Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

tevezito
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la tevezito » 05 maj 2012, 16:56

chily-rz je napisao/la:Bog te čuo pa da mi budemo na OBN-u naredne godine :mrgreen:

Ovaj Njukaš mi je draga ekipa,j.ebiga,ako su u stanju pobjediti ove zadnje dvije utakmice sigurno da i zaslužuju LP..
I Totenhemu je danas guravo,Villa mora makar do boda,ja im želim puno sreće danas :mrgreen: i ako mi nikad nisu bili simpatični danas sam svim srcem uz njih..

Još uvjek mi nije jasno kako smo mogli usrat ovako,imali smo fin raspored i odličnu formu a onda taj crni Wigan i početak nočne more,.Cijela sezona je takva,toplo-hladno,primiti tri gola na domačem terenu od Norvicha je neozbiljno,a j.ebeš nas,kad smo takvi..

Ovi danas popljuvaše Gervu,pa lik je bio najbolji na terenu,3,4 zicera je namjestio,e sad što Ramiz ima zabranu postizanja golova,što Rosicki je davno izgubio osječaj za gol,Vermalen nabije lika ispred sebe iz čistog zicera,pa i Gibs,.I RVP je mogao dati sam 5,6 golova,sve mrtvi ziceri,opet je par puta i sebičan bio,još sere oko ovog ugovora,ma nek ide i on u qrc više..

Vermalen i Koscielni su individualno dosta dobri štoperi ali kao tandem je očigledno da ne fukcionišu,Gibs se samo ponekad sjeti da ima i defanzivni zadataka,.

Nakon svega nameče se pitanje,kako pobjediti WBA,ako pobjeda i bude nešto značila a vjerovatno hoče,jer sumnjam da Njukaš,pa i Totenhem mogu obe do kraja dobiti..
Danas nema vise utakmica.A mislim da Spursi sada imaju veliku priliku.Sve ste imali u svojim rukama a sada zavisite od drugih.Ali s obzirom sta se sve desavalo u ovoj sezoni vise me nista ne moze iznenaditi.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 05 maj 2012, 17:04

Sagna slomio nogu :!: :?:
Rođen s tobom da budem

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 05 maj 2012, 17:39

Faraon iz Visokog je napisao/la:Sagna slomio nogu :!: :?:
Da nazalost istina je.Stvarno momak nema srece sa povredama. :cry:
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... rwich.html
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 05 maj 2012, 17:48

nikakve fajde što je sad slomio. Bar ću gledad momčinu kokelina . pa ako Bog da malo Wengeru pameti što je teško i OX-a. Drastično se igra promijenila nakon njihovog ulaska, drastičnooo. Stvorili smo 5 gol situacija.

al ja stvarno ne znam više koji je đavo sudijama kad treba Arsenalu penal svirat. Pa dajem glavu da minimalno 7-8 penala nam nije suđeno koji bi nam itekako igrali ulogu u konačnom ishodu utakmice.
Vođa zna.

SiggiSmallz
Kontakt:

Post Postao/la SiggiSmallz » 05 maj 2012, 18:03

tevezito je napisao/la:Bog te čuo pa da mi budemo na OBN-u naredne godine :mrgreen:
Al' Cetvrkom ne Srijedom. :mrgreen:
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 05 maj 2012, 18:12

nedim1993 je napisao/la:nikakve fajde što je sad slomio. Bar ću gledad momčinu kokelina . pa ako Bog da malo Wengeru pameti što je teško i OX-a. Drastično se igra promijenila nakon njihovog ulaska, drastičnooo. Stvorili smo 5 gol situacija.

al ja stvarno ne znam više koji je đavo sudijama kad treba Arsenalu penal svirat. Pa dajem glavu da minimalno 7-8 penala nam nije suđeno koji bi nam itekako igrali ulogu u konačnom ishodu utakmice.

meni ovde djeluje da je tebi drago sto je covjek slomio nogu,da si to i prije jedva ceko,stvarno ne mogu da vjerujem :o ja to ni neprijatelju pozelio ne bi,a kamoli ovako,simpatise arsenal,stvarno mi ovaj tvoj post nije jasan :?:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 05 maj 2012, 18:38

Meni je baš drago što je ovako. Sad nek mole Boga da Chelsea ne osvoji LP a Newcastle ne dobije City-a ;) I da budemo 4 poslije totthenama. Sve je upropastio Wenger sa svojim kobinacijama. Nema veze, dobro je, mogli smo i izgubit :D
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 05 maj 2012, 19:12

bega_afc je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:nikakve fajde što je sad slomio. Bar ću gledad momčinu kokelina . pa ako Bog da malo Wengeru pameti što je teško i OX-a. Drastično se igra promijenila nakon njihovog ulaska, drastičnooo. Stvorili smo 5 gol situacija.

meni ovde djeluje da je tebi drago sto je covjek slomio nogu,da si to i prije jedva ceko,stvarno ne mogu da vjerujem :o ja to ni neprijatelju pozelio ne bi,a kamoli ovako,simpatise arsenal,stvarno mi ovaj tvoj post nije jasan :?:
Bože sačuvaj, što bi mi bilo drago? i to što je boldirano kakve veze ima sa dragošću :?
Samo će mi barem zadnju utakmicu draže bit gledat nekog ko se trudi i ko se kreće po terenu. eto, šta nije tu jasno
Vođa zna.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 05 maj 2012, 19:29

nedim1993 je napisao/la:
Bože sačuvaj, što bi mi bilo drago? i to što je boldirano kakve veze ima sa dragošću :?
Samo će mi barem zadnju utakmicu draže bit gledat nekog ko se trudi i ko se kreće po terenu. eto, šta nije tu jasno
nikakve fajde sto je sad slomio....pa kad je on to nju trebo slomit,nekad prije :?: po ovom kako si se izrazio ja sam steko dojam da si ti to jedva ceko :(
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 05 maj 2012, 19:58

velika šteta za Sagnu :roll: , nadam se brzom i uspjesnom povratku. Mozda je sreca u nesreci sto se povrijedio pred kraj prvenstva pa ce biti prije u opticaju za sledecu sezeonu. Naravno, reprezentativni nastupi i ucesce na EP su san za njega...

Valjda Arsenal moze sacuvati pozicije koje vode LP, ipak su zasluzili. Nadati se da City moze uzeti bodeove i tako olaksati topnicima...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 05 maj 2012, 20:01

Newcastle i Tottenham obje dobiju,vi idete na 5 mjesto. Nemogu vjerovati kakvu ste prednost prokockali. NEzna se ko je gori...Ferguson ili Wenger
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 05 maj 2012, 20:18

Newcastle teško da će obje dobit al to ćemo sutra da vidimo. Tottenham je u najboljoj poziciji sad, nadam se da će mu sutra Villa uzeti skalp jer osim nade ništa nam drugo ne preostaje ;)

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 05 maj 2012, 20:47

Haj prvo za ove što se prave pametni pa govore da cemo bit na OBN-u, vjerovatno hocemo al ne u Evropa Ligi nego u LP od sljedece godine nema više Evropa Lige na OBN ;)

Drugo, nek se nosi Wenger u vraziju strinu pa yebo ga hljeb najvaznija utakmica sezone i on ne zna njih da motiviše :evil: Idi u racku ba i ti i tvoja glupa ideja sa Ramsey-ijem u igri -.-

I sad me iskreno zaboli nešto hocemo li biti 3 ili 4, čak štaviše volio bih da se ne plasiramo u LP, pa da mamlaz mora dati para na pojačanja ;)
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 05 maj 2012, 20:52

Ox je bio dobar a po meni kljuc preokreta bio je Chamack jer je odvukao igraca sa RvP,a i sasvim je solidno odigrao steta sto je toliko malo prillike dobijao ove sezone !
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 05 maj 2012, 20:58

Izgleda da je ovo fkt novi dres Arsenala za narednu sezonu:

slika

slika
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Invincibles
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles » 06 maj 2012, 09:19

Joj tuge majko moja...Nisam bio u mogucnosti da gledam tekmu i da pratim rezultat,al' sam se posteno iznenadio kad sam vidio "3-3"... :shock:

btw.Kolege Zenicani bio sam vam juce u mahali... :)
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 06 maj 2012, 11:03

Danas se samo molit da nam rezultati pođu na ruku. Nadam se samo ;)

I btw. Česitatm ŽKK Čelik na tituli ;)

siromah
Kontakt:

Post Postao/la siromah » 06 maj 2012, 11:11

Invincibles je napisao/la:Joj tuge majko moja...Nisam bio u mogucnosti da gledam tekmu i da pratim rezultat,al' sam se posteno iznenadio kad sam vidio "3-3"... :shock:

btw.Kolege Zenicani bio sam vam juce u mahali... :)
i sta nam ima u mahali imal sta novo hehe

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 06 maj 2012, 12:03

To i ti @siromah iz Zenice? :D

Haha neka nas, preuzeli smo ovu temu izgleda :D

Nemam o Arsenalu šta reći stvarno, pošto je njima svejedno za sve i meni je isto tako. Žao mi samo sagne,pa koliki peh moraš bit da u istoj sezoni dvaput slom,iš nogu. Eto ovo mu je već druga ozbiljna povreda, uskoro puni tridesetu i vrijeme je da se razmislja o novom beku...

Mislim da je ovo Robinu bila zadnja utakmica na Emiratesu...

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 06 maj 2012, 12:35

Bosco je napisao/la:To i ti @siromah iz Zenice? :D

Haha neka nas, preuzeli smo ovu temu izgleda :D

Nemam o Arsenalu šta reći stvarno, pošto je njima svejedno za sve i meni je isto tako. Žao mi samo sagne,pa koliki peh moraš bit da u istoj sezoni dvaput slom,iš nogu. Eto ovo mu je već druga ozbiljna povreda, uskoro puni tridesetu i vrijeme je da se razmislja o novom beku...

Mislim da je ovo Robinu bila zadnja utakmica na Emiratesu...
Što, nisam čuo da imamo planove za povratak na Highbury il pravljenje novog stadiona :mrgreen:

Šalu na stranu, čojik će ostat ba :)
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.