Svi kolektivno kod Amara na DUPLU !barbarez je napisao/la: Amare dolazim ti u Tuborg da ti nesto uzmem da se zahvalim za ovu dominaciju.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Svi kolektivno kod Amara na DUPLU !barbarez je napisao/la: Amare dolazim ti u Tuborg da ti nesto uzmem da se zahvalim za ovu dominaciju.
Nek se kockaju sa cijenom...nece im biti prvi puta da ostanu bez popishani po tom pitanju.Mirsad94 je napisao/la:Sad kad pitari stave cvaju zapad(od muke![]()
![]()
![]()
)
Puknut ce oni od muke kad ih lagano uzmemo, pa ce komitet i Ivica opet na optuzenicku klupu. + (nemaju licencuMirsad94 je napisao/la:Sad kad pitari stave cvaju zapad(od muke![]()
![]()
![]()
)
rastafarian je napisao/la:
BABUKA, NEK JE SRETAN !
Zivio nam i zdrav bio IVICA OSIMrastafarian je napisao/la:
BABUKA, NEK JE SRETAN !
rastafarian je napisao/la:
BABUKA, NEK JE SRETAN !
rasta man oborices rekord u citiranostirastafarian je napisao/la:
BABUKA, NEK JE SRETAN !
miki917 je napisao/la:Sad vam tek slijede pravi problemi jer na zimu se sprema bježanija onih što su uložili u klub jer im ovo više nije zanimljivo (naročito kad pokupe lovu od uefe i transfera).
Osta covjek bez vrsnjaka ...Vjecna Robija je napisao/la:Zeljo ako osvoji ja sebi kitu sjecem !
Odgovorite čovjeku, i ja se pojedohinacefindecko je napisao/la:mnogi mi probiše glavu o remiju u sljedećem kolu na Grbavici jer lafo Slavija mora uzeti neki bod tu!amerosm je napisao/la:Samo se nadam da nakon obezbjedjene titule aBd u Srijedu nece doci do opustanja u derbiju i to je utakmica gdje trebamo pokazati zasto smo prvaci.
Sto se tice utakmice protiv Slavije ja bih licno posla Bogija i Vasilica na odmor da se u potpunosti pripreme za derbi, a mozda ne bi bilo lose i Zebu malo odmoriti i igrati sa Bekricem i onda da svi odmorni docekaju derbi.
p.s. ima li ovog kod nas![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: b00t, dark44, Ferroviere1987, mavi, rimljanin90 i 70 gostiju.