ni on nije Bog zna sta boljiTritolone je napisao/la:Navodno Villas Boas preuzima Romu sljedece sezone.
http://translate.google.hr/translate?hl ... md%3Dimvns" onclick="window.open(this.href);return false;
AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Unica grande amore
Ma rade gluposti u Romi.Skupo plaćaju neke "trenere",a jednom Montelli ne daju priliku i onda se ispostavi da Vicenzo super vodi slabašnu Cataniu.Nema potrebe za villasom boasom on je skup,a nije pouzdan,ja bih radije dao šansu npr. Damianu Tommasiu.Znam da bi svi navijači Rome željeli Spaletija ali...AllAbout je napisao/la:ni on nije Bog zna sta boljiTritolone je napisao/la:Navodno Villas Boas preuzima Romu sljedece sezone.
http://translate.google.hr/translate?hl ... md%3Dimvns" onclick="window.open(this.href);return false;
Pojavila se informacija da bi Prandelli mogao preuzeti Romu nakon EP.Iskreno,ta mogućnost me prilično raduje.Navodno je i Inter u igri,ali je Cesare tek altrenativa Bielsi i Blancu.Kako god,ja bi volio vidjeti Cesarea na klupi Rome u drugom pokušaju,nakon što je prošli put morao da se povuče neko vrijeme iz fudbala.
1945,1927.
Večeras protiv Catanie.Eh,ako ćemo gledati tradiciju ovo dobijamo sigurno.U 15 odigranih mečeva na Olimpicu tukli smo u 13,dakle za predpostaviti je da gosti nemaju šta tražiti u Rimu.Iako igramo katastrofalno,ja očekujem sigurnu pobjedu uz 3 gola u mreži gostiju.
Veliki trenerski mag LE je prijavio sledeće igrače za večerašnji meč:
1 LOBONT Bogdan Ionut
5 HEINZE Gabriel Ivan
7 MARQUINHO – Marco Antonio De Mattos Filho
8 LAMELA Erik Manuel
9 OSVALDO Pablo Daniel
10 TOTTI Francesco
11 TADDEI Rodrigo
14 BOJAN KRKIC Perez Bojan
15 PJANIC Miralem
16 DE ROSSI Daniele
18 CURCI Gianluca
19 GAGO Fernando Ruben
20 PERROTTA Simone
23 GRECO Leandro
26 TALLO Gadji Celi Carmel Junior
30 SIMPLICIO Fabio Henrique
31 BORINI Fabio
44 KJAER Simon
93 PIGLIACELLI Mirko
Nema Jose Angel-a i Rosi-a.Očekivao sam dosta od Španca,ali je podbacio totalno,tako da mi je i drago što ga večeras neću gledati.E sad,ko će igrati bekove?Taddei desno,Marquinho lijevo?
Veliki trenerski mag LE je prijavio sledeće igrače za večerašnji meč:
1 LOBONT Bogdan Ionut
5 HEINZE Gabriel Ivan
7 MARQUINHO – Marco Antonio De Mattos Filho
8 LAMELA Erik Manuel
9 OSVALDO Pablo Daniel
10 TOTTI Francesco
11 TADDEI Rodrigo
14 BOJAN KRKIC Perez Bojan
15 PJANIC Miralem
16 DE ROSSI Daniele
18 CURCI Gianluca
19 GAGO Fernando Ruben
20 PERROTTA Simone
23 GRECO Leandro
26 TALLO Gadji Celi Carmel Junior
30 SIMPLICIO Fabio Henrique
31 BORINI Fabio
44 KJAER Simon
93 PIGLIACELLI Mirko
Nema Jose Angel-a i Rosi-a.Očekivao sam dosta od Španca,ali je podbacio totalno,tako da mi je i drago što ga večeras neću gledati.E sad,ko će igrati bekove?Taddei desno,Marquinho lijevo?

1945,1927.
-
ne znam sjeca li se ko eksperimenta sa perrottom na desnom beku?
eh suska se da bi se to moglo veceras ponoviti
grande enrique
eh suska se da bi se to moglo veceras ponoviti

grande enrique
Startna postava:Lobont; Taddei, Kjaer, Heinze, Marquinho; De Rossi, Gago, Pjanic; Osvaldo, Totti, Lamela.
Znači bekovi Taddei i Marquinho,na šta li će to ličiti majko moja.Ovog Danca nemogu očima gledati,al' šta da se radi.
@Evil Genius,ipak nećemo imati tu privilegiju da gledamo Perrottu na desnom beku.
Znači bekovi Taddei i Marquinho,na šta li će to ličiti majko moja.Ovog Danca nemogu očima gledati,al' šta da se radi.
@Evil Genius,ipak nećemo imati tu privilegiju da gledamo Perrottu na desnom beku.

1945,1927.
-
barem nam je vezni red u najjacem sastavu.
a vidjoh i da je borini umjesto lamele, red je da nastavi tamo gdje je stao jer kako se oporavio od povrede nije posteno odigrao. isto tako ocekujem gol(ove) osvalda s obzirom da ide na marca mottu koji je poznat kao kiks igrac. al' dobro, s obzirom da je roma u pitanju za ocekivat je neocekivano
edit: smijesno dosudjen penal kao i pokusaj tottija
a vidjoh i da je borini umjesto lamele, red je da nastavi tamo gdje je stao jer kako se oporavio od povrede nije posteno odigrao. isto tako ocekujem gol(ove) osvalda s obzirom da ide na marca mottu koji je poznat kao kiks igrac. al' dobro, s obzirom da je roma u pitanju za ocekivat je neocekivano

edit: smijesno dosudjen penal kao i pokusaj tottija
Totti gazduje u Rimu ove veceri. Valjda mogu reci za novu pobjedu 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...
izgleda da ipak nije sve gotovoViking je napisao/la:Totti gazduje u Rimu ove veceri. Valjda mogu reci za novu pobjedu

You are someone else I am still right here
jesam pehfera je napisao/la:izgleda da ipak nije sve gotovoViking je napisao/la:Totti gazduje u Rimu ove veceri. Valjda mogu reci za novu pobjedu

Moze Roma do 3 boda, tu je Totti

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
steta sto .upak od totija nije dao pjanicu da suta onaj slobodnjak lik sve hoce jos fuli penal cccc izbise mi pare iz dzepa :S
Pogledao sam sinoć samo prvo poluvrijeme.Ekšn na početku meča
,šteta za Pjanića.Penal po meni nije bio,čini se da je golman prvo loptu izbio.Aj' kao nešto su i pokušavali,Il Capitano se ispromašivao u u tom periodu,Gago odlično potegao sa nekih 20-ak metara,golman vadi.Golove i prilike iz drugog poluvremena sam pogledao maloprije,Totti dva puta u metu,Heinze napravio penal,Pjanić i Lamela mašili odlične šanse.Ovo smo po šansama trebali dobiti,ali sve je to tanko u pm.Eto,prođe ova sezona a mi ne dobismo ni trenera ni igru ni nekog novog igrača.

1945,1927.
-
cestitke enriqueu i momcima, ostadosmo bez evrope ove godine prvenstveno zahvaljujuci strasnoj seriji od 5 utakmica bez pobjede, medjutim, stvari mogu postati jos gore ako kiksamo u ceseni (a hocemo) a parma dobije bolognu (a hoce)

sezona za zaborav: nit se uigrasmo, nit nadjosmo trenera kako treba, nit smo 'uboli' sa pojacanjima nit koji qrac

sezona za zaborav: nit se uigrasmo, nit nadjosmo trenera kako treba, nit smo 'uboli' sa pojacanjima nit koji qrac
od tih 5 tekmi da smo 4 dobili (tri kuci i ebeni lece u gostima koga mlatnuse parma i firenca kad im najvise treba) hladno bi bili treci
i totti me nervira sa ovim podrzavanjem kretena

i totti me nervira sa ovim podrzavanjem kretena

nema potpisa
-
a nece ga javno pljuvat' sigurno, mora ga podrzavati kao kapiten ekipe
mislim da ce nakon cesene mnoge stvari biti jasnije, barem one vezane za enriquea.
http://www.ilromanista.it/images/copert ... 120507.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
spekulacije su pocele sto se tice igrackog kadra

mislim da ce nakon cesene mnoge stvari biti jasnije, barem one vezane za enriquea.
http://www.ilromanista.it/images/copert ... 120507.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
spekulacije su pocele sto se tice igrackog kadra
ovaj enrique strasan trener... sad jos kad zasjede jedno 3-4 sezone pa ga se ne mozes rijesiti...
You are someone else I am still right here
-
nije on los trener ali jednostavno na pogresnom mjestu se nasao u pogresno vrijeme. roma je sazvakala i ispljunula mnogo veca trenerska imena od njegovoga tako da mislim da je ovaj projekat ipak preveliki zalogaj za nekoga bez trenerskog iskustva. druga stvar je i ta sto spanski fudbal, tika-taka mentalitet i slicna sranja ne pale u italiji tako da je LE imao sve predispozicije za 'epični fejl'fera je napisao/la:ovaj enrique strasan trener... sad jos kad zasjede jedno 3-4 sezone pa ga se ne mozes rijesiti...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.