FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
još jedna tekma u prvenstvu i jedna u finalu kupa...može li do 80 golova ??? 

FORZA MARŠAL !!!
Ja mislim da se onda gleda ko ima vise asistencija.D10S je napisao/la:E da, jesam sigurnoPatrickBateman je napisao/la:Citati ove D1OS-ove provokativne postove i onda se sjetiti onog pp u kojem priznaje da je Messi najbolji= neprocjenjivo![]()
Nego, evo i Ronaldo zabi (iz penala). Zna li ko sta ce biti ako budu izjednaceni na kraju?
EDIT: Yebiga, opet penal
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Sad našli svirati penale ove sudijske gnjide koje su uništavale Barcu citavu sezonu
....yebali ih sad penali , mogu ih materi svojoj sad svirati. Dobro je rekao Pep sad se sjetili kad je prventsvo vec odluceno. Nje toliko Real bolji tim od Barce da bježi po 10 bodova, 13 u jednom trenutku.

Poenta je u tome da se nisu smjela ni u snu svirati penali za Barcelonu prije zadnjeg klasika a bilo ih je vise nego ociglednih od branjenja gola rukama do ocitih obaranja. Nista se nije svjesno vidjelo. Sad sve vide i siraju al haj bar je Murinjo zadovoljan. Do kraja prvenstva cak ocekujem da poklone Barsi i vise penala od Reala. Ova godina je bila vise nego problematicna...PatrickBateman je napisao/la:Statisticki je previse penala bilo u ovih posljednjih par utakmica,al' ironicno,oba vecerasnja su opravdana.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
72 pogotka u svim takmičenjima, 50 u La Ligi, 14 u Ligi prvaka, 30 asistencija, 8 ligaških hat-trickova!
Mah zlatna lopta i kopacka sta reci najbolji svih vremenamandraX je napisao/la:72 pogotka u svim takmičenjima, 50 u La Ligi, 14 u Ligi prvaka, 30 asistencija, 8 ligaških hat-trickova!

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Stvarno i ove godine zasluzuje zlatnu loptu. Ipak je oborio sve rekorda sto postoji 
A ako ove godine dobije zlatnu loptu,jedini ce biti na svijetu s 4 osvojene. I mislim da tad svi hejteri ce morati priznati ko je najbolji ikad.

A ako ove godine dobije zlatnu loptu,jedini ce biti na svijetu s 4 osvojene. I mislim da tad svi hejteri ce morati priznati ko je najbolji ikad.
Ado1921 je napisao/la:Mah zlatna lopta i kopacka sta reci najbolji svih vremenamandraX je napisao/la:72 pogotka u svim takmičenjima, 50 u La Ligi, 14 u Ligi prvaka, 30 asistencija, 8 ligaških hat-trickova!
A sta ako to frankovci ne budu priznali - sta onda

HVALA PEP !!!
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- rastafarian
- Kontakt:
Inače mi je Barca antipatičan tim, al ni u kom slučaju ne osporavam njihovu nadmoć u svjetskom fudbalu. Al včrs su me fascinirale one emocije na stadionu, Pep, i to.. stvarno je to velika ljudina, i po mom skromnom mišljenju najveći trener Barce svih vremena!

Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
Jedan od njih je već prizn'oFKKrajina je napisao/la:Stvarno i ove godine zasluzuje zlatnu loptu. Ipak je oborio sve rekorda sto postoji

Svi to oni jarane znaju, al' treba bit' kontraš, u centru pažnje itd itd...
Ne mogu da gledam vise ono
Hvala Pep !

Hvala Pep !
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
ja kolko znam realu je dosuđeno 13 penala, a barci 12 penala što se lige tičebparena je napisao/la:15 : 12 u penalima za Real - hocemo jos 3![]()
fujjjjjjjj cigani ..... sad sviraju sto ne trebaju ......
a sve ukupno je 18 penala dosuđeno barsi.......... 14 penala dosuđeno realu u svim takmičenjima

Zaista ovo nije normalno koliko sudije guraju ovo dva kluba

Mi volimo ono sto ti ne volis. Imas svoj uzor i sanjaj o ovakvom treneru i gospodinu. Volio bih da se ne ukljuucjete u ovako velicanstvene momente jer ovo je ono sto vi ne razumijete. Sve sto mozete da radite izgleda je da lajete ko kerovi. Sta smo da smo - mi volimo svoj klub i ljude koji su ljudi prije svega....SPY je napisao/la:e baš ste homoseksualan klub..![]()
@edohz
samo ne zaboravi da je barca do proslog kola imala samo 7 penala i sad joj poklanjaju penale. Nekom titulu nekom penale... Ali velik je ovo tim .... idemo dalje ... sad pratimo istoriju koja hoda...
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 05 maj 2012, 23:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Ode veliki Pep Guardiola
kakva institucija i gromada od covjeka, citav stadion ga isprati ovacijama.

- PatrickBateman
- Kontakt:
@edohz Realu je svirano 13,Barci 11 penala.
Zadnja izmjena: PatrickBateman, dana/u 05 maj 2012, 23:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Gracias Guardiola ♥

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Naravno da nije najbolji. Kada je bio najpotrebniji ove sezone - nije ga bilo (Chelsea, Real, Chelsea), a onda fino dva hat-tricka, od toga pola iz penala. Slicno kao i prosle godine sa Ronaldom. Ovaj pokupio Picichi, Ronaldo Ligu, steta pa se na kraju gledaju kolektivni uspijesi.mandraX je napisao/la: Jedan od njih je već prizn'oD10S
Svi to oni jarane znaju, al' treba bit' kontraš, u centru pažnje itd itd...
U Ligi.PatrickBateman je napisao/la:Realu je svirano 13,Barci 11 penala.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Mora se priznati nece biti isto u klasicima bez pep-a na klupi,i jos da dodam pep je veliki trener i nadam se da ce to dokazati u klubu kojeg preuzme , covjek je jednostavno gospodin. Respect .
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- PatrickBateman
- Kontakt:
Ne mogu porediti u svim takmicenjima kad Real nije igrao svjetsko klupsko prvenstvo i kad je ispao u 1/4 kupa.D10S je napisao/la:U Ligi.PatrickBateman je napisao/la:Realu je svirano 13,Barci 11 penala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.