Danas setajuci Kmaberom, ja i drug naletimo na ove kosarkasice Slobode malo smo barili

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Bio sam i ja na sve i jednoj domacoj tekmi dama.Pasha je napisao/la:naravno da sam slavio. ipak sam ja uz njih bio cijelu sezonu![]()
al' ove stvari se trebaju odmah reći, jer će se sutra zaboraviti i ostati zamagljene slavljeničkim raspoloženjem.
a oni što su pokrali autobus Slobode, koje su to tek mizerije od ljudi. katastrofa!
Kvalifikacije ili? Mislim da ce izdvojiti Smajlovic za njih. A jel isao proslogodisnji pobjednik BiH lige?Pasha je napisao/la:možemo u Eurocup, al' treba dati nekoliko desetina hiljada "ojrića" samo za učešće...
Nije!Viper je napisao/la:Kvalifikacije ili? Mislim da ce izdvojiti Smajlovic za njih. A jel isao proslogodisnji pobjednik BiH lige?Pasha je napisao/la:možemo u Eurocup, al' treba dati nekoliko desetina hiljada "ojrića" samo za učešće...
Nema ljepsesamocelik je napisao/la:O kako divna vjest.Popravi mi i onako dobar dan.![]()
![]()
Kada su gostovale na Mojmilu prije tekme u jednom kafiću njih četiri-pet puše kao Ćiro.Emir ZENICA je napisao/la:Trenutno se jos nista ne zna,sve su kosarkasice otisle svojim kucama.Samo znam da Tamara ostajeA i volio bi da ostane sve u istom sastavu,samo se malo pojacati.Ne mogu samo vjerovat kako su slozne i kako u timu sve funkcionise.Pred Eldarom ne smiju ni zapalit,ni piti alkohol.Na proslavi im jedva nekako dozvolio
![]()
Puse i ovdje kad nema trenera,ali kad je trener u blizini,nema sanse !Mancini je napisao/la: Kada su gostovale na Mojmilu prije tekme u jednom kafiću njih četiri-pet puše kao Ćiro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.