zeljo, kad je bjezio sirokom 11 bodova 2002. godineinacefindecko je napisao/la:koja je najveća bodovna razlika na kraju sezone do sad bila između prvog i drugog mjesta i ko drži taj rekord
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- inacefindecko
- Kontakt:
gdje će proslava bit?
što se ne ide pred vječnu vatru?
Mislim da su obje utakmice vazne. Sto se tice derbija mislim da prvenstveno trebamo opravdati titulu i naravno prestiz koji nosi pobjeda na toj utakmici. Ko ce ih slusati ukoliko mi izadjemo sa sarenim sastavom i oni nas pobjede.eliminator je napisao/la:valjda je bitnije da igraci budu spremni za revans finala kupaamerosm je napisao/la:Samo se nadam da nakon obezbjedjene titule aBd u Srijedu nece doci do opustanja u derbiju i to je utakmica gdje trebamo pokazati zasto smo prvaci.
Sto se tice utakmice protiv Slavije ja bih licno posla Bogija i Vasilica na odmor da se u potpunosti pripreme za derbi, a mozda ne bi bilo lose i Zebu malo odmoriti i igrati sa Bekricem i onda da svi odmorni docekaju derbi.

Sto se kup utakmice tice ja se tu najmanje brinem, jer tesko da nas Siroki moze dobiti sa dva gola razlike, a oni dolje moraju igrati otvorenije,a siguran sam da cemo mi uspjeti postici jedan gol.
@ inacefindecko
mislim da su to suplje price. Znas i sam sta se sve pisalo pred nase gostovanje u Tuzli, da ce biti X da je to najsigurniji par kola itd itd. Ja sam ubjedjen da cemo Slaviju pobjediti bez vecih problema.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- SarajlijaTM
VADI VADI PASOSEEEE....

Jarane treba to dogovorit sa "gradom" i institucijama, policijom. Ipak treba da se saobracaj zaustavi pa ce onda sve stati. Ne vjerujem u taj scenario.inacefindecko je napisao/la:gdje će proslava bit?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nemojte omalovažavati derbi sa tim pričama poslaćemo pjetliće i slične gluposti.Derbi je najveća utakmica u Bosni i Hercegovini, i na toj utakmici moramo pobijediti.Nije bitno kako, moramo.Džaba svi nizovi i rekordi ako izgubimo od udbaša.Ali mi na klupi imamo Amara Osima, čovjeka koji zna šta je pravi sarajevski derbi, i zato ne sumnjam u pravi pristup toj utakmici.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Blagoje Bratić
Da li nam pehar uručuju odmah nakon Slavije u srijedu ako slavimo ??
-
- Kontakt:
Zadnje kolo..Blagoje Bratić je napisao/la:Da li nam pehar uručuju odmah nakon Slavije u srijedu ako slavimo ??
- Blagoje Bratić
Ma ne možemo mi to biti jer nismo igrali 41-45 u tom je fazon,a to ne može svako jbga ko je tad igrao zato nije 45-91 štaš sudbina i pamet.Vi ste taman poslije drugog svjetskog rata osnovani pa niste bili u tom iskušenju kao mi maldi ste vi morate još pure jesti da budete sa najvećim u rangunicaze_072 je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Nemojte omalovažavati derbi sa tim pričama poslaćemo pjetliće i slične gluposti.Derbi je najveća utakmica u Bosni i Hercegovini, i na toj utakmici moramo pobijediti.Nije bitno kako, moramo.Džaba svi nizovi i rekordi ako izgubimo od udbaša.Ali mi na klupi imamo Amara Osima, čovjeka koji zna šta je pravi sarajevski derbi, i zato ne sumnjam u pravi pristup toj utakmici.Vi ga onda dodjete Mladi Muslimani ili vec neki drugi udbaski neprijatelji npr. ustase, cetnici, staljinisti.

idi u arenunicaze_072 je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Nemojte omalovažavati derbi sa tim pričama poslaćemo pjetliće i slične gluposti.Derbi je najveća utakmica u Bosni i Hercegovini, i na toj utakmici moramo pobijediti.Nije bitno kako, moramo.Džaba svi nizovi i rekordi ako izgubimo od udbaša.Ali mi na klupi imamo Amara Osima, čovjeka koji zna šta je pravi sarajevski derbi, i zato ne sumnjam u pravi pristup toj utakmici.Vi ga onda dodjete Mladi Muslimani ili vec neki drugi udbaski neprijatelji npr. ustase, cetnici, staljinisti.
Nadam se da ovo nije istina i da ce nam pehar uruciti nakon utakmice protiv Kozare. Jer svim normalnim zemlajma kada je prvak vec poznat pehar urucuju na posljednjoj domacoj utakmici.AboveTheLaw je napisao/la:Zadnje kolo..Blagoje Bratić je napisao/la:Da li nam pehar uručuju odmah nakon Slavije u srijedu ako slavimo ??
"My Favorite Ring is Always the Next One"
za sve novinare dnevnih listova:
zeljo je stao na minuti od 1271 u prvenstvu i 1698 ukupno u domacim takmicenjima
guso je stao na minuti od 1181 u prvenstvu i 1608 ukupno u domacim takmicenjima
OVO SU TACNI PODACI!!!
zeljo je stao na minuti od 1271 u prvenstvu i 1698 ukupno u domacim takmicenjima
guso je stao na minuti od 1181 u prvenstvu i 1608 ukupno u domacim takmicenjima
OVO SU TACNI PODACI!!!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Hvala.nanek je napisao/la:Osime ****![]()
![]()
![]()
![]()
Jel to bolan hercegovac nema od njeg covjeka vjerujte vi meni!
Ti si sa ovom izjavom baš iznad tih nečovjeka,neljudi,iznad Hercegovaca.
Pametnom dosta.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Ma tako je i kod nas uvjek bilo..no sikirikiamerosm je napisao/la:Nadam se da ovo nije istina i da ce nam pehar uruciti nakon utakmice protiv Kozare. Jer svim normalnim zemlajma kada je prvak vec poznat pehar urucuju na posljednjoj domacoj utakmici.AboveTheLaw je napisao/la:Zadnje kolo..Blagoje Bratić je napisao/la:Da li nam pehar uručuju odmah nakon Slavije u srijedu ako slavimo ??

Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
Evo, evo titule !
Evo, evo Evrope !
Vadi, vadi pasoše !
Za sve ti hvala Amare !
Evo, evo Evrope !
Vadi, vadi pasoše !
Za sve ti hvala Amare !
Odlazi Safete.
-
- Kontakt:
AeGon099 je napisao/la:Evo, evo titule !
Evo, evo Evrope !
Vadi, vadi pasoše !
Za sve ti hvala Amare !
Ako nista nova je i covjek se sigurno osjeca. Za razliku od Vasih objekata koji padaju kao kula od karata.
[/quote]
odlepršaj, nije ti ovdje mjesto, Željo - čelik (5:0)
niste nam ni do koljena, idemo u evropu, osvajamo trofeje, a gdje ste vi u toj priči ?
pusa bokić

odlepršaj, nije ti ovdje mjesto, Željo - čelik (5:0)
niste nam ni do koljena, idemo u evropu, osvajamo trofeje, a gdje ste vi u toj priči ?
pusa bokić
Odlazi Safete.
Rekoh,
jazavci, cestitam.
jazavci, cestitam.

Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
Napisah na temi Veleza da je Zeljo igrao bez Nyeme, Selimovica, Beslije, Bekrica, Smajica, pa i Kerle..., i kontam da smo stvarno sila.... Ovakav fudbal sam gledao prije10-tak godina kad smo igrali protiv Đerzeleza i slicno. Iskreno, mislim da ne pretjerujem, licili smo na Barselonu.
Zadnja izmjena: muamer10, dana/u 05 maj 2012, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 85 gostiju.