[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zagrijavanje pred derbi

[youtube][/youtube]
a onda iz pravog ugla

[youtube][/youtube]
Na kraju svega

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ne treba to da te cudi i nije prvi put a i nasi pojedinci su svasta pisali o rahmetli Hasetu,i na ovom forumu ovdje pojedini navijaci Sarajeva(mislim oni normalni) se cude kako pojedini nasi navijaci pisu o njima i kako se raduju njihovim teskim trenucima(sto i ja ne podrzavam) a dovoljno je samo da procitaju postove mnogih njihovih navijaca na ovoj nasoj temi od prije nekoliko godina u vremenu nase krize i sve ce im se samo kazati.Budala je uvjek bilo i bit ce na obadvije strane i nikada ih nece nestati.inacefindecko je napisao/la:kakvih samo trulih mozgova ima danas, čitam na fb, svaki treći pitar piše nešto pogrdno za Ivicu, te umro na rođendan, te ne dočkeo 72.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne mogu da vjerujem da živim sa takvim u istom gradu koji drugim žele smrt i toliko zla, a čovjek ništa loše nije učinio![]()
ima takvih i sa naše strane!
Pa to je to, ja sam na to i mislio samo se nisam izrazio bas najbolje..amerosm je napisao/la:Nadam se da ovo nije istina i da ce nam pehar uruciti nakon utakmice protiv Kozare. Jer svim normalnim zemlajma kada je prvak vec poznat pehar urucuju na posljednjoj domacoj utakmici.AboveTheLaw je napisao/la:Zadnje kolo..Blagoje Bratić je napisao/la:Da li nam pehar uručuju odmah nakon Slavije u srijedu ako slavimo ??
Ne bih se ja još zalijetao, nismo ni po čemu pokazali da smo bolji od Crvene Zvezde ili Hajduka, dok ne napravimo veći iskorak u Evropi najbolje bi bilo da se previše ne rasipamo velikim izjavama van naše lige, zasad smo samo tu pokazali da smo dominantni, ostalo tek treba da pokažemo, nadam se već ovo ljeto.bosnas_ je napisao/la:Zeljo je u ovoj sezoni postavio neke nove standarde u domacoj ligi,i da bi neko bio bolji od Zelje mora zaista imati jak tim,to je dobro,jer ce i Siroki i Borac pa i Sarajevo u buducnosti htjeti biti prvi,i liga ce nam biti sve kvalitetnija!samo treba raditi na infrastrukturi,konacno poceti sa izgradnjom zapadne tribine i za koju godinu imati funkcionalan i moderan stadion,bar za nase balkanske prilike...Zeljo je poslije Dinama i Partizana najjaci tim na ovim prostorima!
Baš tako @Nedozvoljena. Iskreno naši malo čuvaju informacije vezane za stadion kao i za Bubamarin kamp u Butmiru. Definitivno nam treba da pravimo stadion. Moramo jer je raja pomalo zasićena uspjeha. Dobro je to obajsnio jedan forumaš na stranicama ranije. Naša raja u usponima dolazi na stadione a čim je normala da Željo dobija onda jbg što će dolaziti ako je sigurno da ćemo dobiti GOŠK. Ja sam to objašnjavao na primjerima KK Bosna i RK Bosna a isto je i bilo i sa nama i sa pitarima od 96-te pa naovamo. Također, nadam se da će stanje na tribini smiriti i isto tako se nadam da ćemo početi da se furamo na Engleze što se navijanja tiče a ne da nas onaj što vodi navijanje ubije u pojam (npr protiv Travnika). Trebaju nam momci iz kopa ali moraju malo korigovati način navijanja. Raju koja dođe da gleda tekmu i kojoj je isfuralo skakanje u kopu čitavu utakmicu ne može vođa maltretirati ustani sjedni itd itd.Već sam i o otme pisao ali mi izbrisaše a onda Aco pita raju prije neki dan što se ne piše o stanju na tribini. Mora klub raditi sa navijačima a to ne radi i zbog toga nam treba tribina za raju koja će navijati s vremena na vrijeme kao protiv GOŠK-a. Uh svašta nam nešto treba ali ne mogu o tome pisao bi dva sata. Gužva na ulazima me isto tako nervira (ulazi na Jug). Imamo mi još dosta toga do velikog kluba. Ja sam zadovoljan kako to do sada ide ali ovo su kritike koje trebaju služiti da unaprijede Želju.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Ne bih se ja još zalijetao, nismo ni po čemu pokazali da smo bolji od Crvene Zvezde ili Hajduka, dok ne napravimo veći iskorak u Evropi najbolje bi bilo da se previše ne rasipamo velikim izjavama van naše lige, zasad smo samo tu pokazali da smo dominantni, ostalo tek treba da pokažemo, nadam se već ovo ljeto.bosnas_ je napisao/la:Zeljo je u ovoj sezoni postavio neke nove standarde u domacoj ligi,i da bi neko bio bolji od Zelje mora zaista imati jak tim,to je dobro,jer ce i Siroki i Borac pa i Sarajevo u buducnosti htjeti biti prvi,i liga ce nam biti sve kvalitetnija!samo treba raditi na infrastrukturi,konacno poceti sa izgradnjom zapadne tribine i za koju godinu imati funkcionalan i moderan stadion,bar za nase balkanske prilike...Zeljo je poslije Dinama i Partizana najjaci tim na ovim prostorima!
Uh druže kako si ovo dobro rekao. Svaka čast. Prepisujem sve od riječi do riječi.tu i tamo je napisao/la:Cuvaru bosanskog ponosa, ideal sarajevskog mangupluka, spasiocu BH fudbala, legendi Zelje i Jugoslavije.
Mom idolu, inspiraciji, covjeku kojem toliko ja osjecam da dugujem...
Ivici Osimu, sretan rodjendan.
rastafarian je napisao/la:
BABUKA, NEK JE SRETAN !
BlueBoy1921 je napisao/la:Po ovome vidim ko od kada prati Želju: Svijet voli pobjednike, voli zlatno znamenje, kada si prvi svega si vrijedan na tronu može biti samo jedan...
niko ne zna odgovor ?anonimni je napisao/la:u kol'ko je sati utakmica protiv Slavije ?
anonimni je napisao/la:niko ne zna odgovor ?anonimni je napisao/la:u kol'ko je sati utakmica protiv Slavije ?
Odakle ti to?edin26 je napisao/la:U 20h.
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Hrasno15, Levin i 21 gost.