Po ovome vidim ko od kada prati Želju: Svijet voli pobjednike, voli zlatno znamenje, kada si prvi svega si vrijedan na tronu može biti samo jedan...dino lj je napisao/la:Zato sto "SVIJET VOLI POBJEDNIKE"bagrcavi je napisao/la:Što Coloniu Boga ti ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- inacefindecko
- Kontakt:
BlueBoy1921 je napisao/la:Po ovome vidim ko od kada prati Želju: Svijet voli pobjednike, voli zlatno znamenje, kada si prvi svega si vrijedan na tronu može biti samo jedan...dino lj je napisao/la:Zato sto "SVIJET VOLI POBJEDNIKE"bagrcavi je napisao/la:Što Coloniu Boga ti ?

- MinjonKocka
- Kontakt:
PS. što se proslave tiče, defitivno sam za pravu proslavu ispred Vječne vatre, bez nekih folk pjevača( uz poštovanje prema svakom Željovcu-neka pjevaju kasnije kada se svi ponapijamo
). Na proslavi trebaju biti grupe kao što je Zabranjeno pušenje, Bombaj Štampa, Tifa, Erogene Zone...
Pogledajte ovo :

Pogledajte ovo :

Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ovi sto pricaju da ne treba ici na derbi stvarno nisu normalni, necu sampione da gledam na tv, hocu da ih uzivo gledam, makar i petobanka karta bila !!!
Za zivot cijeli!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Cekam ovaj derbi citavu polusezonu pa da Kosevom barem jednom zagrmi Željeznicar sampion ooo !!!ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ovi sto pricaju da ne treba ici na derbi stvarno nisu normalni, necu sampione da gledam na tv, hocu da ih uzivo gledam, makar i petobanka karta bila !!!
svoj ti pos'o !
BlueBoy1921 je napisao/la:Po ovome vidim ko od kada prati Želju: Svijet voli pobjednike, voli zlatno znamenje, kada si prvi svega si vrijedan na tronu može biti samo jedan...dino lj je napisao/la:Zato sto "SVIJET VOLI POBJEDNIKE"bagrcavi je napisao/la:Što Coloniu Boga ti ?

baš se vidi ko od kada prati Želju

svašta.
DRUG NEBI TI PUNCA
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Dobrodošla na forumMinjonKocka je napisao/la:PS. što se proslave tiče, defitivno sam za pravu proslavu ispred Vječne vatre, bez nekih folk pjevača( uz poštovanje prema svakom Željovcu-neka pjevaju kasnije kada se svi ponapijamo). Na proslavi trebaju biti grupe kao što je Zabranjeno pušenje, Bombaj Štampa, Tifa, Erogene Zone...
Pogledajte ovo :

Nadam se da će se dobra volja ZP-a (a vjerujem i ostalih pomenutih) realizirati na pravi način, na terenu smo pokazali da smo najbolji, sad je red da to pokažemo i na drugim poljima.
- inacefindecko
- Kontakt:
kakvih samo trulih mozgova ima danas, čitam na fb, svaki treći pitar piše nešto pogrdno za Ivicu, te umro na rođendan, te ne dočkeo 72.
ne mogu da vjerujem da živim sa takvim u istom gradu koji drugim žele smrt i toliko zla, a čovjek ništa loše nije učinio
ima takvih i sa naše strane!

ne mogu da vjerujem da živim sa takvim u istom gradu koji drugim žele smrt i toliko zla, a čovjek ništa loše nije učinio

ima takvih i sa naše strane!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Cestitam Zeljeznicaru na tituli, najkonzistentniji su bili tijekom sezone s najmanje losih perioda i uz odlicnu obranu u nastavku sezone, a imaju zajedno sa nama sigurno najkvalitetniji kadar i vec neko vrijeme sustavni rad i to se mora isplatiti.
Ocekujem spektakl u uzvratu kupa, jer tu se ide na sve ili nista, i to ce biti jedna potpuno drugacija utakmica od ovih dosad vjerujem, i nekako bi najfer bilo da se podijele ti trofeji, ne iz nekog zadovoljavanja necijih kvota, nego jednostavno jer se radi o dvije najbolje momcadi u ovom momentu.
Jos jednom, cestitke na zasluzenoj tituli.
Ocekujem spektakl u uzvratu kupa, jer tu se ide na sve ili nista, i to ce biti jedna potpuno drugacija utakmica od ovih dosad vjerujem, i nekako bi najfer bilo da se podijele ti trofeji, ne iz nekog zadovoljavanja necijih kvota, nego jednostavno jer se radi o dvije najbolje momcadi u ovom momentu.
...Život za Široki...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ne damo vam nista, hocemo dupluŠB_Fidelis je napisao/la:Cestitam Zeljeznicaru na tituli, najkonzistentniji su bili tijekom sezone s najmanje losih perioda i uz odlicnu obranu u nastavku sezone, a imaju zajedno sa nama sigurno najkvalitetniji kadar i vec neko vrijeme sustavni rad i to se mora isplatiti.

Za zivot cijeli!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nema se sta dati, to se uzima.
A uzeti se mora. Pa sad, to jos treba potvrditi na terenu, i to je to. Pa ja.

...Život za Široki...
Ma jarane ako budete bolji uzmite ako ne onda nama dupla.I ne bi se slozio sa "dvije najbolje momcadi" izvini stari ali mi smo najbolji ove godine,dobili ste nas jos ljetos i to u egal tekmi a onda mi vas dva puta.Cijelu sezonu igramo konstantno i trpamo sve po redu,dok je kod vas bilo turbulencija.Vi ste jos finansijski zdraviji od nas ,ali ako ovako nastavimo i tu cemo vas presisati.ŠB_Fidelis je napisao/la:Cestitam Zeljeznicaru na tituli, najkonzistentniji su bili tijekom sezone s najmanje losih perioda i uz odlicnu obranu u nastavku sezone, a imaju zajedno sa nama sigurno najkvalitetniji kadar i vec neko vrijeme sustavni rad i to se mora isplatiti.
Jos da mlatnemo pitare pa lagano u Široki po kup.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Hvala na čestitci. A što se tiče finala, ja isto očekujem dobru utakmicu, gdje će se igrati lepršavo, jer nema se više šta štediti. Da se bar svima pokaže kako se igra nogomet kada igraju dvije najbolje ekipe.ŠB_Fidelis je napisao/la:Cestitam Zeljeznicaru na tituli, najkonzistentniji su bili tijekom sezone s najmanje losih perioda i uz odlicnu obranu u nastavku sezone, a imaju zajedno sa nama sigurno najkvalitetniji kadar i vec neko vrijeme sustavni rad i to se mora isplatiti.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
realno sad nesto kontam, nema teorije da vi postignete 2 gola, a da ne primite nijedan, mislim danas je sve moguce, ali ovo je u domenu naucne fantastike, bez imalo subjektivnosti, jeste dobra ekipa, ali mi u svojoj imamo igrace koji mogu zabiti go kad god je potrebno i plus odbrana nam je jaci dio tima, sto samim tim vama otezava postizanje tog zeljenog ciljaŠB_Fidelis je napisao/la:Nema se sta dati, to se uzima.A uzeti se mora. Pa sad, to jos treba potvrditi na terenu, i to je to. Pa ja.
Za zivot cijeli!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa sta su po tebi dvije najbolje momcadi ako ne prva i druga na ljestvici i dva finalista kupa? Kazem da je Zeljeznicar zasluzeno prvi i trenutacno za korak ispred, al Široki ima sigurno i vise nego dovoljno snage da osvoji kup ako bude pravi (to i jest stvar tih turbulencija kroz sezonu sto si rekao, nije bilo dovoljno konzistentno plus promjena trenera, no ponovno se dize), isto kao sto se moze desiti i da Zeljeznicar osvoji jer vjerujem da ce imati uvjete za to, al i domaci su svjesni da je ovo velika prilika u jednoj utakmici dati svoj maksimum i tako ce i pristupiti nadam se. Ta svi ti susreti su bili s pogotkom razlike dobiveni il izgubljeni sto samo govori o izjednacenosti, al Zeljeznicar je na drugim ekipama i konstantnosti napravio razliku.Monci je napisao/la:Ma jarane ako budete bolji uzmite ako ne onda nama dupla.I ne bi se slozio sa "dvije najbolje momcadi" izvini stari ali mi smo najbolji ove godine,dobili ste nas jos ljetos i to u egal tekmi a onda mi vas dva puta.Cijelu sezonu igramo konstantno i trpamo sve po redu,dok je kod vas bilo turbulencija.Vi ste jos finansijski zdraviji od nas ,ali ako ovako nastavimo i tu cemo vas presisati.ŠB_Fidelis je napisao/la:Cestitam Zeljeznicaru na tituli, najkonzistentniji su bili tijekom sezone s najmanje losih perioda i uz odlicnu obranu u nastavku sezone, a imaju zajedno sa nama sigurno najkvalitetniji kadar i vec neko vrijeme sustavni rad i to se mora isplatiti.
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:realno sad nesto kontam, nema teorije da vi postignete 2 gola, a da ne primite nijedan, mislim danas je sve moguce, ali ovo je u domenu naucne fantastike, bez imalo subjektivnosti, jeste dobra ekipa, ali mi u svojoj imamo igrace koji mogu zabiti go kad god je potrebno i plus odbrana nam je jaci dio tima, sto samim tim vama otezava postizanje tog zeljenog ciljaŠB_Fidelis je napisao/la:Nema se sta dati, to se uzima.A uzeti se mora. Pa sad, to jos treba potvrditi na terenu, i to je to. Pa ja.
Ima vjeruj, ne treba podcjenjivati ekipu sa Wagnerom, Silicem, Bajanom, Vareom i ostatkom u kadru, znas i sam da je u ovoj drzavi nesto najgluplje sto covjek moze napraviti podcijeniti Široki Brijeg i njegove sportske klubove. Bitan faktor je i taj sto ce se dotad vratiti valjda i Bajano, a znamo kako on igra protiv Zeljeznicara, plus Pecara bi trebala biti ovaj put na razini posjete iz nekih drugih vremena, a atmosfera takodjer nije losa, ni u jednom taboru. U pravim uvjetima, Široki moze razbiti bilo koga, pa tako i Zeljeznicar, zasto ne, a sad, kako ce na terenu biti, to treba jednostavno upratiti i docekati, moze ono biti i potpuno suprotno, ni to nije neocekivano, no ja se nadam fer, korektnoj i pravoj utakmici s atrakcijama i kvalitetom trke, pa tko zasluzi, nek osvoji.
Pozdrav.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 06 maj 2012, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
- legenda reala
- Kontakt:
Samo nek se finale igra u večernjem terminu 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ne potcjenjujem ja kozaru, a kamoli vas, koji ste druga najbolja ekipa u drzavi, samo sam realan, ovo sto Željo sada pokazuje je jednostavno nesto sto publika na bh stadionima odavno nije vidjela, ovako dominantno nije niko osvojio titulu i nece nadam se
, ne govorim ja ni da ce biti lako dole, bit ce tesko, uvijek se lose dole provedemo, ali ovaj put je druga situacija i ja ovaj put vjerujem u osvajanje duple krune, pozdrav i tebi.

Za zivot cijeli!
Na ovoj vjerovatno samo do večeras .tm84 je napisao/la:1. FK Sarajevo 525 276 115 134 889-484 +405 943
2. Zeljeznicar Sarajevo 526 278 95 153 896-553 +343 929
ovo je prema tabeli od 1995. godine, na tu sam mislio...
sto se tice tabela od 2000. i 2002. tu smo vec prvi, a na ovoj nam fali 14 bodova (vjerovatno 17 nakon utakmice sarajevo-zrinjski)
pa bi bilo dobro da sve pobjedimo do kraja
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Na ovoj od 2000. smo dobro bolji, a na ovoj od 2002. smo poravnati, trenitno.dzenan01 je napisao/la:Na ovoj vjerovatno samo do večeras .tm84 je napisao/la:1. FK Sarajevo 525 276 115 134 889-484 +405 943
2. Zeljeznicar Sarajevo 526 278 95 153 896-553 +343 929
ovo je prema tabeli od 1995. godine, na tu sam mislio...
sto se tice tabela od 2000. i 2002. tu smo vec prvi, a na ovoj nam fali 14 bodova (vjerovatno 17 nakon utakmice sarajevo-zrinjski)
pa bi bilo dobro da sve pobjedimo do kraja
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Ferroviere1987, Kajkutenjoyer, Lokomotifa, mavi, Paromlinac, WeekendOffender i 47 gostiju.