★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
aBd 30 ali nemoj jos 30 stavljat, nemoj pehirat k'o ovaj hare

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ma ništa od toga, ne smijemo u ovako bitnoj utakmici ekperimentisati ..golden je napisao/la:Ma mogao bi krasa dobit sansu,da se oprosti na lijep nacin,siguran sam da bi pruzio 120% sebe.
Netreba nemoj bgt jeste on dobar sve to stoji, ali sad kad nam dodje Kagawa gdje ce?, tako nek on vama dodje nek mu je sa srecom u novom klubu.golden je napisao/la:Ma vezat ce njega fergi zvakom za noge![]()
![]()
Samo ne znam ako kod vas nema mjesta, kako će onda kod nas ?RedDevilS je napisao/la:Pogba 98%kod vas dolazi.
To ti nebi znao reci stvarno buraz, vi to nekako isprobajte, nesto obrnite ma zna to Di Conte!harebianconero je napisao/la:Samo ne znam ako kod vas nema mjesta, kako će onda kod nas ?RedDevilS je napisao/la:Pogba 98%kod vas dolazi.
Ma neka on dođe, veliki je talenat, samo se nadam da neće mladost provesti po posudbama u Cataniji, Sieni i sl. klubovima.RedDevilS je napisao/la:To ti nebi znao reci stvarno buraz, vi to nekako isprobajte, nesto obrnite ma zna to Di Conte!harebianconero je napisao/la:Samo ne znam ako kod vas nema mjesta, kako će onda kod nas ?RedDevilS je napisao/la:Pogba 98%kod vas dolazi.![]()
EE kao sto rekoh 3 zvjezdica ide na grb nije to mala stvar.
In Germania e' festa per Klaas-Jan Huntelaar(28), attaccante dello Schalke 04 che ha vinto grazie ai suoi 29 gol la classifica marcatori. Il giocatore l'anno scorso era accostato alla Juventus, potrebbe tornare nei piani bianconeri in uno uno scambio più conguaglio con Krasic o Elia. Il giocatore ha una valutazione di 18-20 milioni e potrebbe entrare nella rosa dei papabili per la prossima stagione.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.