comolli i kompanija.
evo sada vec konkurencija(ako ih mozemo tako nazvati) dovodi podolskog, marina, kagawu kod nas se u klubu ne zna ni ko pije ni ko placa... pitanje trenera klimavo, nije dovedena zamjena za comollia, koliko sam upratio ni ostale pozicije gdje je bilo otkaza nisu popunjene... onim posudbama od proslog ljeta smo sebi zakomplikovali ovo tako nam se sada vracaju cole i aquilani a vec imamo i novi deadwood (kuyt,maxi,aurelio...) i dok se ta pitanja rijese dok se to koliko toliko dovede u red sva pojacanja koja valjaju i koja se mogu jeftino uzeti ce do tad naci klubove a mi cemo onda za nekog igraca sumnjivih kvaliteta morati platiti puno vise nego sto su chelsea, manchester i arsenal platili 3 puta bolje igrace.
neko od vlasnika je jednom rekao da uspijeh kosta, e sad ako pogledamo januarski prelazni rok gdje nisu ulozili nista a i budala je mogla vidjeti koliko rupa u timu imamo, da se zakljuciti da njih ni uspijeh previse ne zanima.
jedini covjek zvog kojeg koliko toliko vjerujem da ce nesto krenuti na bolje je dalglish, mozda on nije sposoban toliko kao trener ali njegova ljubav prema klubu je neupitna za razliku od vecine ostalih uposlenika...
nisu vlasnici krivi za sve, dio odgovornosti snose i dalglish i igraci i naravno oni koji su vec otjerani comolli i kompanija.
evo sada vec konkurencija(ako ih mozemo tako nazvati) dovodi podolskog, marina, kagawu kod nas se u klubu ne zna ni ko pije ni ko placa... pitanje trenera klimavo, nije dovedena zamjena za comollia, koliko sam upratio ni ostale pozicije gdje je bilo otkaza nisu popunjene... onim posudbama od proslog ljeta smo sebi zakomplikovali ovo tako nam se sada vracaju cole i aquilani a vec imamo i novi deadwood (kuyt,maxi,aurelio...) i dok se ta pitanja rijese dok se to koliko toliko dovede u red sva pojacanja koja valjaju i koja se mogu jeftino uzeti ce do tad naci klubove a mi cemo onda za nekog igraca sumnjivih kvaliteta morati platiti puno vise nego sto su chelsea, manchester i arsenal platili 3 puta bolje igrace.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.