Mancini je napisao/la:Ivane,Herbione imate li vi kakav komentar na ove 2 zadnje tekme?
Gledao sam ovu danas. Nikako nisam oduševljen. Kriza se desi, ova je baš u nevrijeme, ali bitno je dići se i krenuti dalje.
Mancini je napisao/la:Ivane,Herbione imate li vi kakav komentar na ove 2 zadnje tekme?
Trebaju poceti radovi na toj tribini, gdje ce pored 5-6 redova sa stolicama biti izgradjena i VIP loza i neki kao caffe u sklopu stadiona. Nesto su tako pricali, a jedan dio novca za to je vec obezbjedjen tako da trebaju poceti radovi.Devil je napisao/la: Ima li prostora da se onde uradi neka veca od bar 7-8 redova ?
A gdje je to Nijaz otisao da se tako dugo ne vraca u Sarajevo?herbion je napisao/la:.Ako se ne vrati brzo a cini mi se da nece usrati cemo i sefa i stanicu
g.NIJAZ GRACIC je u Japanu sluzbeno a iskoristice vreme da se vidi sa svojim jaranom g.Draganom Stojkovicem-Piksijem koji je sef.st.staba Nagoje.Vamos je napisao/la:Trebaju poceti radovi na toj tribini, gdje ce pored 5-6 redova sa stolicama biti izgradjena i VIP loza i neki kao caffe u sklopu stadiona. Nesto su tako pricali, a jedan dio novca za to je vec obezbjedjen tako da trebaju poceti radovi.Devil je napisao/la: Ima li prostora da se onde uradi neka veca od bar 7-8 redova ?
A gdje je to Nijaz otisao da se tako dugo ne vraca u Sarajevo?herbion je napisao/la:.Ako se ne vrati brzo a cini mi se da nece usrati cemo i sefa i stanicu
O čemu ti pričaš?bambur je napisao/la:Pabizo da nisi žalostan možda bi bio smješan. Recite fino kleknuli smo jer nemamo dovoljan kvalitet kako igrački tako i stručni da izdržimo trku sa ostalim klubovima i to je to. Kakva putovanja kakvi bakrači
Nije šteta zato što igra u Olimpicu,da mu nije dobro u Olimpicu nebi produžio ugovor sa Olimpicom!bambur je napisao/la:Vidović je jedan od najboljih veznih igrača u ovoj lizi i šteta je što ne može igrati za reprezentaciju i što igra za Olimpik pa će s vremenom se utopiti u sivilo osrednjosti.
Pocnite isplacivati igrace i zaposlene u klubu i nece biti problema.pacovi_tu_ima je napisao/la:naravno, čestitke graciću na lobiranju da se stopira licenca sarajevu. dabogda mu plakati trebali za zdravlje i humanitarni telefon!
Ali zašto tako,,,,,,,šta je pogrešio GOSPODIN NIJAZ GRACIĆ ,,,,,,pacovi_tu_ima je napisao/la:naravno, čestitke graciću na lobiranju da se stopira licenca sarajevu. dabogda mu plakati trebali za zdravlje i humanitarni telefon!
ivan.balic je napisao/la:
nebi me cudilo da povecaju cijenu za tu utakmicu, isto kao kada su igrali protiv Željezničara kada je bilo 10KM.irh je napisao/la:ivan.balic je napisao/la:http://img821.imageshack.us/img821/845/vuk1g.jpg
Zna li neko cijene ulaznica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.