FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 05 maj 2012, 20:40

Svaka cast nasim igracima i strucnom stabu i velika im hvala.Ubijamo ljude u pojam,prvo ove u Zenici,pa u BL pa sad i ove,odlicno.Na kraju ipak moram iskazati i respekt ekipi Veleza jer su jedina ekipa ove sezone koja je postigla gol protiv Želje u oba prvenstvena duela.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 05 maj 2012, 20:51

Prosle sezone Borac bio prvak sa 64 boda vec smo dosli do te cifre a jos do kraja 4 kola :P

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 05 maj 2012, 20:55

Cestitke Zelji na pobjedi danas. Jos jednom ste dokazali da ste trenutno najjaca ekipa u drzavi i mislim da ste danas i obezbjedili titulu. Puno srece u Evropi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

bablaz
Kontakt:

Post Postao/la bablaz » 05 maj 2012, 20:57

fantastično!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 05 maj 2012, 20:58

Joj spice majke mi. Zeljo dominira, Zeljo razvaljuje sve redom, Zeljo postavlja rekorde, Zeljo obara rekorde, Zeljo dominira, ZELJO SAMPION! Kakav osjecaj kad tvoj klub razvaljuje sve redom... kad tvoj klub nabija komplekse, kad tvoj klub dominira, postavlja rekorde ma prelijep osjecaj koji samo MANIJACI znaju :) Ako dobro prodjemo u LS a hocemo ako Bog da pripremite se za apsolutnu dominaciju u sljedecim godinama!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 05 maj 2012, 21:02

najteže se navići na prvih 10 godina dominacije, a onda je lakše... :D FORZA ŽELJO !
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ala_juve_tm87
Kontakt:

Post Postao/la ala_juve_tm87 » 05 maj 2012, 21:08

Samo me zanima hoce li biti organizovanog navijanja protiv slavije u srijedu,ipak su oni to zaslužili :/
ŠAMPIONI!
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 05 maj 2012, 21:11

anonimni je napisao/la:najteže se navići na prvih 10 godina dominacije, a onda je lakše... :D FORZA ŽELJO !
Vazda bilo!

A pogledajte koliko je raje danas bilo na Tušnju a ljudi se bore za opstanak. Nek nam je na čast i obraz posjeta ove sezone...

BRAVO AMARE! BRAVO MOMCI! BRAVO UPRAVA! BRAVO STRUCNI STAB! Tako sam ponosan. Cekam Kup pa da duplu popijem ! :D
Osim - drugo ime za Želju !

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 05 maj 2012, 21:13

Elegant je napisao/la:
inacefindecko je napisao/la:gdje će proslava bit?
što se ne ide pred vječnu vatru?
Jarane treba to dogovorit sa "gradom" i institucijama, policijom. Ipak treba da se saobracaj zaustavi pa ce onda sve stati. Ne vjerujem u taj scenario.
Ma ja cu im iskreno zamjeriti ako se to ne dogodi...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 maj 2012, 21:13

ala_juve_tm87 je napisao/la:Samo me zanima hoce li biti organizovanog navijanja protiv slavije u srijedu,ipak su oni to zaslužili :/
ŠAMPIONI!
dođi na utakmicu bilo navijanja ili ne.Pa valjda dolazite na utakmice da gledate Želju il' ste tu samo zbog navijanja ?
DRUG NEBI TI PUNCA

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 05 maj 2012, 21:14

Cestitke na zasluzenoj pobjedi !

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 05 maj 2012, 21:17

tepsija je napisao/la:
nanek je napisao/la:Osime **** :lol: :lol: :lol: :lol:

Jel to bolan hercegovac nema od njeg covjeka vjerujte vi meni!
Hvala.
Ti si sa ovom izjavom baš iznad tih nečovjeka,neljudi,iznad Hercegovaca.
Pametnom dosta.
nanek sta kazes za sarajevske komsije kad skandiraju i gore od ovoga? Smijesna opaska. Ima nas Hercegovaca mnogo vise i vise nego normalnih. Živio ti meni i ŽELJO sa nama !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 maj 2012, 21:20

ne ****, po vrijeđanju i najveće selendre slabo mogu sa sjeverom grbavice i istokom koševa :mrgreen:

ala_juve_tm87
Kontakt:

Post Postao/la ala_juve_tm87 » 05 maj 2012, 21:22

bagrcavi je napisao/la:
ala_juve_tm87 je napisao/la:Samo me zanima hoce li biti organizovanog navijanja protiv slavije u srijedu,ipak su oni to zaslužili :/
ŠAMPIONI!
dođi na utakmicu bilo navijanja ili ne.Pa valjda dolazite na utakmice da gledate Želju il' ste tu samo zbog navijanja ?
Naravno da dolazim,al bolje bi bilo da se navija i da nagradimo naše momke zbog njihovo truda i sreće koju su nam pružili tokom čitave sezone :)
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 05 maj 2012, 21:26

Džafić: Da smo izjednačili bilo bi nezasluženo
Za zivot cijeli!

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 05 maj 2012, 21:31

Ma svi ce se klubovi naviknuti na dominaciju zelje za koju godinu vidjet cete samo polako.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 05 maj 2012, 21:37

Čime i kako je igrač Veleža izblokirao udarac Adilovića, kada je ovaj opucao glavom. Ona 100% šansa kod 0:1. Ako neko ima taj detalj volio bih da ga pogledam, jer sam utakmicu gledao na streamu, pa nisam dobro vidio.

Može neko pojasniti, ko je to pogledao na TVu.

Ukoliko Široki izgubi u Prijedoru, a igraće prije nas bar dva sata, možda i sa porazom (daleko bilo) ovjerimo titulu sa Slavijom :lol: :lol: :lol:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 05 maj 2012, 21:48

Nismo ovako razbili ni Rudara, ni Slobodu, ni Zvijezdu, kao danas Veleža u Mostaru. Ali eto, nekom ludom srećom oni zabiše gol. Sad je sigurno da smo prvaci, kraj priče! Eh, sad se postavlja pitanje da li odmoriti igrače za derbi sa Sarajevom (jer ipak je to derbi, a možda i zadnji jerbo je umjetna tvorevina u fazi raspada) ili odmah protiv Slavije ovjeriti titulu, pa odmarati igrače za finale kupa? :mrgreen:

PS: highlight sezone je današnji gol Veleža, slave ljudi (tačnije hercegovci) kao da su osvojili LP!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 05 maj 2012, 21:53

spielführer_21 je napisao/la:Nismo ovako razbili ni Rudara, ni Slobodu, ni Zvijezdu, kao danas Veleža u Mostaru. Ali eto, nekom ludom srećom oni zabiše gol. Sad je sigurno da smo prvaci, kraj priče! Eh, sad se postavlja pitanje da li odmoriti igrače za derbi sa Sarajevom (jer ipak je to derbi, a možda i zadnji jerbo je umjetna tvorevina u fazi raspada) ili odmah protiv Slavije ovjeriti titulu, pa odmarati igrače za finale kupa? :mrgreen:

PS: highlight sezone je današnji gol Veleža, slave ljudi (tačnije hercegovci) kao da su osvojili LP!
ma slavija se moze uzeti i sa drugom postavom, dok ce sarajevo imati sutra sa zrinjskim i u srijedu sa olimpicom dvije teske utakmice, znaci sto se toga tice mi smo u prednosti, ukoliko se budu odmarali neki igraci sad u srijedu, a i Boga mi smo kvalitetniji, sarajevo nije velezu u msotaru osutalo u okvir gola, dok smo mi dali 2 i jos promasili sijaset prilika, sve u svemu favoriti smo u derbiju, ali favoriti ne pobjedjuju uvijek, samo lagano
Za zivot cijeli!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 maj 2012, 21:56

spielführer_21 je napisao/la:Nismo ovako razbili ni Rudara, ni Slobodu, ni Zvijezdu, kao danas Veleža u Mostaru. Ali eto, nekom ludom srećom oni zabiše gol. Sad je sigurno da smo prvaci, kraj priče! Eh, sad se postavlja pitanje da li odmoriti igrače za derbi sa Sarajevom (jer ipak je to derbi, a možda i zadnji jerbo je umjetna tvorevina u fazi raspada) ili odmah protiv Slavije ovjeriti titulu, pa odmarati igrače za finale kupa? :mrgreen:

Vidjet cemo vas Dimitrijevici. Derbi je derbi tu sve pada u vodu ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 56 gostiju.