neno#4 je napisao/la:Ja sam rekao da smo mi treca ekipa Zapada na pocetku sezone, i to sam i pogodio. Prije playoff - a sam napisao da mozemo proci prvu rundu i to je to. Ali, vidjet cemo, ko bi rekao da ce Dallas onako furiozno prosle godine da odigra, sve je moguce.
Nismo jos prosli , kako kaze Barkley , Denver dobija naredne 3

, ali kako "glupan" ima srece mozda se to i desi
Ali za Dallas si 100% upravu i vrlose podudara sa nama, samo moramo pokupiti njihovu volju i zelju
1. Protiv Portlanda , dosta "experata" je davalao sansu Portlandu , kao sto su neki prognozirali jedini upset denver (jer se philla neracuna zbog povrede rose-a)
2. Protiv lakersa u 2 rundi niko im davao ni grama sanse jer smo mi bili 2-ki branitelji + u reg. sezoni smo ih pomeli , tako isto Oklahoma nas je u reg. sezoni u svim segmentima nadigrala zadnju tekmu neracunam zog incidenta a i Hill nece ponoviti onaku tekmu mladji su i realno sve ide u njohovu korist , ali sto kaze neno i dallas prosle godine je imao sl kao i mi
3. Vec u finalu protiv Oklahome su im davali 50-50 sanse prvenstveno zbog metle nad nama, tako isto i mi ako prodjemo Oklahomu u finalu nas vjerovatno ceka SA mada nista nije iskljuceno
4. Finale vjerovatno isto protiv heat-a opet po expertima nebi imali sanse kao dallas