Utah-San Antonio (-5,5) h2 @ 1.85
Da budem iskren očekivao sam veći hendikep (9,5 ?). Spursi su ogromni favoriti, vjerovatno ni najvatreniji navijači Jazza ne vjeruju da Utah može ovu seriju učiniti interesantnom. Iako su Jazzeri jako dobri kod kuće ja ipak mislim da im ovdje ne gine poraz od 10 razlike. Spursi žele sve riješiti što prije kako bi imali više odmora pred iduću seriju.
Orlando-Indiana under 181,5 @ 1.85
Prve 3 utakmice nisu završile ni blizu ove margine. Jedini razlog zašto neću ići sa ogromnim ulogom je što je Orlando šuterska ekipa i eto kao mogli bi se raspucat. U must-win situaciji, protiv aktivne odbrane Pacersa? Sumnjam
Edit:
Dallas-Oklahoma City kp2 @ 1.80
Ne vidim zašto ne bismo vidjeli metlu u ovoj seriji. Jer Mavsi imaju ponos?-jedna su od rijetkih ekipa u čiji ponos ne vjerujem. Gosti su sigurno motivisani u prilici da pometu aktuelnog šampiona. Oklahoma je sada potpuno rasterećena i njihov skok-šut stil igre u takvim situacijama funkcioniše na svim cilindrima. Dallas nema dovoljno oružja u napadu da im parira, a teško da će OKC popustiti s intenzitetom u odbrani. Vrijedi probati i under koševa domaćina (zaboravio sam kolika je margina).
Zadnja izmjena:
dijabola, dana/u 05 maj 2012, 21:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347