sahin ce biti odlicno pojacanje,mozemo ga dobiti za male pare posto ne igra u realu
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
mozete, sve je jos uvijek u vasim rukamaNObonus je napisao/la:Mozemo li 7-0 isprasit Swanseu,i onda Sunderlanda oko 10-11 golova razlike
10-ak komada treba uvalit sad.Thunderstruck je napisao/la:De Gea, Jones, Ferdinand, Smalling, Evra, Valencia, Carrick, Scholes, Young, Rooney, Hernandez
Sto je iznenadjenje Nani meda ne moze to se najbolje pokazalo protiv CItya djaba je sad sve kad je City dobio moramo 10:0 dobiti hahaPatrice_Evra_3 je napisao/la:10-ak komada treba uvalit sad.Thunderstruck je napisao/la:De Gea, Jones, Ferdinand, Smalling, Evra, Valencia, Carrick, Scholes, Young, Rooney, Hernandez![]()
Manje-više očekivan sastav, jedino je možda iznenađenje Young ispred Nanija.
Naravno da Fergie mora dovesti dobra 3,4 igraca za narednu sezonu(Gaitan, Hazard, Kagawa ili Luka, lijevog beka jednog dobrog)i onda nesto pricati, a sad jeste City pokazao da su malkice ispred nas.Narin je napisao/la:Jedini razlog zbog kojeg ce mi biti drago sto United nece uzeti Titulu je sto ce valjda Fergie shvatiti da MORA kupiti 3,4 dobra igraca,jer sa ovim timom bi se i iduce sezone mucili i vjerovatno obrukali u ligi prvaka,a City je pokazao ove godine da su ipak malo kvalitetnija ekipa.
Ne mora on ništa, ista se stvar desila i prije dvije sezone pa nije doveo nikoga.Narin je napisao/la:Jedini razlog zbog kojeg ce mi biti drago sto United nece uzeti Titulu je sto ce valjda Fergie shvatiti da MORA kupiti 3,4 dobra igraca,jer sa ovim timom bi se i iduce sezone mucili i vjerovatno obrukali u ligi prvaka,a City je pokazao ove godine da su ipak malo kvalitetnija ekipa.
A Bolton primio gol, sad vam ode totalno na kontra stranudelpiero20 je napisao/la:Uvali ga QPR, sto znaci da ce protiv Cityja ginuti...
ja ba, ode prica na drugu stranu...Genghis je napisao/la:A Bolton primio gol, sad vam ode totalno na kontra stranudelpiero20 je napisao/la:Uvali ga QPR, sto znaci da ce protiv Cityja ginuti...
Mogu oni do pobjede na Britanniji protiv Stokea.Genghis je napisao/la:A Bolton primio gol, sad vam ode totalno na kontra stranudelpiero20 je napisao/la:Uvali ga QPR, sto znaci da ce protiv Cityja ginuti...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.