NBA Playoffs 2012

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

LBJ MVP
Kontakt:

Re: NBA Playoffs 2012

Post Postao/la LBJ MVP » 06 maj 2012, 02:12

amerosm je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Oj Grizzliesa :roll: Pa ovo su morali dobit :twisted:
Sta se bunis, :D :D kada i sam znas da bi Vam dosta teze bilo protiv Medjeda. Zato budi sretan i uzivaj. ;) ;) Mozda i jedina ekipa u cijeloj ligi koja Spursima ne odgovara.

Inace imam osjecaja da ce ih Maleni sada izbaciti u 5 utakmica, jer ovi su u dvije previse pshicki ubijeni i mislim da ce se tesko vratiti.
Ma biće mi dosadno gledat s Malenim tekme.Ne očekujem veliki otpor :mrgreen: I Mede smiješno izgledaju u ovoj seriji ekipa koja želi nešto ne bi trebala imati problema s njima.
Smiješno je kako su izgubili ove dvije tekme.U dvije pobjede Clippersa Mede pogodile 5 šuteva iz igre u zadnjoj četvrtini ili tako nešto :lol:
Inače da me je ko pitao koga želim u playoffu ni sam ne bih bolje izabrao Utah,pa Clippersi i onda Oklahoma koja nam od svih jačih ekipa na zapadu najbolje odgovara :D Eh kad bi bilo ovako :ugeek:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 maj 2012, 02:30

LBJ MVP je napisao/la:
amerosm je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Oj Grizzliesa :roll: Pa ovo su morali dobit :twisted:
Sta se bunis, :D :D kada i sam znas da bi Vam dosta teze bilo protiv Medjeda. Zato budi sretan i uzivaj. ;) ;) Mozda i jedina ekipa u cijeloj ligi koja Spursima ne odgovara.

Inace imam osjecaja da ce ih Maleni sada izbaciti u 5 utakmica, jer ovi su u dvije previse pshicki ubijeni i mislim da ce se tesko vratiti.
Ma biće mi dosadno gledat s Malenim tekme.Ne očekujem veliki otpor :mrgreen: I Mede smiješno izgledaju u ovoj seriji ekipa koja želi nešto ne bi trebala imati problema s njima.
Smiješno je kako su izgubili ove dvije tekme.U dvije pobjede Clippersa Mede pogodile 5 šuteva iz igre u zadnjoj četvrtini ili tako nešto :lol:
Inače da me je ko pitao koga želim u playoffu ni sam ne bih bolje izabrao Utah,pa Clippersi i onda Oklahoma koja nam od svih jačih ekipa na zapadu najbolje odgovara :D Eh kad bi bilo ovako :ugeek:
Ne otpisuj nikad Lakerse i Kobeta. ;) ;)
Ukoliko Svijetski Mir bude igrao kvalitetnu odbranu u toj seriji mogli bi mi Thunderima zadati ogoromne probleme.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 06 maj 2012, 09:54

amerosm je napisao/la:
Ukoliko Svijetski Mir bude igrao kvalitetnu odbranu u toj seriji mogli bi mi Thunderima zadati ogoromne probleme.
Ma jašta, samo ovaj put nek pukne Duranta kao Hardena prošli put, da ne može igrati nekoliko utakmica, i Lakersi def. prolaze. :mrgreen:
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 06 maj 2012, 11:03

ja što harden odigra jutros...milina ga je gledat ...nevjerovatno inteligentan i spretan
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 06 maj 2012, 11:10

totalna suprotnost vestbruku
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 maj 2012, 12:11

I Westbrook je odigrao dobro vidio ne ide večeras i nije silio.Kako sam vidio u box scoreu nije imao nijednu izgubljenu loptu(statistika je čudo ;) )
Trojac Oklahome je gotovo nemoguće zaustavit jer niko nema 3 dobra defanzivca na te 3 pozicije.Možeš dvojicu zatvorit,al opet će treći praviti velike probleme.Mislim sve trojica su top 5 na svojoj poziciji to niko drugi nema.A i ako ih ne ide šut opet će dobiti lakih poena preko slobodnih bacanja.
amerosm je napisao/la:
2 tekme maksimalno im vi možete uzet,osim ako Svjetski Mir opet ne uradi nešto slično(povrijedi nekog iz trojke).
Kobe je po meni najveći problem Lakersa.Čovjek više nije najbolji igrač ekipe,jbg Bynum je prvi centar lige i on treba biti figura oko koje se vrte napadi.I Duncan je uradio puno za Spurse(više nego Kobe za Lakerse,oni su i bez njega imali naslove)no došlo je vrijeme da neko drugi preuzme ulogu glavnog scorera.Svjetski Mir je nebitan faktor jer ne mogu on i Kobe čuvati i Hardena i Kevina i Russela.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 06 maj 2012, 13:27

Oklahoma pomela Dallas i sad cekaju vjerovatno Lakerse koji da imaju Phila pa bi nes i mogli ovako je Oklahoma favorit.Moglo bi finale zapada Oklahoma-San Antonio.Ja bi volio da Spursi prodju.Sto i nije nerealno.S druge strane Heat-Boston bi mogli u finale istoka opet bi volio da Boston prodje.Eto Boston-Spursi bi bilo zanimljivo koliko bi velikana tu igralo za svoj zadnji prsten.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 maj 2012, 13:38

@ LBJ MVP

dakle zelimo isto reci samo smo drugacije napisali, da je kljuc uspjeha OKC Harden, ali isto tako Lakersi mogu napraviti dosta toga ukoliko se Bryant podredi kolektivu i vise budu igrali na Bynuma u napadu.

Priznajem da se iskreno ne razumjem u kosarku, ali zar mislis da je Westrbrook medju top 5 PG-ova lige:

Parker, Nash, Paul, Williams, Rose su po meni miljama ispred Westbrooka, no ako mislis samo na PO ekipe eh onda se slazem da je medju top 5 PG-ova.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 06 maj 2012, 13:45

rondo?

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 06 maj 2012, 14:29

Ako se vrati ona ludjak MWW Lakersi ce izbacit OKC vjerovatno.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 06 maj 2012, 15:44

amerosm je napisao/la:@ LBJ MVP

dakle zelimo isto reci samo smo drugacije napisali, da je kljuc uspjeha OKC Harden, ali isto tako Lakersi mogu napraviti dosta toga ukoliko se Bryant podredi kolektivu i vise budu igrali na Bynuma u napadu.

Priznajem da se iskreno ne razumjem u kosarku, ali zar mislis da je Westrbrook medju top 5 PG-ova lige:

Parker, Nash, Paul, Williams, Rose su po meni miljama ispred Westbrooka, no ako mislis samo na PO ekipe eh onda se slazem da je medju top 5 PG-ova.

Russel ima bolju sezonu od nasha,williamsa ,rose!!
To sto ga ti ne volis ,je tvoj stav.
Pogledaj brojke iz sezone,pa iz play offa.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 06 maj 2012, 18:47

svasta je stvarno ispisano ovih godina (evo i LBJ MVP napisa da kobe nije glavni igrac lakersa :mrgreen: ), ali da je russ bolji od rosea stvarno nikada nisam ocekivao da cu procitati :roll:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 06 maj 2012, 19:00

KK_Bosna je napisao/la:svasta je stvarno ispisano ovih godina (evo i LBJ MVP napisa da kobe nije glavni igrac lakersa :mrgreen: ), ali da je russ bolji od rosea stvarno nikada nisam ocekivao da cu procitati :roll:

Pricamo o sezoni,a ne o karijeri..
Kao drugo lik je nabrojao 5 pg a pola ih nije ni dostiglo do razigravanja.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 06 maj 2012, 19:06

lumani je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:svasta je stvarno ispisano ovih godina (evo i LBJ MVP napisa da kobe nije glavni igrac lakersa :mrgreen: ), ali da je russ bolji od rosea stvarno nikada nisam ocekivao da cu procitati :roll:

i o sezoni ako pricamo besmislica je u istu recenicu stavljati indijanca russa i rosea... pa poledaj na sta lici chicago bez derricka :?: ispast ce od jadne philly :lol:

a gledaj, nije jedan deron williams kriv sto mu je najbolji saigrac kris humphries :roll: ja ga, iskreno, ne volim, ali je uz paula, rosea, ronda, nasha i parkera sama krema lige na PG poziciji
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 06 maj 2012, 19:08

lumani je napisao/la:

A vidio bi Westbrooka sto bi sa Gortatom i Dudleyem odnosno Humphriesom i Brooksom kao najboljim saigracima stigao do razigravanja.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 06 maj 2012, 20:03

KK_Bosna je napisao/la:
lumani je napisao/la:

i o sezoni ako pricamo besmislica je u istu recenicu stavljati indijanca russa i rosea... pa poledaj na sta lici chicago bez derricka :?: ispast ce od jadne philly :lol:

a gledaj, nije jedan deron williams kriv sto mu je najbolji saigrac kris humphries :roll: ja ga, iskreno, ne volim, ali je uz paula, rosea, ronda, nasha i parkera sama krema lige na PG poziciji
Pa dobro,ni oklahoma ne bih bez russella bila isti tim..Svaki tim ima svoje adute.Nije ovo durant sve sam stvorio..

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 06 maj 2012, 21:40

Evo za KK Bosnu mog druga citava publika u Philadelphia-i skandira Beat the Bulls.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 maj 2012, 22:39

Rose,Paul,Parker,Westbrook i Deron.Rondo je tu negdje granični top 5 playmaker,a Nashu svaka čast,ali čovjeku je gotovo 40.
U savršenom svijetu Kobe ne bi bio prvi igrač Lakersa(trenutno)Imaju 10 godina mlađeg centra koji je igrom slučaja i najbolji centar u NBA.
@amerosm Kobe se neće podrediti kolektivu kojeg predvodi Mike Brown.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 06 maj 2012, 22:45

rondo je izmislio kosarku za vestbruka, cuj vestbruk u top 5 a rondo ne, svasta se moze procitat ovde na forumu

Donnie Darko
Kontakt:

Re: NBA Playoff 2012

Post Postao/la Donnie Darko » 07 maj 2012, 00:52

Donnie Darko je napisao/la: Miami (2) vs. New York (7) 4-0
slika

:D
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 07 maj 2012, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.