Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ako ne budemo igrali LP ode on, ma i s LP uopšte nije sigurno, de razmislite i vi malo svojim glavama, 29 mu je godina, ima formu karijere - spremniji je nego ikad. Iduće 3-4 godine ce dati svoj maksimum, a Arsenal iskreno nema teorije da osvoji bilo kakvo ozbiljnije takmičenje iduće 4 godine. Kakva crna pojačanja, doci ce nam Podolski i jos nekih kvazi igrača i bit će opet ona poznata priča: Tražili smo, ali na izlogu nije bilo kvalitetnih igrača za Arsenal.
Ako pak bude budala i ostane, treba mu dat da on bude i igrač i trener i direktor i vlasnik Arsenala i treba napravit 10 njegovih statua oko stadiona i sve tribine nazvat po njemu i svi igrači i treneri i svi zaposleni u Arsenalu mu trebaju dat da im guzi žene.
Nažalost mislim da odlazi, a to će biti i konačni nokaut za ovaj klub.
Ako pak bude budala i ostane, treba mu dat da on bude i igrač i trener i direktor i vlasnik Arsenala i treba napravit 10 njegovih statua oko stadiona i sve tribine nazvat po njemu i svi igrači i treneri i svi zaposleni u Arsenalu mu trebaju dat da im guzi žene.
Nažalost mislim da odlazi, a to će biti i konačni nokaut za ovaj klub.
Još malo pa Newcastle i Tottenham kreću. 
Bosco kao i uvjek, realan

Bosco kao i uvjek, realan

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

@Bosco kako je krenulo, mogo bi i ja nosati Debilsone na svom avataru

Jos jedan dokaz, da smo bez Artete ko muha bez glave. Pa zadnja 4 (3?) kola neznamo za pobjedu

Jos danas se moram nadati pobjedi Citya

Stvarno je ovo smiješno. Da se nadamo da će Villa i City nama pomoći i nadat se tome je ponižavajuće za klub. Ako ovo Wengeru ne otvori oči za iduću sezonu onda ne znam šta će :/
Zar mora stvarno doci do katastrofe (neigranje u LP), da bi se Wengeru otvorile oci? Uz Poldija nam trebaju jos najmanje dva kvalitetna pojacanja (ako racunamo na ostanak najbitnijih igraca).
Pa covjece, stvarno ne razumijem zasto toliko forsira Ramiza? Da mu nije sta u rodu ili slicno? Pa malac Coq se bori poput lava, odlicno barata loptom, dobra tehnika, brz itd. (bolji od onog Ramiza prije nego sto je slomio nogu), a pulen Aaron uvjek ima prednost. Sljedece sezone se nadam da ce Coq biti u prvih 11, posto ce momak biti zvijer!!
Pa covjece, stvarno ne razumijem zasto toliko forsira Ramiza? Da mu nije sta u rodu ili slicno? Pa malac Coq se bori poput lava, odlicno barata loptom, dobra tehnika, brz itd. (bolji od onog Ramiza prije nego sto je slomio nogu), a pulen Aaron uvjek ima prednost. Sljedece sezone se nadam da ce Coq biti u prvih 11, posto ce momak biti zvijer!!
Izgleda da treba da se desi igranje u EL pa da onda Wenger napokon kaže da smo loši i da dovede kvalitetna pojačanja tamo gdje škripi a to je svugdje 

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
@Bosco A sta Arsenal je mogao cekati od 2004 da ovaj pokaze da moze sastaviti dvije sezone bez povreda? Smijesno to, dok je njeg Arsenal trpio nema veze, sad kad on malo Arsenal treba trpiti ne moze. Zaboravljas ti sta je on, i otac njegov kaze da ce ostati u Arsenalu.
@Profesor I Rosickog je gurao dok ovaj nije dosao u pravu formu, Coquelin nije nikad bio bolji igrac od Ramseya, njih dvojicu ne mozes porediti jer je jedan defanzivni drugi centralni vezni, i da Coquelin je ove godine isto bio povrijedjen, dok nije igrao je kao bek,vezni,krilo i sve je igrao dobro, i onda se povrijedio na 4-5 sedmica zbog toga niej igrao. I da jucer Ramsey nije nista lose uradio, ubacivanjem Oxa i Chamakha Arsenal je postao ofanzivniji zato sto su ova dvojica ofanzivnija u odnosu na Ramseya. Za sve sto se jucer desilo kriva je lijeva strana odbrane jer smo sve golove primili sa te strane.
@Profesor I Rosickog je gurao dok ovaj nije dosao u pravu formu, Coquelin nije nikad bio bolji igrac od Ramseya, njih dvojicu ne mozes porediti jer je jedan defanzivni drugi centralni vezni, i da Coquelin je ove godine isto bio povrijedjen, dok nije igrao je kao bek,vezni,krilo i sve je igrao dobro, i onda se povrijedio na 4-5 sedmica zbog toga niej igrao. I da jucer Ramsey nije nista lose uradio, ubacivanjem Oxa i Chamakha Arsenal je postao ofanzivniji zato sto su ova dvojica ofanzivnija u odnosu na Ramseya. Za sve sto se jucer desilo kriva je lijeva strana odbrane jer smo sve golove primili sa te strane.
Celik!3,2,2.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Budite realni i recite da MORAMO dovesti Vertonghena, M'vilu i barem ja mislim Dempsey nam je prijeko potreban ili pak igrač tog kalibra i tipa.
1. Vertognhen - Čovjek je strašan.Veoma siguran, tačan, precizan u svojim startovima. Igrač za poželjeti. Očigledno Kos i Verminator ne djeluju tako odlično kao tandem, bez obzira što su kao individue odlični. Sa njim u odbrani mislim da bi bili medju 3 najjače odbrane u ligi. Ionako je čovjek rekao da ukoliko Arsenal dogovori sve sa Ajaxom, on je naš igrač, a izgleda da upravo jesmo sve dogovorili sa Ajaxom. Znači naš 99,9 %
2. M'vila - Vidimo koliko Song voli da ide naprijed i onda tu ostane praznina na toj poziciji DM-a. Bez Artete koji ga krpi kad je tu ostane nam 3 igrača u odbrani jer Vermaelen voli da ostane gore i da glumi Henry-ija. Znači dovodjenjem M'vile koji je tipični DM potpuno bi se rijesili svih briga na toj poziciji i onda bi i Song imao više slobode u igri. M'vila je odličan igrač, sigurno da cemo morati probiti rekordni transfer a ako ko vrijedi toga onda je to ovaj momak. I on je rekao da se nudi Wengeru
3. Dempsey - No comment, čovjekova statistika govori za njega, on bi mogao igrati umjesto Ramsey-a i čak i Walcotta, znači veliko veliko pojačanje bi bio
Toliko od mene, mislim da sa ova 3 čovjeka i ostankom najvaznijeg igrača tima imamo šanse za neku od titula sljedece godine.
1. Vertognhen - Čovjek je strašan.Veoma siguran, tačan, precizan u svojim startovima. Igrač za poželjeti. Očigledno Kos i Verminator ne djeluju tako odlično kao tandem, bez obzira što su kao individue odlični. Sa njim u odbrani mislim da bi bili medju 3 najjače odbrane u ligi. Ionako je čovjek rekao da ukoliko Arsenal dogovori sve sa Ajaxom, on je naš igrač, a izgleda da upravo jesmo sve dogovorili sa Ajaxom. Znači naš 99,9 %

2. M'vila - Vidimo koliko Song voli da ide naprijed i onda tu ostane praznina na toj poziciji DM-a. Bez Artete koji ga krpi kad je tu ostane nam 3 igrača u odbrani jer Vermaelen voli da ostane gore i da glumi Henry-ija. Znači dovodjenjem M'vile koji je tipični DM potpuno bi se rijesili svih briga na toj poziciji i onda bi i Song imao više slobode u igri. M'vila je odličan igrač, sigurno da cemo morati probiti rekordni transfer a ako ko vrijedi toga onda je to ovaj momak. I on je rekao da se nudi Wengeru

3. Dempsey - No comment, čovjekova statistika govori za njega, on bi mogao igrati umjesto Ramsey-a i čak i Walcotta, znači veliko veliko pojačanje bi bio

Toliko od mene, mislim da sa ova 3 čovjeka i ostankom najvaznijeg igrača tima imamo šanse za neku od titula sljedece godine.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Ja vam se divim kako imate zivce.Lakse je biti hladan prema svemu sto se desava zadnjih mjesec dana.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
rezultati nam za sad' idu na ruku 

villa vodi prtiv pijetlova
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja tek upali Villa-Tottenham kad 1-0 nek ostane ovako ja prezadoovljan.Desole je napisao/la:rezultati nam za sad' idu na ruku
Celik!3,2,2.
ma bezzz gol primili popgodila lopta njihovog igraca, ev gledam city bogami onaj newcastle jak strasno
evo i đekson ulazi konacno ne pamtim kad je zadnji put igrao
evo i đekson ulazi konacno ne pamtim kad je zadnji put igrao
city vodi 

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja bih volio da ta utakmica zavrsi 1-1 jer NC ima gostovanje Evertonu, a City ne bi osvojio tituluDesole je napisao/la:city vodi

Celik!3,2,2.
nadao sam se i ja remiju, prije svega zbog nasria ali eto opet vazno je da cemo ostati 4 u najgorem slucaju nakon ovog kola
nadam se da tottenham s igracem manje nema snage da preokrene iako su izjednacili
ukoliko se ove nade obistine, sve je opet na nama. Prokockamo li i tu prednost onda ne zasluzujemo ni EL
ali prvo da sacekamo kraj meca u Birminghamu
nadam se da tottenham s igracem manje nema snage da preokrene iako su izjednacili
ukoliko se ove nade obistine, sve je opet na nama. Prokockamo li i tu prednost onda ne zasluzujemo ni EL
ali prvo da sacekamo kraj meca u Birminghamu
tothem i sa igracem manje napada,bice gutavo jos ovo malo vremena sto je ostalo,ja sad sam cekam jednu kontru a ville pa da se zavrsi sa tim i da cak i povecamo prednost 
4-17 korneri za tothem,pravo su stisli

4-17 korneri za tothem,pravo su stisli
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
6 minuta nadoknade aman. Joj dominacije Tottenhama 
EDIT: Amin.
opet poklon smo dobili

EDIT: Amin.
opet poklon smo dobili

Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 06 maj 2012, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.
dobili smo ne drugu nego sto drugu priliku,ako ne dobijemo u zadnjem kolu onda treba raspustit citav klub,ugasit ga skroz
#Voajeroljupci na respiratorima.
ŠTa se brinete ionako nećemo dobit WBA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.