NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Namiks
Kontakt:

Re: N.K Jedinstvo Bihac

Post Postao/la Namiks » 28 apr 2012, 14:45

NeRi_K je napisao/la:@Namiks, covjece dragi to je samo navijacko prepucavanje, ko je vama kriv sto Sejtani nisu na nivou Sile Nebeske i sto se okupite ili ne okupite samo za utakmicu protiv Jedinstva.
Ja Šejtane ne smatram navijačkom grupom već skupinom momaka koji se okupe kad je derbi. Dakle to nije navijačka skupina.

Isto tako ni Silu nebesku ne smatram nečim posebnim, s obzirom kad sjedim na tribinama u Cazinu kad je krajiški derbi, sa svoje lijeve strane čujem "Ebem vam mater", a sa svoje desne strane čujem, pazi čuda "Ebemo i mi vama mater".

Dakle, pogrešnoj osobi govoriš "Što se okupite ili ne okupite"

NeRi_K je napisao/la:Vas je problem sto se toliko bavite Jedinstvom da to nije moguce, pa pustite nas na miru da ispanemo u drugu ligu i zivio. Imas svoj klub i vrsi analize oko prekida utakmice sa Krajisnikom, ja znam da se tad nisam bavio vasim problemom.
To više ne mogu raditi s obzirom da su mi jeebali mater kad sam napisao da je Krajišnik teško oštećen u Cazinu, te da su protiv Iskre suđena dva smiješna penala koja su na sreću promašena.

Opet izgleda krivoj osobi govoriš.
CAMP MOU!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 28 apr 2012, 14:51

ima li vam kakav ''ĆELO'' u stručnom štabu ? :)
1947!

Emir93
Kontakt:

Post Postao/la Emir93 » 28 apr 2012, 15:05

a vidi ovoga hahahahahaha...
ne smatras Silu Nebeskom nekom navijackom skupinom?? HAHHAHAHAHHA..
stari moj dobro si rekao da su Sejtani jedino aktivni kad igraju protiv nas ali se dobro zeznuo kad si rekao da mi psujemo njima kao mater a od njih je to normalno(seljacine) a kod nas naprotiv toga nema. normalno da ces uzvratiti i reci ama hebemo i mi vama mater ovo ono ali ova tvoja poredba je stvarno smijesna hahaha :D
a sad sto se tice ovog lika iz Cazina sto stvarno nikako da **** sa ove teme jer pere redovno sa svojim komentarima. IDI LIJECI KOMPLEKSE :)
@ljumani_Banovici nema cele u strucnom stabu haha.. to ti mislis na Kurdu. on ti je bodyguard tamo hahahaha

Emir93
Kontakt:

Post Postao/la Emir93 » 28 apr 2012, 16:45

e tu sam ja pjesmu cuo druze moj pjevao je jedan Sokocanin :D

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 28 apr 2012, 19:01

Sve čestitke na fer i korektnoj ekipi. Ovo je jedna od disciplovanijih ekipa koje su dosle da igraju u Banovice u posljednje vrijeme. Bez ikakvog vrijedjanja je bilo, uglavnom sve je za POHVALU !
1947!

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 29 apr 2012, 14:31

Jedinstvo - Famos SAŠK N. (ovdje pobjeda ne smije doci u pitanje, u slucaju remija ili poraza ispadamo)
Čapljina - Jedinstvo (Čapljina ja mislim polako odustaje od borbe za Premier ligu, ovdje se jedino moze kupiti utakmica, ali idemo do kraja posteno, tako da se ovdje moze ocekivati poraz nasih momaka)
Jedinstvo - Krajišnik (ovo ce biti kljucna utakmica u borbi za opstanak i moraju krv pustiti na terenu i pokazati koliko se voli ovaj klub)
Unis - Jedinstvo (UNIS pusti one koji dodju i donesu pare, znaci mi moramo bez para pobjediti, nece biti lako, mogu nam bas oni presuditi)
Jedinstvo - Orašje (Orasje skroz lose i mislim da im ovdje ni sudije ne mogu pomoci)
Iskra - Jedinstvo (u slucaju da Iskra u potpunosti osigura opstanak, ovdje se moze doci do bodova, jer ce tad po svemu sudeci biti miroljubiva utakmica)
Jedinstvo - Krajina (Koliko god mi po ovim forumima imali lose odnose sa navijacima iz Cazina mislim da ako budemo od ovoga ovisili da nam Krajina nece stvarati probleme)

Utakmice u naredna tri kola glavnih konkurenata za opstanak:

24. kolo
HNK Branitelj - NK Krajisnik
FK Rudar - FK Goražde
NK Bratstvo - HNK Orašje

25. kolo
FK Goražde - NK Omladinac
HNK Orašje - HNK Branitelj
NK Krajišnik - FK Famos SAŠK N.

26. kolo
HNK Branitelj - FK Krajina
FK Famos SAŠK N. - HNK Orašje
NK Bratstvo - FK Goražde

Sto se tice utakmica nasih glavnih konukrenata za opstanak mislim da nam ide u prilog to sto ima dosta direktnih okrsaja, tako da ce uvijek jedna od ekipa biti na gubitku. Ipak mislim da se najvise trebamo okrenuti svojim utakmicama, jer kad se sve sabere i oduzme sami ovisimo o svojoj sudbini. U proljetnom dijelu sezone na domacem terenu smo prosuli 7 bodova sto je nedopustivo u borbi za opstanak.

Ja se jos uvijek nadam da cemo uspjeti izboriti opstanak, te da ce ovi ljudi sto su dosli u klub imati citavo ljeto da naprave cistku i da ovu ekipu dovedu u red. Istina je da cu ja ovaj klub bodriti ma gdje god da igra, ali ispadanje u nizi rang nam nikako ne treba, posto se blizi reforma takmicenja u svim ligama, tako da bi se bilo pretesko dignuti iz mrtvih.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

kenanSN1996
Kontakt:

Post Postao/la kenanSN1996 » 03 maj 2012, 20:05

Idemo po pobjedu u subotu . Slomic povrijednjen i jedan igrac je bolestan mozda se pretane baviti nogometom , ne znam koji i ispravite mi ako to nije tacno . Do kraja prvenstva idemo postenom igrom , Krizni stab ne da ni feninga za kupovanje utakmica . Niti su dali pare za utakmicu u Vitezu . Ako ispadnemo , zasluzeno cemo ispasti jer ovi momci osim Cizmica , Kovacevica i Mehadzica nisu zainteresovani za opstanak Jedinstva . Uz nase domace momke naravno .

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 04 maj 2012, 00:03

samuel gomis,po meni jedan od najboljih ako ne i najbolji u redovima Jedinstva,je danas napustio Bihac i vratio se u francusku.Kako sam cuo razlog je bolest njegove majke.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

Emir93
Kontakt:

Post Postao/la Emir93 » 05 maj 2012, 04:35

unavita je napisao/la:samuel gomis,po meni jedan od najboljih ako ne i najbolji u redovima Jedinstva,je danas napustio Bihac i vratio se u francusku.Kako sam cuo razlog je bolest njegove majke.
stvarno zalosno. momak je bio jedan od najboljih igraca u Jedinstvu

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 05 maj 2012, 11:26

Danas cemo vidjeti kako ce se dino snaci na njegovoj poziciji,barem tako Karac najavljuje,a sigurno je da ce se osjetiti veliki gubitak neigranjem samija.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 maj 2012, 14:45

Sretno danas, nadam se da će biti pobjeda, jer ovo je jedna od utakmica koje se moraju dobiti po svaku cijenu. Šteta za odlazak Gomisa, jer je bio jedan od najbolji igrača Jedinstva.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Emir93
Kontakt:

Post Postao/la Emir93 » 05 maj 2012, 18:28

Jedinstvo pobijedilo Famos/Sašk 2:1 .
Bitno je da su tri boda upisana,a ovaj put sudiju niko nije pipnuo :D
znaci bez problema fer i korektna utakmica!

kenanSN1996
Kontakt:

Post Postao/la kenanSN1996 » 05 maj 2012, 18:50

Odlicna utakmica danas . Svi osim Gagule i Begica su bili izvrsni . Cestitam Memisevicu na prelijepom pokusaju sa nekih 20-30 m od gola i na lijepom golu . Cestitke i Brckalicu koji je danas bio najbolji igrac na terenu . Perfektan pogotak . Poruka "igracinama" : Igrajte srcem kad vec nogama ne znate . Pronaci ce se broj 17 i broj 20 . Svaka cast na dobroj igri i borbenoscu ! :D

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 05 maj 2012, 19:52

dobro 2 pol.danas i svaka cast igracima na preokretu,probudila se nada za opstanak.Ja ne znam jel se samo kod nas ovako sudi il na svim terenima,gdje sudija/e apsolutno nikog ne ostete na terenu i gdje gosti mogu pokazati sve sto znaju. p.s. danas je uz osiguranje i policiju bila i vojska :lol:

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 05 maj 2012, 23:33

unavita je napisao/la:dobro 2 pol.danas i svaka cast igracima na preokretu,probudila se nada za opstanak.Ja ne znam jel se samo kod nas ovako sudi il na svim terenima,gdje sudija/e apsolutno nikog ne ostete na terenu i gdje gosti mogu pokazati sve sto znaju. p.s. danas je uz osiguranje i policiju bila i vojska :lol:

Nije vojska nego policija u novim uniformama

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 05 maj 2012, 23:36

u slucaju da vam bude kriticno vjerujem da imate bodove u Bugojnu ...

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 06 maj 2012, 10:27

slika

Ne vidim nigdje na slikama SN, kad je najpotrebnije uz klub , njih/vas nigdje.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

kenanSN1996
Kontakt:

Post Postao/la kenanSN1996 » 06 maj 2012, 11:23

Prije utakmice sa Bratstvom su bila samo 2 zastitara na utakmici tj obezbjedjenje , desilo se prekid iduca utakmica 2 policajca na utakmici sa Braniteljem , desilo se napad na sudiju iducu utakmicu Specijalna jedinica u obezbjedjenju ! I Benjo Sila Nebeska je bila na tribinama , iako nismo organizovano navijali da si bio tu vidio bi kako citav zapad navija za Jedinstvo ! Sila Nebeska je sluzila nekim' samo da oni budu vidjeni . Zalosno al tako je

Emir93
Kontakt:

Post Postao/la Emir93 » 06 maj 2012, 16:15

Benjo ajde i ti ne seri brate mili sa tim komentarom..
kao nas nema nigdje kad smo najpotrebniji. bili su tu uvijek za Jedinstvo i uvijek ce biti samo dok se neki malo opamete.. bezveze se preseravaju al haj nek im bude ;)

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 08 maj 2012, 00:21

Sad imate teško gostovanje. Izgleda da je Čapljina već odustala od lova na prvo mjesto pa tu vjerovatno vidite šansu za bodove kao i Bratstvo u Cazinu.

Vidi se sad da ni Čapljina nije nepobjediva, pa vam želim sreću na ovom gostovanju i da se u Bihać vratite sa bodom ili punim plijenom.

Pobjeda protiv Famosa je vjerovatno odlučila ko opstaje u ligi, pa mislim da nema razloga za zabrinutost.
CAMP MOU!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.