HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Sve mi je jasno ali kako je ovak bekicamir ili kako li se vec zove zakljucio da je Krusevo blize Sirokom Brijegu nego Mostaru,i da vecina ljudi iz Kruseva navija za Siroki Brijeg??? Haha,ti si ocito neki provokator koji nema blage veze,samo podizes tenzije i baljezgas gluposti.Bolje ti je nemoj komentirati i gnjaviti normalne ljude na ovom forumu.
JUVE ALE' TIFO PER TE
JUVE ALE' MI HAI PRESO IL CUORE
JUVE ALE' TIFO PER TE
VUOI SAPERE PERCHE'
TI SEGUIRO OVUNQUE GIOCHERAI
TI SOSTERRO PERCHE' TI AMO SAI
SE VINCI SE PERDI PUOI STAR SICURA
PRENDO LA SCIARPA E CORRO DA TE
JUVE ALE' MI HAI PRESO IL CUORE
JUVE ALE' TIFO PER TE
VUOI SAPERE PERCHE'
TI SEGUIRO OVUNQUE GIOCHERAI
TI SOSTERRO PERCHE' TI AMO SAI
SE VINCI SE PERDI PUOI STAR SICURA
PRENDO LA SCIARPA E CORRO DA TE
sta se prepucajete koji ku...,tema je zrinjski i o njoj pisite 

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
E pobjeda Borca nam definitivno neodgovara,nadao sam se da SLoboda moze do pobjede ali oni ocito jedino su odigrali ok protiv nas,sto potvrdjuje samo kako smo mi ove godine katastrofalni u pojedinim utakmicama bili...
Europa sada jedino moze biti uz tri uvijeta:
1.dobivanje licence
2.5.mjesto iznad Olimpica i da Sarajevo ne dobije licencu.
3.pobjeda na kosevu pa pokusati regularnim putem!
1.dobivanje licence
2.5.mjesto iznad Olimpica i da Sarajevo ne dobije licencu.

bekicamir je napisao/la:E pobjeda Borca nam definitivno neodgovara,nadao sam se da SLoboda moze do pobjede ali oni ocito jedino su odigrali ok protiv nas,sto potvrdjuje samo kako smo mi ove godine katastrofalni u pojedinim utakmicama bili...
1.dobivanje licence
2.5.mjesto iznad Olimpica i da Sarajevo ne dobije licencu.![]()
tesko brate,tesko
ali vidjet cemo,nek momci ostave srce na terenu pa sta bude sutra
pobjeda borca nije nimalo iznenadjujuca,ipak borac je konkurent za europu,a sloboda se bori za ostanak
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Ma nesto mi mirise na to da ove sarajlije su u ****,ima samo takvim...treba cuvati ovo 5. mjesto pa sto bude!
Kada je Siroki dva puta na guz.ove mogao u europu mozemo i mi barem jednom!
Kada je Siroki dva puta na guz.ove mogao u europu mozemo i mi barem jednom!

Ukoliko sutra Zrinjski pobjedi već će šanse imati da stigne Sarajevo nego Borac jer Sarajevo igra protiv Željzničara i Borca kući a protiv Olimpica i Zvijezde u gostima
.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bicemo blagi sutra 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ma sumnjam da su ovi nasi sposobni da pobjede na Kosevu,kada nisu u stanju onakvog ocajnog Veleza pobjediti ili barem izvuci nerjeseno onda se namamo cemu nadati,daj Boze da grijesim ali nikako nisam optimist,Sarajevo ove godine na kosevu nije uvjerljivo kao predhodnih sezona a i njima fali par iskusnih igraca za sutrasnju utakmicu!Grdan je napisao/la:Ukoliko sutra Zrinjski pobjedi već će šanse imati da stigne Sarajevo nego Borac jer Sarajevo igra protiv Željzničara i Borca kući a protiv Olimpica i Zvijezde u gostima.
Kada nam jedna SLoboda koja gubi svaku utakmicu postigne tri gola sa igracem manje onda stvarno covjek treba biti po prirodi veliki optimist pa nesto sutra navecer ocekivati.
BUDIME REALNI!
Možeš li mi objasniti, bez prepucavanja, kako to da Sarajevo ne dobije a Zrinjski dobije licencu? Zar nije ista stvar urađena samo u različitom obimu.bekicamir je napisao/la:E pobjeda Borca nam definitivno neodgovara,nadao sam se da SLoboda moze do pobjede ali oni ocito jedino su odigrali ok protiv nas,sto potvrdjuje samo kako smo mi ove godine katastrofalni u pojedinim utakmicama bili...
1.dobivanje licence
2.5.mjesto iznad Olimpica i da Sarajevo ne dobije licencu.![]()
pa ovako!
kratko cu da ti objasnim!
Zrinjski nije uplatio iznos Veliboru Djuricu jer komisija koja donosi odluku (apelicijski ili kako vec) jos nije odradila svoj dio posla,klub je samo sa njim u sporu i jos nikakva presuda konacna nije donesena,tako da ce se to rijesiti u roku par dana,dok sarajevo ima donesene presude da je duzno fizickim licima kojih ima negdje oko petnestak a suma je znatno veca od dugovanja Zrinjskog prema tom jednom igracu ,a i taj dug je upitan jer Djuric ovo cini radi Gracica koji svim silama nekako se pokusava probiti do europe .
Zrinjski nije uplatio iznos Veliboru Djuricu jer komisija koja donosi odluku (apelicijski ili kako vec) jos nije odradila svoj dio posla,klub je samo sa njim u sporu i jos nikakva presuda konacna nije donesena,tako da ce se to rijesiti u roku par dana,dok sarajevo ima donesene presude da je duzno fizickim licima kojih ima negdje oko petnestak a suma je znatno veca od dugovanja Zrinjskog prema tom jednom igracu ,a i taj dug je upitan jer Djuric ovo cini radi Gracica koji svim silama nekako se pokusava probiti do europe .
To o Graciću i slično je moguće ali neću se gurati u tu priču. Puna mi je kapa toga i neću da priznam kako jedan veliki klub može povaliti bilo koji pojedinac. Samo ću ti reći da ste fulili rok pa i za tu komisiju a taj Đurić je prije dvije godine dobio papir da mora biti isplaćen. Spor ste pokrenuli vi ponovo ovog mjeseca. Bojim se da ćete zajedno s nama jer sve smo morali završiti do 31.3. Zajedno do licence ili zajedno bez licence. Jbgbekicamir je napisao/la:pa ovako!
ja koliko sam svatio mi imamo uplatit tih 20 000.dok vi imate puno vecu cifru procito sam ovdje na nekoj od tema da se to krece preko 200 000 km,i da je to problem,ispravi me ako grijesim....irh je napisao/la:To o Graciću i slično je moguće ali neću se gurati u tu priču. Puna mi je kapa toga i neću da priznam kako jedan veliki klub može povaliti bilo koji pojedinac. Samo ću ti reći da ste fulili rok pa i za tu komisiju a taj Đurić je prije dvije godine dobio papir da mora biti isplaćen. Spor ste pokrenuli vi ponovo ovog mjeseca. Bojim se da ćete zajedno s nama jer sve smo morali završiti do 31.3. Zajedno do licence ili zajedno bez licence. Jbgbekicamir je napisao/la:pa ovako!
zrinjski ce rjesit sigurno dug djurica,ne vjerujem da ce se uprava kockati sa licencom radi 20 000kmmagic je napisao/la:ja koliko sam svatio mi imamo uplatit tih 20 000.dok vi imate puno vecu cifru procito sam ovdje na nekoj od tema da se to krece preko 200 000 km,i da je to problem,ispravi me ako grijesim....irh je napisao/la:To o Graciću i slično je moguće ali neću se gurati u tu priču. Puna mi je kapa toga i neću da priznam kako jedan veliki klub može povaliti bilo koji pojedinac. Samo ću ti reći da ste fulili rok pa i za tu komisiju a taj Đurić je prije dvije godine dobio papir da mora biti isplaćen. Spor ste pokrenuli vi ponovo ovog mjeseca. Bojim se da ćete zajedno s nama jer sve smo morali završiti do 31.3. Zajedno do licence ili zajedno bez licence. Jbgbekicamir je napisao/la:pa ovako!
Već su se kockali majstore. Imali su rok do 31.3. Oni nisu ni prijavili da imaju taj dug, a imali su obavezu od prije 2 godine. Zato se nemoj čuditi da budemo u paketu.
A slažem se da Sarajevo ima puno veću dug. Nego sada je stvar rokova, oni se žalbom ne mijenjaju. Ima na UEFA pravilnik koji to striktno kaže.
A slažem se da Sarajevo ima puno veću dug. Nego sada je stvar rokova, oni se žalbom ne mijenjaju. Ima na UEFA pravilnik koji to striktno kaže.
ma sta se imam cudit,ovako kako trenutno igramo ,ne zasluzujemo nimalo europu.....irh je napisao/la:Već su se kockali majstore. Imali su rok do 31.3. Oni nisu ni prijavili da imaju taj dug, a imali su obavezu od prije 2 godine. Zato se nemoj čuditi da budemo u paketu.
ma djurica treba isplatit,a sa licencom sta bude,djuric je lika koji uvijek posteno igrao i ostavljao srce na terenu uvijek
- Blagoje Bratić
Vi ste gospoda svaka čast,pa Vi ste za Velež institucija ono što sam juče vidio i čuo u Vrapčičima to pas sa maslom nebi pojeo,a sa loptom im se igrači sastavili nisu vama svaka čast imate moje simpatije veće nego Velež zgadio mi se taj klub nakon jučerašnje utakmice pa vi bar čestitate ispratite boljeg aplauzom kultura nivo,a ono je krkanluk.
Blagoje Bratić je napisao/la:Vi ste gospoda svaka čast,pa Vi ste za Velež institucija ono što sam juče vidio i čuo u Vrapčičima to pas sa maslom nebi pojeo,a sa loptom im se igrači sastavili nisu vama svaka čast imate moje simpatije veće nego Velež zgadio mi se taj klub nakon jučerašnje utakmice pa vi bar čestitate ispratite boljeg aplauzom kultura nivo,a ono je krkanluk.
kad smo mi to ovdje pisali ,nitko nije vjerovao,al eto,sad se svatko uvjerio

normalno ekipa koja nas nadigra u mostaru,uvijek je dobila pljesak,btw. pitaj zebe kako se osjecao u mostaru dok je igro,i sad kad zeljo dodje lik pozdravi navijace i prica s njima,igracka velicina i covjek

a sjeti se šta ste pisali kada su napadnuti naši igrači jesenas na kup utakmici u Mostaru. Koje ste vi dvoličnosti, pa to je za nepovjerovati. Lažete da bi ste se oprali. ako si zaboravio, mi smo osudli onakvo ponašanje, jučer sam u par navrata napisao da sam protiv ovakvog ponašanja. a što ne kažeš kako su jučer na željezničkoj stanici vaši navijači napravili hoas, pa je morala intervenisati policija. Ne znam što su dolazili, kada su znali da vlada zabrana dolaska gostujućih navijača. hoćeš još da ti kažem kakvi ste licemjeri, Kada se igra gradski derbi, u Sarajevu uvijek bude polupanih tramvaja, i trolejbusa, uvijek haos, uvijek se unišatva imovina građana Sarajeva. Prvo krenite od svoje avlije, pa onda kasnije pričajte o drugima..........Blagoje Bratić je napisao/la:Vi ste gospoda svaka čast,pa Vi ste za Velež institucija ono što sam juče vidio i čuo u Vrapčičima to pas sa maslom nebi pojeo,a sa loptom im se igrači sastavili nisu vama svaka čast imate moje simpatije veće nego Velež zgadio mi se taj klub nakon jučerašnje utakmice pa vi bar čestitate ispratite boljeg aplauzom kultura nivo,a ono je krkanluk.

vi te mi nekakva gospoda, hajde bogati...možete pričati dok vam ide, čim počnete i vi padati, onda će te okrenuti ploču, to je tako.....i što kod vas OPASNO MRZIM je to što smatrate da su svi protiv vas, pa bogati vi postali Židovi, i oni smatraju da je cijeli svijet protiv njih, kukala vam majka.......

Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 06 maj 2012, 16:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Jesteli spremni plemici? 

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
- Blagoje Bratić
Ne znam šta se palite na pogrešnoj ste temi ja sam iznio svoje mišljenje koje ostaje i dalje i ono nazivanje lopova nekakvih gađanje sudije koji je svirao očiti faul je papanluk,a svaki vid divljaštva osuđujem u bl si vidio šta se dešava imaš tv,svako ima pravo na svoje mišljenje sve dok to nekog ne vrijeđa i vi ste postali kao Zenica i Tuzla ovi će sad ispasti pa će biti jedno bezvezno gostovanje manje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.