DAAmoxicillin je napisao/la:ma jel ovo ona Tamara Mandžić?Elegant je napisao/la:
Adil i cura mu.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
DAAmoxicillin je napisao/la:ma jel ovo ona Tamara Mandžić?Elegant je napisao/la:
Adil i cura mu.
mandzic joj ne na fbHZ_ilidzaa je napisao/la:Sinoc je bila u Jezu... 94 godiste je Tamara , a ne preziva se Mandzic vec Motika
ma bolje rjesiti titulu sada u srijedu i onda rekreaciono razvaliti pitare drugim timom sa 5-6 razlike...damirfile je napisao/la:Kakvo odmaranje igraca,kakvo cuvanje na pitare udarit u najjacem sastavu i razmontirati ih. Ljut bi bio na Amara ako to ne uradi. U kupu imamo finu prednost nemamo se cega plasiti i 2 tim im moze dole postici jedan gol. Nek odmara igrace sad protiv slavije ako treba i cijeli tim nek se odmore i onda mogu odigrat jos te 2 tekme (subota i srijeda) i nemoraju vise do lige prvaka :p.
Za titulu se ne sikiraj siroki nece do kraja uzeti sve utakmice znaci ne moramo ni jednu pobijediti prvaci smo. Slavija ce pasti oni ionako nisu racunali bodove na grbavici unaprijed su se predali. Pitarima se mora dati 3 gola nema nam druge.tm84 je napisao/la:ma bolje rjesiti titulu sada u srijedu i onda rekreaciono razvaliti pitare drugim timom sa 5-6 razlike...damirfile je napisao/la:Kakvo odmaranje igraca,kakvo cuvanje na pitare udarit u najjacem sastavu i razmontirati ih. Ljut bi bio na Amara ako to ne uradi. U kupu imamo finu prednost nemamo se cega plasiti i 2 tim im moze dole postici jedan gol. Nek odmara igrace sad protiv slavije ako treba i cijeli tim nek se odmore i onda mogu odigrat jos te 2 tekme (subota i srijeda) i nemoraju vise do lige prvaka :p.
Poznajem curuThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:mandzic joj ne na fbHZ_ilidzaa je napisao/la:Sinoc je bila u Jezu... 94 godiste je Tamara , a ne preziva se Mandzic vec Motika
Znam da vas se pola tome nada al nema nista od toga najjaci sastav igra.Sarajlijc@ je napisao/la:Jeste ludi cuj drugi tim hahahah kakvo samopouzdanje svaka cast
ma kad im zabijemo prvih 6 golova onda cemo djecu ubacivatidamirfile je napisao/la:Znam da vas se pola tome nada al nema nista od toga najjaci sastav igra.Sarajlijc@ je napisao/la:Jeste ludi cuj drugi tim hahahah kakvo samopouzdanje svaka cast
A koji je to najjači tim?MuhamedTM je napisao/la:Svasta cuj sa drugim sastavom protiv pituljicanajjaci sastav i da ih poderemo kao oslobodzenje.
Oni su mi odvratni vopra i nerviraju me sa svojim gadnim psovkama na racun nase legende Osima.
Benjo za mene jeste bolji od Markovica,a za ostalo si upravu .Rade Paprica 9 je napisao/la:A koji je to najjači tim?MuhamedTM je napisao/la:Svasta cuj sa drugim sastavom protiv pituljicanajjaci sastav i da ih poderemo kao oslobodzenje.
Oni su mi odvratni vopra i nerviraju me sa svojim gadnim psovkama na racun nase legende Osima.
Jel to Marković slabiji od Benje, ili možeš tvrdit da su Bogi i Vasilić bolji od Kerle i Čutuka?
Jel možemo tvrdit da je Njema bolji od Zole, ili da je Adil naš najbolji špic. Mi imamo 20 igrača i koji god istrči u derbiju je u tom trenutku dio najboljeg tima. Jedino su Guso i Kvesa sigurni, te Zeba. Za ostale je ipak stvar trenutka.
otkud ti lave...u koliko da se kladimo? samo zbog ovoga ko su bolji navijaci,jer ste vi ho-ruk navijaci.ako ne znas sta znaci ovo ho-ruk javi se na pp da ti objasnim...bavarac95 je napisao/la:Imal neki manijak da se kladimo da nas Željo neče pobijediti na derbyu ? Sad trenutno možda i jeste malo kvalitetniji dok slijedeče sezone ni blizu ekipe nećete biti . Pored toga što su vam sve opanci stari koji su 30 + godina u Europi če vas ekipe razmontirat i još jedne godine moramo gledati kako neki klub koji predstavlja našu svetu državu prima 6,7 golova od tamo nekih koji neznaju šta je fudbal , il če Amar opet da na poluvremenu moli da stanu na 5 .
Kako ste smiješni bolan pa vi provocirate nekog a znate da ste gori . Osvajate titulu 10 ljudi vam na jugu i pričate kako ste bolji navijači ? Željo uspješniji u Europi izuzvev uspjeha kad ste dogurali do igranja s Njukastlom na to svaka čast , nigdje vas nije bilo .
bavarac95 je napisao/la:Imal neki manijak da se kladimo da nas Željo neče pobijediti na derbyu ? Sad trenutno možda i jeste malo kvalitetniji dok slijedeče sezone ni blizu ekipe nećete biti . Pored toga što su vam sve opanci stari koji su 30 + godina u Europi če vas ekipe razmontirat i još jedne godine moramo gledati kako neki klub koji predstavlja našu svetu državu prima 6,7 golova od tamo nekih koji neznaju šta je fudbal , il če Amar opet da na poluvremenu moli da stanu na 5 .
Kako ste smiješni bolan pa vi provocirate nekog a znate da ste gori . Osvajate titulu 10 ljudi vam na jugu i pričate kako ste bolji navijači ? Željo uspješniji u Europi izuzvev uspjeha kad ste dogurali do igranja s Njukastlom na to svaka čast , nigdje vas nije bilo .
ako ti je taj broj u nicku tvoje godiste onda nemam sta s tobom pricati, ali eto posto nisam siguran odg cu tibavarac95 je napisao/la:Imal neki manijak da se kladimo da nas Željo neče pobijediti na derbyu ? Sad trenutno možda i jeste malo kvalitetniji dok slijedeče sezone ni blizu ekipe nećete biti . Pored toga što su vam sve opanci stari koji su 30 + godina u Europi če vas ekipe razmontirat i još jedne godine moramo gledati kako neki klub koji predstavlja našu svetu državu prima 6,7 golova od tamo nekih koji neznaju šta je fudbal , il če Amar opet da na poluvremenu moli da stanu na 5 .
Znam nije lako biti pitar, al tebe je baš pritislo u grudima?bavarac95 je napisao/la:Imal neki manijak da se kladimo da nas Željo neče pobijediti na derbyu ? Sad trenutno možda i jeste malo kvalitetniji dok slijedeče sezone ni blizu ekipe nećete biti . Pored toga što su vam sve opanci stari koji su 30 + godina u Europi če vas ekipe razmontirat i još jedne godine moramo gledati kako neki klub koji predstavlja našu svetu državu prima 6,7 golova od tamo nekih koji neznaju šta je fudbal , il če Amar opet da na poluvremenu moli da stanu na 5 .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.