Ženska liga BiH u košarci

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Zenichanin
Kontakt:

Re: Ženska liga BiH u košarci

Post Postao/la Zenichanin » 06 maj 2012, 02:20

Svaka cast za slavlje!
Danas setajuci Kmaberom, ja i drug naletimo na ove kosarkasice Slobode malo smo barili :mrgreen: koji broj pokupili i ciku :D
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 06 maj 2012, 03:27

Pasha je napisao/la:naravno da sam slavio. ipak sam ja uz njih bio cijelu sezonu ;)

al' ove stvari se trebaju odmah reći, jer će se sutra zaboraviti i ostati zamagljene slavljeničkim raspoloženjem.

a oni što su pokrali autobus Slobode, koje su to tek mizerije od ljudi. katastrofa!
Bio sam i ja na sve i jednoj domacoj tekmi dama. ;)

Ti hostapleri sto su pokrali autobuse, ne mora znaciti da su u opste iz Zenice. Mada, ko god da je, da bog da mu ti lijekovi zatrebali u zivotu, a nemali ih.
Postovanje treba zaraditi.

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 06 maj 2012, 10:59

Kako sad Euro takmičenja?
SAMO ČELIK !

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 06 maj 2012, 12:02

možemo u Eurocup, al' treba dati nekoliko desetina hiljada "ojrića" samo za učešće...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 06 maj 2012, 12:06

Ajd sto su ljekove,al nek vrate curama dokumentaciju.

Jos jednom apelujem @flash vrati dokumentaciju ! 8-) :mrgreen:

A i djevojkama drago nisu kontale da ce se ovako slaviti ahaha
Osjecaj je ****,i za nekih 10-akl godina cemo opet aBd slaviti titulu,do tad patnja ziva :lol: :lol:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 06 maj 2012, 13:20

Ma kosarkasice je trebalo donijeti na ramenima iz Arene na trg, a ne dovesti autobusom. Bio sam sinoc na trgu, ali kad sam pregledao klipove, samo sto nisam zaplakao od srece. Svaka cast cure, izuzetne ste ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 06 maj 2012, 13:46

Pasha je napisao/la:možemo u Eurocup, al' treba dati nekoliko desetina hiljada "ojrića" samo za učešće...
Kvalifikacije ili? Mislim da ce izdvojiti Smajlovic za njih. A jel isao proslogodisnji pobjednik BiH lige?
SAMO ČELIK !

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 06 maj 2012, 14:17

Viper je napisao/la:
Pasha je napisao/la:možemo u Eurocup, al' treba dati nekoliko desetina hiljada "ojrića" samo za učešće...
Kvalifikacije ili? Mislim da ce izdvojiti Smajlovic za njih. A jel isao proslogodisnji pobjednik BiH lige?
Nije!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 06 maj 2012, 16:21

Ma dat ce cika Huso :mrgreen: Ako ne mi cemo skupit ! 8-) 8-)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 06 maj 2012, 21:07

za učešće u Eurocupu treba uplatiti mislim 30 hiljada eura i onda kad se vidi koliko ima zainteresovanih odrede se grupe. njih zna biti poprilično. zadnji put kad je Željo učestvovao mislim da je bilo 9 ili 10 grupa. u grupi su bile sa dvije bivše sovjetske ekipe. za večinu onih koji to prate slabo ili nikako potpuna su nepoznanica, ali su derale Želju sa po 40-50 razlike...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 06 maj 2012, 21:13

Mišljenja sam da ne treba uzimati učešće u evropi vec ako imamo te pare(a nemamo :lol: )uloziti u igrački kadar još se pojačati i napasti Partizana i regjonalnu ligu.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

kurbalija
Kontakt:

Post Postao/la kurbalija » 06 maj 2012, 22:08

Rukovodstvo Čelika je pokazalo da zna da radi. Imam povjerenje u njih da će donijeti pravilne odluke. Sad će se i kurta i murta prišlepat uspjehu ekipe. Što se tiće lopova oni nemaju ni vjeru ni naciju svi funkcionišu na istom principu. Kriv je vozač autobusa i murija.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 08 maj 2012, 00:14

Tamara ostaje jos jednu sezonu u Celiku ;)
Volim te Celik ! ! !

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 08 maj 2012, 11:04

O kako divna vjest.Popravi mi i onako dobar dan. :D :D :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 08 maj 2012, 11:16

samocelik je napisao/la:O kako divna vjest.Popravi mi i onako dobar dan. :D :D :D
Nema ljepse 8-) :D
Volim te Celik ! ! !

Richardson
Kontakt:

Post Postao/la Richardson » 08 maj 2012, 13:08

A šta je sa ostalim igračicama, ko ostaje a ko odlazi? Možda je prerano razmišljati i o pojačanjima ako se misli napast regionalna liga a ni ostali klubovi sigurno neće sjedit skrštenih ruku pa će biti teško ponoviti rezultate što se domaćih takmičenja tiče. A neko europsko takmičenje, ako stvarno toliko košta koliko neki navode, bi bilo suludo, mada, mislim da bi to mogla biti neka vrsta nagrade, ako se cure pokažu pa neko ih uprati, pa odu negdje gdje su bolji uslovi jer svaka , vjerovatno, sanja o nečem boljem pa eto ko za njih, jedan edukativni euro izlet :lol: , al sumnjam, nema para, jbg.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 08 maj 2012, 20:26

Trenutno se jos nista ne zna,sve su kosarkasice otisle svojim kucama.Samo znam da Tamara ostaje :D A i volio bi da ostane sve u istom sastavu,samo se malo pojacati.Ne mogu samo vjerovat kako su slozne i kako u timu sve funkcionise.Pred Eldarom ne smiju ni zapalit,ni piti alkohol.Na proslavi im jedva nekako dozvolio :D :D
Volim te Celik ! ! !

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 08 maj 2012, 23:00

Emir ZENICA je napisao/la:Trenutno se jos nista ne zna,sve su kosarkasice otisle svojim kucama.Samo znam da Tamara ostaje :D A i volio bi da ostane sve u istom sastavu,samo se malo pojacati.Ne mogu samo vjerovat kako su slozne i kako u timu sve funkcionise.Pred Eldarom ne smiju ni zapalit,ni piti alkohol.Na proslavi im jedva nekako dozvolio :D :D
Kada su gostovale na Mojmilu prije tekme u jednom kafiću njih četiri-pet puše kao Ćiro. :D
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 08 maj 2012, 23:03

Mancini je napisao/la: Kada su gostovale na Mojmilu prije tekme u jednom kafiću njih četiri-pet puše kao Ćiro. :D
Puse i ovdje kad nema trenera,ali kad je trener u blizini,nema sanse ! :D
Volim te Celik ! ! !

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 09 maj 2012, 11:47

Sto se tice Eurocupa cijena je sica kako PAsha rece 30 hiljada ojra i upao si. Jos pogotovo ako dobijes te neke ekipe iz "pizdica" pa moras na putovanja dati kamaru to jos raste. Tako npr. NAdezda koja je zadnje godine bila sa Zeljom u grupi ima budzet od oko 1,5 milion eura i 4 dvorane za treniranje i slicno. Ove godine su Euroligu igrale.

Kako neko kaze bolje uloziti u igracki kadar, i pojacati se za regionalnu ligu a Europu ostaviti za neka bolja vremena.
Sloboda je moja nacija

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.