FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KrajPrice
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KrajPrice » 07 maj 2012, 00:07

Amoxicillin je napisao/la:
Elegant je napisao/la:slika

Adil i cura mu. ;)
ma jel ovo ona Tamara Mandžić?
DA :D

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 maj 2012, 00:09

Jeste to je ta, inace je Adil upao u to drusvo sponozorusa i fufica.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 07 maj 2012, 00:09

Adilovic zabija na sve strane 8-) :lol:

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 07 maj 2012, 00:10

Sinoc je bila u Jezu... 94 godiste je Tamara , a ne preziva se Mandzic vec Motika ;)

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 07 maj 2012, 00:14

Kakvo odmaranje igraca,kakvo cuvanje na pitare udarit u najjacem sastavu i razmontirati ih. Ljut bi bio na Amara ako to ne uradi. U kupu imamo finu prednost nemamo se cega plasiti i 2 tim im moze dole postici jedan gol. Nek odmara igrace sad protiv slavije ako treba i cijeli tim nek se odmore i onda mogu odigrat jos te 2 tekme (subota i srijeda) i nemoraju vise do lige prvaka :p.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 07 maj 2012, 00:15

HZ_ilidzaa je napisao/la:Sinoc je bila u Jezu... 94 godiste je Tamara , a ne preziva se Mandzic vec Motika ;)
mandzic joj ne na fb
Za zivot cijeli!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 07 maj 2012, 00:20

damirfile je napisao/la:Kakvo odmaranje igraca,kakvo cuvanje na pitare udarit u najjacem sastavu i razmontirati ih. Ljut bi bio na Amara ako to ne uradi. U kupu imamo finu prednost nemamo se cega plasiti i 2 tim im moze dole postici jedan gol. Nek odmara igrace sad protiv slavije ako treba i cijeli tim nek se odmore i onda mogu odigrat jos te 2 tekme (subota i srijeda) i nemoraju vise do lige prvaka :p.
ma bolje rjesiti titulu sada u srijedu i onda rekreaciono razvaliti pitare drugim timom sa 5-6 razlike... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 07 maj 2012, 00:24

tm84 je napisao/la:
damirfile je napisao/la:Kakvo odmaranje igraca,kakvo cuvanje na pitare udarit u najjacem sastavu i razmontirati ih. Ljut bi bio na Amara ako to ne uradi. U kupu imamo finu prednost nemamo se cega plasiti i 2 tim im moze dole postici jedan gol. Nek odmara igrace sad protiv slavije ako treba i cijeli tim nek se odmore i onda mogu odigrat jos te 2 tekme (subota i srijeda) i nemoraju vise do lige prvaka :p.
ma bolje rjesiti titulu sada u srijedu i onda rekreaciono razvaliti pitare drugim timom sa 5-6 razlike... ;)
Za titulu se ne sikiraj siroki nece do kraja uzeti sve utakmice znaci ne moramo ni jednu pobijediti prvaci smo. Slavija ce pasti oni ionako nisu racunali bodove na grbavici unaprijed su se predali. Pitarima se mora dati 3 gola nema nam druge.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 07 maj 2012, 00:39

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Sinoc je bila u Jezu... 94 godiste je Tamara , a ne preziva se Mandzic vec Motika ;)
mandzic joj ne na fb
Poznajem curu ;) 100% se prvo prezivala Motika , a mislim da je prije par mjeseci uzela majcino prezime...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 07 maj 2012, 00:41

Jeste ludi cuj drugi tim hahahah kakvo samopouzdanje svaka cast ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 07 maj 2012, 00:42

Sarajlijc@ je napisao/la:Jeste ludi cuj drugi tim hahahah kakvo samopouzdanje svaka cast ;)
Znam da vas se pola tome nada al nema nista od toga najjaci sastav igra.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 07 maj 2012, 00:57

damirfile je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Jeste ludi cuj drugi tim hahahah kakvo samopouzdanje svaka cast ;)
Znam da vas se pola tome nada al nema nista od toga najjaci sastav igra.
ma kad im zabijemo prvih 6 golova onda cemo djecu ubacivati ;)
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 07 maj 2012, 01:02

Svasta cuj sa drugim sastavom protiv pituljica :lol: najjaci sastav i da ih poderemo kao oslobodzenje.
Oni su mi odvratni vopra i nerviraju me sa svojim gadnim psovkama na racun nase legende Osima.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 07 maj 2012, 01:12

MuhamedTM je napisao/la:Svasta cuj sa drugim sastavom protiv pituljica :lol: najjaci sastav i da ih poderemo kao oslobodzenje.
Oni su mi odvratni vopra i nerviraju me sa svojim gadnim psovkama na racun nase legende Osima.
A koji je to najjači tim?

Jel to Marković slabiji od Benje, ili možeš tvrdit da su Bogi i Vasilić bolji od Kerle i Čutuka?

Jel možemo tvrdit da je Njema bolji od Zole, ili da je Adil naš najbolji špic. Mi imamo 20 igrača i koji god istrči u derbiju je u tom trenutku dio najboljeg tima. Jedino su Guso i Kvesa sigurni, te Zeba. Za ostale je ipak stvar trenutka.

bavarac95
Kontakt:

Post Postao/la bavarac95 » 07 maj 2012, 01:18

Imal neki manijak da se kladimo da nas Željo neče pobijediti na derbyu ? Sad trenutno možda i jeste malo kvalitetniji dok slijedeče sezone ni blizu ekipe nećete biti . Pored toga što su vam sve opanci stari koji su 30 + godina u Europi če vas ekipe razmontirat i još jedne godine moramo gledati kako neki klub koji predstavlja našu svetu državu prima 6,7 golova od tamo nekih koji neznaju šta je fudbal , il če Amar opet da na poluvremenu moli da stanu na 5 .

Kako ste smiješni bolan pa vi provocirate nekog a znate da ste gori . Osvajate titulu 10 ljudi vam na jugu i pričate kako ste bolji navijači ? Željo uspješniji u Europi izuzvev uspjeha kad ste dogurali do igranja s Njukastlom na to svaka čast , nigdje vas nije bilo .

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 07 maj 2012, 01:22

Rade Paprica 9 je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:Svasta cuj sa drugim sastavom protiv pituljica :lol: najjaci sastav i da ih poderemo kao oslobodzenje.
A koji je to najjači tim?

Jel to Marković slabiji od Benje, ili možeš tvrdit da su Bogi i Vasilić bolji od Kerle i Čutuka?

Jel možemo tvrdit da je Njema bolji od Zole, ili da je Adil naš najbolji špic. Mi imamo 20 igrača i koji god istrči u derbiju je u tom trenutku dio najboljeg tima. Jedino su Guso i Kvesa sigurni, te Zeba. Za ostale je ipak stvar trenutka.
Benjo za mene jeste bolji od Markovica,a za ostalo si upravu .
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

gambleSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la gambleSarajevo » 07 maj 2012, 01:23

bavarac95 je napisao/la:Imal neki manijak da se kladimo da nas Željo neče pobijediti na derbyu ? Sad trenutno možda i jeste malo kvalitetniji dok slijedeče sezone ni blizu ekipe nećete biti . Pored toga što su vam sve opanci stari koji su 30 + godina u Europi če vas ekipe razmontirat i još jedne godine moramo gledati kako neki klub koji predstavlja našu svetu državu prima 6,7 golova od tamo nekih koji neznaju šta je fudbal , il če Amar opet da na poluvremenu moli da stanu na 5 .

Kako ste smiješni bolan pa vi provocirate nekog a znate da ste gori . Osvajate titulu 10 ljudi vam na jugu i pričate kako ste bolji navijači ? Željo uspješniji u Europi izuzvev uspjeha kad ste dogurali do igranja s Njukastlom na to svaka čast , nigdje vas nije bilo .
otkud ti lave...u koliko da se kladimo? samo zbog ovoga ko su bolji navijaci,jer ste vi ho-ruk navijaci.ako ne znas sta znaci ovo ho-ruk javi se na pp da ti objasnim...
1921

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 07 maj 2012, 01:25

bavarac95 je napisao/la:Imal neki manijak da se kladimo da nas Željo neče pobijediti na derbyu ? Sad trenutno možda i jeste malo kvalitetniji dok slijedeče sezone ni blizu ekipe nećete biti . Pored toga što su vam sve opanci stari koji su 30 + godina u Europi če vas ekipe razmontirat i još jedne godine moramo gledati kako neki klub koji predstavlja našu svetu državu prima 6,7 golova od tamo nekih koji neznaju šta je fudbal , il če Amar opet da na poluvremenu moli da stanu na 5 .

Sta ima Sparta? Naso je ko ce nam se rugati ;) ne bi ti pridavala preveliku paznju, sem da ti kazem da tvoj klub svake godine najavljuje neke pohode, dovodi neka pojacanja, najavljuje duple krune, pa kup, pa titulu..i sve se zavrsi na tome da shvatite da nema nsita od toga, pa kada vam ne daju licencu krivite bilo koga samo ne one koji su krivi za to. i onda ste sami protiv svih, mi nikada odustat necemo i ostalo. S druge strane, Željo evo trecu godinu zaredom dize pehar! Malo kvalitetniji..pobjedili par raspadnutih ekipa, i odjednom su oni neka sila... ustalom tema je FK Željezničar, ako si dosao(kao i ostali) da nam cestitas sto smo najbolji, dobrodosao.

razligu sad
Zadnja izmjena: MinjonKocka, dana/u 07 maj 2012, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 07 maj 2012, 01:25

ako ti je taj broj u nicku tvoje godiste onda nemam sta s tobom pricati, ali eto posto nisam siguran odg cu ti
imam ja da se kladim s tobom da cemo vas pobjediti na derbiju, nismo malo kvalitetniji, vec mnogo, sto rezultati pokazuju
ko je to star 30 + osim guse, reci nam ovde, ko ?
jel ti vidovita dzemila u rodu, pa ti znas kako cemo mi proci u evropi ? i Boga mi pricas ko da mi samo primamo puno golova u evropi, zaboravljas spartu i besiktas
i za kraj, kur.cimo se jer mozemo, a vi se uvijek izvlacite na navijace, neka mislite da ste bolji, a niste, gdje su rezzultati, jel se zivi od navijaca il od rezultata kluba ?
ovu zadnju recenicu ni Bog dragi ne razumije, estakvirulah
Za zivot cijeli!

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 07 maj 2012, 01:27

Znam nije lako biti pitar, al tebe je baš pritislo u grudima? :D Čuj imamo staru ekipu :D
A kakva je to ekipa u kojoj najbolji igrač na terenu ima 10kg viška?

Ja neću reći da ćemo vas dobiti jer je derbi specifična utakmica i trenutna forma ni kvaliteta ne utiče puno sjetit ću se samo onog 5. juna, kad ste nas razmontirali na terenu ali mi smo postali prvaci. No ako je suditi po trenutnom kvalitet 0:2 sasvim realno.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: TefalTava i 33 gosta.