Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Cartman
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Cartman » 06 maj 2012, 21:47

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:
totasef1 je napisao/la:Nisam navijac Uniteda al fakat mi nije jasno zasto Chicharito uopste igra u jednom takvom klubu kao sto je United. Momak je izgubljen i nikad nije ni bio igrac kao sto su ga neki dizali.. Berbatov je igracina za njega
Berbatov je gigant al sta ces kada mu ''zvaka'' ne da ni 5 minuta.

Ne znam sta je Fergie vidio u Jones i Smallingu, moramo se pojacati za sljedecu sezonu jer sa ovakvom ekipom da nam ostane necemo biti ni 5.
Dobro sad. Jones i Smalling su odlicni talenti, i vec reprezentatvci Engleske. Samo sto je Jones katastrofa na desnom beku. Covjek je centar-half i to treba da igra. A ne sve moguce pozicije. A Smalling je van forme jer igra vrlo malo u zadnje vrijeme. Nisu oni problem.

Veci su problem takozvani dokazani i vazni igraci poput Rooneya (danas ocajan jos jednom), Giggsa, Evre i Ferdinanda koji u skoro svakoj vaznoj utakmici podbace a Fergie to ne zeli da vidi. Giggs je legenda, ali mora se vise povuc. Nema taj nivo vise, i nevjerovatno je da toliko puta odigra 90 minuta a najgori na terenu. Rooney neka se Bogu zahvali za penale i asistencije suigraca, jer njegova igra osim golova ove sezone je na ocajnom nivou. Pasovi mu nisu puno bolji od Heskeya u zadnje vrijeme. O prijemu lopte da ne govorim. A protiv Basela kad je najvise trebalo, promasio je prazan gol i u dvije utakmice protiv Citya je bio medju najgorim igracima na terenu. Ne moze to tako.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 06 maj 2012, 21:49

Kakva sezona, fenomenalno

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 06 maj 2012, 21:51

Ja bi njega prodao vjeruj mi Rooney je dao svoj maksimum.

Giggs, Scholes, Ferdinand, Braca Blizanci ;) Owen, Anderson svi napolje vrijem je za nova lica.

Treba ovako nesto Llorente, James Rodriguez (Porto), Pique i Kagawa mozda I Lewandowski

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 06 maj 2012, 21:59

Kagava:
"Finale kupa protiv Bayerna, ce biti moja poslednja utakmica u dresu BVB-a. Na kraju sezone selim se Manchester Unitedu."
halalite ako je to vec "staro" :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 maj 2012, 22:01

Profesor je napisao/la:Kagava:
"Finale kupa protiv Bayerna, ce biti moja poslednja utakmica u dresu BVB-a. Na kraju sezone selim se Manchester Unitedu."
halalite ako je to vec "staro" :mrgreen:
Staro i vec demantovano. :D

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 06 maj 2012, 22:09

Ono što je bitno sljedeće sezone,jest da igrači igraju na svojoj prirodnoj poziciji.Stvarno me strah da Smalling i Jones ne izgubi sav svoj talenat zbog igranja na nekim lijevim pozicijama.Oni su štoperi i to trebaju uvijek da igraju jer će nam u budućnosti oni biti glavni štoperski tandem,kao što je danas Ferdinand i povrijeđeni Vidić.Pored drugih faktora,ovo nas je koštalo titule tj. ne igranje igrača na prirodnim pozicijama.Rooney MORA biti klasični napadač jer je tu među najboljim na svojoj poziciji na svijetu.Park je igrao svakakve pozicije,mada i na svojoj prirodnoj poziciji je traljav.Samo što De Gea nije promjenio poziciju.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 06 maj 2012, 22:15

Iako sam svim srcem navijao za vas da uzmete titulu sada kada se sve rezimira možda je sa tim igračkim kadrom niste ni zaslužili.Realno osim par staraca koji su svoje odslužili ovo ostalo i nije kadar koji bi trebao uzeti titulu...Pa sada neki Jonasi Smallingi i šta ja više znam..Chicarito ...kojin tek treba da se dokaže daleko je to od tima zvijezda na koji sam od vas navikao...Zahvaljujući lošim sezonama Chelsea i Arsenala ste i došli u situaciju da se borite za titulu...prosuti 8 bodova i to u par kola ...nezamislivo...sjetite se Nevila,Yorka,Cola,Bekama,tadašnjeg Gigsa,Scolesa, i ostalih..pa ovi danas nisu ni za vodonoše..

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 06 maj 2012, 23:25

dokle ce ovaj Scholes igrati, do pedesete? :)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 maj 2012, 23:58

Potrebna su nova imena a i treba se riješiti pojednih igrača tu prije svega mislim na Giggs,Scholes,Berbatov,Owen,Evans,Nani,Fabio,Anderson i Park, ukoliko ne žele da im se ponovi sezona bez trofeja.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 07 maj 2012, 00:20

Unitedu trebaju pojačanja ,nekih 60 miliona da se pokrpe neke pozicije inače će se ponoviti ovakva sezona bez trofeja ,ko zna kad je zadnja bila ,sjećam se da je jednom samo bio Carling Cup prije 3-4 godine.
Nije još sve gotovo ,ipak se QPR bori za opstanak ,ali ionako ne zaslužujete titulu.
You'll never walk alone.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 07 maj 2012, 00:44

to kao city zasluzuje, pa sa onakom ekipom bi se ja prosetao kroz epl, imaju na svakoj poziciji vrhunske igrace

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 07 maj 2012, 00:54

QUARESMA 18<<< je napisao/la:to kao city zasluzuje, pa sa onakom ekipom bi se ja prosetao kroz epl, imaju na svakoj poziciji vrhunske igrace
Pa ne znam sta vi hocete.United skupio 86 bodova, kako da se prosetas kad postoji konkurent koji osvaja veliki broj bodova.Po vama City je trebao imati 100 bodova u ovom trenutku.Nije ovo prva Slovenska liga pa da se toliko bodova moze skupiti.Istina da nema Uniteda City bi se prosetao ligom.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 maj 2012, 01:01

City naravno nista nije zasluzio. Onaj Seik je zasluzio jer je potrosio mnogo para, City kao klub nije nista napravio.

@VolimLiverpool: Ako Unitedu treba 60 miliona, onda Liverpoolu treba citav budzet Velike Britanije.

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 07 maj 2012, 06:29

Cartman je napisao/la:City naravno nista nije zasluzio. Onaj Seik je zasluzio jer je potrosio mnogo para, City kao klub nije nista napravio.
kako nije? pa ovo je upravo velika zasluga kluba tj. Uprave Cityja jer su našli i privukli dobrog sponzora...misliš ti da je lako naći dobrog sponzora?...to je najteži posao na svijetu...zatim ima tu još hiljadu detalja koje će znati oni koji ozbiljnije razmiđljaju...
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 07 maj 2012, 06:34

QUARESMA 18<<< je napisao/la:to kao city zasluzuje, pa sa onakom ekipom bi se ja prosetao kroz epl, imaju na svakoj poziciji vrhunske igrace
znaci da si ti bio na klubi Barce, oni bi prošli Chelsea u LP?

igraci ne pobjedjuju, TIM pobjedjuje... stotine su faktora koji odredjuju sta ce se desiti...ind kvalitet samo je jedan od njih
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 maj 2012, 09:54

Xardas je napisao/la:
znaci da si ti bio na klubi Barce, oni bi prošli Chelsea u LP?

igraci ne pobjedjuju, TIM pobjedjuje... stotine su faktora koji odredjuju sta ce se desiti...ind kvalitet samo je jedan od njih
Riječ "City" i "Tim" ne mogu nikako zajedno u istu rečenicu.

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 07 maj 2012, 09:57

Svaka cast na pobjedi, mogla je biti i sa vise golova ali sam ja zadovoljan.. :)
Sad idemo na jedno ne mogu reci tesko mozda neugodno gostovanje ali ja mislim da su to nova tri boda! :mrgreen:
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 07 maj 2012, 10:13

Fergie zeli Powella na OT!,mozda vi to vec znate prije, ali ja sam stavio vijest. :P
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 07 maj 2012, 10:21

RedDevilS je napisao/la:Svaka cast na pobjedi, mogla je biti i sa vise golova ali sam ja zadovoljan.. :)
Sad idemo na jedno ne mogu reci tesko mozda neugodno gostovanje ali ja mislim da su to nova tri boda! :mrgreen:
Nick Powell?

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 07 maj 2012, 10:25

Narin je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:Svaka cast na pobjedi, mogla je biti i sa vise golova ali sam ja zadovoljan.. :)
Nick Powell?
Aham znas li nesto vise, znam ja samo da Kagawa 100%nas, a za ostale pojma neam. :D

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.