Cartman je napisao/la:Eto ovojio je jos jednu ligu petice. Neka sad ide u Italiju, i neka i tamo uzme titulu sa Juventusom.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Cartman je napisao/la:Eto ovojio je jos jednu ligu petice. Neka sad ide u Italiju, i neka i tamo uzme titulu sa Juventusom.
De brate odvadi malomajestic24 je napisao/la:Dzeko je danas vise napravio u napadu u prvoj minuti ulaska nego aguero i tevez cijeli mec. Cim je usao u igru,u 16-ercu je povukao 3 igraca za sobom,napravio jednu rupu,yaya sutirao i zabio.
Ja pricam za prvi goladriano_leite je napisao/la:De brate odvadi malomajestic24 je napisao/la:Dzeko je danas vise napravio u napadu u prvoj minuti ulaska nego aguero i tevez cijeli mec. Cim je usao u igru,u 16-ercu je povukao 3 igraca za sobom,napravio jednu rupu,yaya sutirao i zabio., svi mi volimo Dzeku, ali Aguero ti je glavni razlog zasto je pao drugi gol. Momak oduzeo loptu, istrcao kontru, predriblao igraca na desnoj strani, te proslijedio loptu na lijevu stranu gdje je City imao visak. Jest da je fulio 2 puta u drugom poluvremenu, ali zahvaljujuci njemu, Yaya je dao drugi gol za City i rijesio mec, tj. pobrinuo se da ne bude strahovanja u posljednjim minutama po gol Citya..
A on za boldanomajestic24 je napisao/la:Ja pricam za prvi goladriano_leite je napisao/la:De brate odvadi malomajestic24 je napisao/la:Dzeko je danas vise napravio u napadu u prvoj minuti ulaska nego aguero i tevez cijeli mec. Cim je usao u igru,u 16-ercu je povukao 3 igraca za sobom,napravio jednu rupu,yaya sutirao i zabio., svi mi volimo Dzeku, ali Aguero ti je glavni razlog zasto je pao drugi gol. Momak oduzeo loptu, istrcao kontru, predriblao igraca na desnoj strani, te proslijedio loptu na lijevu stranu gdje je City imao visak. Jest da je fulio 2 puta u drugom poluvremenu, ali zahvaljujuci njemu, Yaya je dao drugi gol za City i rijesio mec, tj. pobrinuo se da ne bude strahovanja u posljednjim minutama po gol Citya..
Odvadi i tiDe brate odvadi malo, svi mi volimo Dzeku, ali Aguero ti je glavni razlog zasto je pao drugi gol. Momak oduzeo loptu, istrcao kontru, predriblao igraca na desnoj strani, te proslijedio loptu na lijevu stranu gdje je City imao visak. Jest da je fulio 2 puta u drugom poluvremenu, ali zahvaljujuci njemu, Yaya je dao drugi gol za City i rijesio mec, tj. pobrinuo se da ne bude strahovanja u posljednjim minutama po gol Citya..
sjajan dokaz da 'nije sreća para puna vreća'...lolcina je napisao/la:Niko me ne moze ubjediti da je ovo lice zadovoljnog covjeka...
Smrso drama, jos ga **** ova frizura sminkerska. Ne daj se dijamantuuuu, bio je dobar zadnju tekmu ocm.JohnnyDinamitas je napisao/la:Isti Miroslav Klose na ovoj slici